ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › עכשיו תורי להתקרצץ – מה קורה עם עדכוני ועד ?
- This topic has 4 תגובות, 5 משתתפים, and was last updated לפני 19 שנים, 8 חודשים by
גרומיט.
-
מאתתגובות
-
-
חגית
משתתףהעם רצה והעם קיבל. שנה שעברה עלתה תלונה שהועד לא מפרסם פרוטוקולים ולא מספק עדכונים. הועד לקח לתשומת ליבו ופתח את דף העידכונים באתר.
אז למה זה שהדף לא עודכן מאז 1.12 ? ועד האגודה לא עשה דבר הראוי לפרסום מאז ועד היום?
ולמה על הועד הקודם קיטרו וטענו שהוא מסתיר מידע ולועד הזה סולחים? אני דורשת שהעם ינדנד גם לועד הנוכחי!!1
ואני גם דורשת להרחיב את קרתגו. -
גרומיט
משתתףואכן גם לי חסרים העדכונים הנ"ל, כפי שיודעים חלק מחברי הועד שזכו לנדנודיי.
אני מכיר היטב את הרצון לחכות עם פרסום דברים עד לרגע הנכון, אבל זה לא אומר שלא צריך לפרסם את כל הדברים האחרים. יש די והותר החלטות קטנות וגדולות שאין שום סיבה להסתיר מחברי האגודה. למשל, מצב החיפוש אחרי לוגו חדש לאגודה (לא צריך לפרסם את הלוגו לפני מועד ההכרזה הרשמית, אבל אין שום סיבה לא להודיע על עצם הבחירה, בהנחה שהיתה כזאת), למשל שלל פעולות ועד שפורסמו במכתב החודשי ולא פורסמו כהחלטות ועד (ע"ע הסדר התשלום שסודר עם "מיתוס" ז"ל, לדוגמה), למשל מינוי קרן אמבר למנהלת "נאוטילוס" (שכבר הסתיים), או תודה רשמית לאהרן האופטמן על השנים הרבות שבהן ארגן בנאמנות את הרצאות גפן.
וכאמור, על האגודה לדאוג גם להחרבת קרתגו, ויפה שעה אחת קודם.
-
יעל
משתתףמדובר בשוק נדל"ן מתעורר ופורח. האגודה צריכה להשקיע שם כספים, לא להרוס את המקום.
-
???
משתתףלא פלא שקשה למצוא אותו!
-
אסטרו-נעמי
משתתףלאחר ישיבת הוועד האחרונה, עודכן דף החלטות הוועד. אתם מוזמנים: http://www.sf-f.org.il/story_790
-
-
מאתתגובות