ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › ערוץ 10 מחפש אתכם
- This topic has 10 תגובות, 5 משתתפים, and was last updated לפני 14 שנים, 9 חודשים by MuchRejoicing.
-
מאתתגובות
-
-
aquriousמשתתף
שלום שלום,
אנחנו מחפשים מתמודדים לעונה השנייה של "היפה והחנון":
אם אתה גבר צעיר ואינטילגנטי, והקרדיט היחיד שקיבלת בחייך הוא על השכל- נשמח להכיר אותך.
אם אתה גאון שרוצה לנסות ולפרוץ את הגבולות שלו, להשתחרר,לעבור שינוי וכן… גם לבלות עם כמה יפהפיות מדהימות- הצטרף אלינו לחוויה של פעם בחיים.שלח פרטים במייל:
yafa.gaon@gmail.com -
???משתתף
עונה השנייה של "היפה והחנון": => גבר צעיר ואינטילגנטי
רק אני רואה פה את הבעיה?
-
MuchRejoicingמשתתף
קצת כמו מציאת הכיתה בקמפוס הר הצופים: עוד שלב של ניפוי בדרך ליעד הנכסף (כי מי לא רוצה שיתעדו אותו ללא הפסקה ויערכו החוצה כל דבר בעל משמעות שעשה במשך הזמן הזה ויציגו את התוצאות להמונים תוך הדגשת כל שטות שיצאה מפיו? אה, רגע. אמרתי נכסף? התכוונתי… אמ… במחשבה שניה, בואו נקרא להודעה הזו ל"ת, טוב?).
-
falcoreמשתתף
מתי הם יעשו את התוכנית ההפוכה?
-
MuchRejoicingמשתתף
אם כי נראה שהפורום הזה בהחלט מסוגל לעמוד בקסמיהן, עם כל הפעמים שהוא התעקש לדחות אותי, רק בגלל קצת מחסור בתוים עבריים. מה קרה ללאהוב אותי בגלל ה
גוףמוח שלי? -
Boojieמשתתף
את תזכרי שצריך תווים עבריים בהודעות… P-:
-
MuchRejoicingמשתתף
אני מאמינה בללמוד מהר, ולשכוח מהר יותר. ככה תמיד נשאר שפע של מקום פנוי לפינגווינים.
-
falcoreמשתתף
אז זהו, שיש לי אודישן בשלישי…
יאי!
-
Boojieמשתתף
כי את לא מספיק סתומה כדי להיות אחת מה"יפות", ואת לא מספיק גבר כדי להיות "חנון", ואני בספק אם תצליחי להיות אחד מאלה אפילו אם תתאמצי חזק…
-
MuchRejoicingמשתתף
רק לשכנע מלהקי ריאליטי שהיא כזו – ומוחות חלשים, זה ידוע, הם כר פורה ללהטוטי המחשבה של הג'די…
-
-
מאתתגובות