עכשיו תורי להתקרצץ – מה קורה עם עדכוני ועד ?

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה עכשיו תורי להתקרצץ – מה קורה עם עדכוני ועד ?

מציג 4 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #162873 הגב
      חגית
      משתתף

העם רצה והעם קיבל. שנה שעברה עלתה תלונה שהועד לא מפרסם פרוטוקולים ולא מספק עדכונים. הועד לקח לתשומת ליבו ופתח את דף העידכונים באתר.
      אז למה זה שהדף לא עודכן מאז 1.12 ? ועד האגודה לא עשה דבר הראוי לפרסום מאז ועד היום?
      ולמה על הועד הקודם קיטרו וטענו שהוא מסתיר מידע ולועד הזה סולחים? אני דורשת שהעם ינדנד גם לועד הנוכחי!!1
      ואני גם דורשת להרחיב את קרתגו.

• #183215 הגב
      גרומיט
      משתתף

ואכן גם לי חסרים העדכונים הנ"ל, כפי שיודעים חלק מחברי הועד שזכו לנדנודיי.

אני מכיר היטב את הרצון לחכות עם פרסום דברים עד לרגע הנכון, אבל זה לא אומר שלא צריך לפרסם את כל הדברים האחרים. יש די והותר החלטות קטנות וגדולות שאין שום סיבה להסתיר מחברי האגודה. למשל, מצב החיפוש אחרי לוגו חדש לאגודה (לא צריך לפרסם את הלוגו לפני מועד ההכרזה הרשמית, אבל אין שום סיבה לא להודיע על עצם הבחירה, בהנחה שהיתה כזאת), למשל שלל פעולות ועד שפורסמו במכתב החודשי ולא פורסמו כהחלטות ועד (ע"ע הסדר התשלום שסודר עם "מיתוס" ז"ל, לדוגמה), למשל מינוי קרן אמבר למנהלת "נאוטילוס" (שכבר הסתיים), או תודה רשמית לאהרן האופטמן על השנים הרבות שבהן ארגן בנאמנות את הרצאות גפן.

וכאמור, על האגודה לדאוג גם להחרבת קרתגו, ויפה שעה אחת קודם.

• #183145 הגב
      יעל
      משתתף

מדובר בשוק נדל"ן מתעורר ופורח. האגודה צריכה להשקיע שם כספים, לא להרוס את המקום.

• #183146 הגב
      ???
      משתתף

לא פלא שקשה למצוא אותו!

• #183202 הגב

לאחר ישיבת הוועד האחרונה, עודכן דף החלטות הוועד. אתם מוזמנים: http://www.sf-f.org.il/story_790

מציג 4 תגובות משורשרות
מענה ל־Reply #183146 in עכשיו תורי להתקרצץ – מה קורה עם עדכוני ועד ?

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים:

ביטול