ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › עוד 8 ימים לכנס איקון2001
- This topic has 8 תגובות, 6 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים, חודש 1 by cheshercat.
-
מאתתגובות
-
-
cheshercatמשתתף
כנס המדע הבדיוני החמישי יתחיל עוד שמונה ימים !!!
הכנס, שנושאו השנה 'אלוהות', יתקיים בסינמטק תל אביב ב- 3-5 באוקטובר (חול המועד סוכות).בכנס יתקיימו הקרנות מיוחדות ל"פי", "מכונת החלומות" ופרק הפתיחה של "אנטרפרייז".
כמו כן יהיו הקרנות של "המופע של טרומן", "הנסיכה מונונוקי", "דוגמה", "מונטי פייטון והגביע הקדוש", פרקי "מסע בין כוכבים", סרטי מד"ב ישראלים קצרים, אירועים מיוחדים, הרצאות, פגישה עם סופרים ישראלים, משחקי תפקידים, סדרות אנימה, צ'אטים עם סופרי המד"ב אורסון סקוט קארד ומארי דוריה ראסל ורק אלוהים יודע מה עוד …..לוח זמנים של כל האירועים ופרטים נוספים על הכנס נתן למצוא באתר הרשמי של הכנס.
באתר הכנס בוואלה! מתקיים חידון שיקנה ל- 150הגולשים הראשונים שיענו נכונה כרטיס זוגי להקרנה מיוחדת של הסרט גלקסי קווסט. -
אהרוןמשתתף
פסטיבל, ולא כנס. ואלה יופי!
ואם כבר מנטפקים, אז אני לא יודע מה אתכם אבל אני מקבל פריחה כל פעם שאני רואה "המועדון למעריצי 'מסע בין כוכבים' ". למה "מעריצי", למה??!!
(נו, "מועדון מעריצי NY" הייתי עוד מבין. אבל "מעריצי מסע בין כוכבים"?) -
NYמשתתף
ואני שואל – היכן הם דמי החבר האמורים להגיע אלי? היכן הפוחז שהתנדב להיות מזכיר מועדון המעריצים שלי? האם יש קשר בין שתי השאלות?…
-
גלמשתתף
מאגודת The knights who say NY, קרס המזכיר תחת העומס
וברגע של קהיון חושים שינה בטעות את שם האגודה ל-
The knights who say Ecki Ecki Ecki Ptang!
כל החברים נטשו מיד, כמובן. -
שלמקומשתתף
עם יציאתו הרשמית של התקליטור "ניר יניב שר מד"ב בשתי קולות".
—-
he who makes listeners laugh and speakers mad -
רנימשתתף
מעריצי העיר הזאת, נו שכחתי את שמה, זאת עם התאומים ווודי אלן. סליחה: רק וודי אלן.
למה שמישהו ירצה להעריץ אותך, אגב? (סתם תהייה). -
רנימשתתף
-
NYמשתתף
למה לא?!
שלמקו, גל – תסבירו לו.
-
cheshercatמשתתף
-
-
מאתתגובות