עמותת המיסיונרים

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה עמותת המיסיונרים

מציג 4 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #162112 הגב
      יעל
      משתתף

תראו מה מפרסמת העמותה:
      http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-860-6089-18050653,00.html

נראה לי שיש פה איזה טעם לפגם. העמותה מפיקה את אייקון ביחד עם האגודה והמועדון – וההודעה הזו מאוד מאוד צורמת לי, מעין "ציד נשמות" כזה לפני שאנשים מגיעים לאייקון ונתקלים בדוכנים של המתחרים. היה אולי במקום לפרסם הודעה מטעם אייקון שמזמינה את הקהל להצטרף לאחד הארגונים המפיקים לפי בחירתו, אבל הפרסום הזה ממש נראה לא יפה.

• #174407 הגב
      ???
      משתתף

אבל אני לא רואה סיבה להתחיל לפתוח עכשיו משהו שעלול להוביל לסכסוך לפני אייקון.
      עדיף לשמור את זה למסקנות שאחרי.

• #174409 הגב
      Boojie
      משתתף

העמותה רוצה לגייס חברים. העמותה עובדת כדי לגייס חברים. כל הכבוד לעמותה. אין בזה שום דבר לא לגיטימי.

• #174410 הגב
      דותן דימט
      משתתף

אולי מרוב כנסים משותפים כבר שכחנו שיש לנו אירגונים נפרדים, שכל אחת מהעמותות הוקמה ופועלת לשרת מטרוות אחרות, ואחת המטרות של כל עמותה ועמותה הוא לגייס יותר חברים לעמותה ו/או למועדון שהיא מפעילה.
      ספציפית, לעמותה לקידום משחקי תפקידים יש אחראי מועדון חדשים, והם מנסים לעשות את העבודה שלהם לקראת איקון והסאגה, שני הארועים הגדולים של סוכות (וכבר ראינו שחברים חדשים מצטרפים לכל הגופים בעיקר בכנסים הגדולים). יפה שהם הגיעו גם לפורום שלך בלמהנט, שהוא למיטב הבנתי פורום ציבורי, במסגרת מסע הפרסום שהם עושים למועדון העמותה.
      אם פעילי ארגון אחר רוצים לפרסם שם או בכל פורום ציבורי אחר קריאה מסיונרית נלהבת, זו לא רק זכותם אלא גם חלק בסיסי ממילוי תפקידם, וניראה לי הרבה יותר יפה, נכון וצודק מהודעה פושרת ומכובסת מטעם הנהלת איקון, כפי שאת מציעה. הנהלת איקון אחראית לתת לך כנס מצויין, ולספר לך שתוכלי לקבל הנחות אם תצטרפי לאחד הגופים המארגנים. גיוס חברים עצמו, הוא כבר באחריות הגופים המארגנים עצמם, וכאן ראוי ואף רצוי שיתחרו ביניהם ככל יכולתם, אחרת הם מתכחשים לעצם קיומם.

הערה: הכותב הוא חבר האגודה, מועדון העמותה, עמותת המקור ונידמה לי שאולי גם סטארבייס.

• #174431 הגב
      ???
      משתתף

n/t

מציג 4 תגובות משורשרות
מענה ל־Reply #174431 in עמותת המיסיונרים

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים:

ביטול