ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › עוד שלושה ימים לפנטסי.קון2002 …….
- This topic has 12 תגובות, 6 משתתפים, and was last updated לפני 22 שנים, 11 חודשים by
אמבר.
-
מאתתגובות
-
-
אמבר
משתתףרק רצינו להזכיר לכם שפנטסי.קון 2002 מתקרב….
פנטסי.קון 2002 הוא כנס פנטסיה המאורגן על-ידי האגודה הישראלית למדע בדיוני ולפנטסיה, ואשר יתקיים בימים א' – ג' (31.3. – 2.4). הכנס יתקיים באולם מופת ברמת גן (רח' קריניצי 13, פינת הרצל).
בין משתתפי הכנס שהם חברי האגודה הישראלית למדע בדיוני ולפנטסיה יוגרל שובר הנחה בשווי 200 $ לנסיעה לכנס EUROCON בפראג, בתאריכים 1-7.7.2002 מתנת Netravel.co.il.
משתתפי הכנס חברי האגודה המעוניינים להשתתף בהגרלה מתבקשים להירשם בדוכן הכנס עד יום שלישי ב 11:00. ההגרלה תיערך ביום שלישי בשעה 12:00 לפני ההקרנה של "איש הנצח".
לצערנו, הצ'ט עם אן מק'קאפרי בוטל עקב מחלה ממושכת של הסופרת. אנו מאחלים לה החלמה מהירה ומקווים לצ'וטט איתה במועד אחר.
הצ'ט עם טים פאוורס יערך ביום שני (1.4.) בשעה 22:00 במקום במועד שפורסם. על כתובת אתר הצ'ט תפורסם הודעה נפרדת בפורומים ובאתר הכנס ובכנס עצמו.
השנה הנהגנו שירות חדש לקיצור התורים בקופות. מי שמעונין לרכוש כמות גדולה של כרטיסים מוזמן למלא את פרטי הכרטיסים המבוקשים על-ידו בטופס VIP המצורף (אשר נמצא גם באתר הכנס). בהגעתכם לכנס, אנא גשו לדוכן הVIP עם הטופס המלא, ושם תקבלו את הכרטיסים . הדוכן יהיה פתוח בימים א' – ב' בבקרים.
בכנס יוצב דוכן למכירת פריטים יד-שניה, בנושאי מדע בדיוני ופנטזיה כמובן. הנכם מוזמנים להביא איתכם ספרים, מגזינים, צעצועים, ועוד מכל הבא ליד שברצונכם להיפטר ממנו (הפריטים יוצגו למכירה ע"י מתנדבי הכנס ולא באופן אישי).
מי שמעונין לזכות בכרטיסים חינם לכנס – וואלה! מגרילים כרטיסים חינם לכמה מאירועי הכנס באתר הכנס
-
גל
משתתףכאן.
ולמי שמודאג – המארגנים אמרו לי שיהיה מספיק תוכן באנגלית במהלך הכנס. -
רני
משתתףהכנס המתקרב והולך. בסקירה מוזכרת הקרנת "אולטראויולט", כמו גם הרצאותיהם של עימנואל לוטם, דידי חנוך ואילן אשכולי.
-
Boojie
משתתףאני תוהה כי נדמה לי, אה, שאנחנו, כאילו, במלחמה כזה? והמון ממשתתפיו של הקון קיבלו צו שמונה, אתם יודעים?
ובנימת ייאוש קלה: מה עושים? יהיה קון?
אני, כך נראה, לא אבוא, לאור גיוסו של בנזוגי לטיול קצר (אני מקווה) בגני הראיס המוריקים. לפי מה ששמעתי, עוד הרבה מאנשינו במצב דומה. -
ארז
משתתףלא מלחמה ולא בטיח.
תחזרו לפרופרוציות. -
Boojie
משתתףכשבנזוגי וחמש מאות האנשים האחרים שאני מכירה יחזרו מהטיול-המאורגן-על-חשבון-המדינה שארגנו להם להכרת נופים נבחרים ברשות הפלסטינית. למקרה שלא שמת לב, לפי המידע ששוחרר לעיתונים, בין עשרת אלפים לעשרים אלף אנשי מילואים מקבלים בימים אלה צווי שמונה. אבל אני בטוחה שזה כלום.
-
אמבר
משתתףאבל אני חושבת שהכנס צריך וכדאי שיתקיים, למרות הנסיבות.
-
גרומיט
משתתףלפחות לאור הדאגה שלי לאחי שגויס. אבל הדס כבר שכנעה אותי אתמול שמוטב להמשיך – שלפחות יהיה לנו לאן לברוח מהדאגות.
-
Boojie
משתתףומאחלת לכולם שייהנו מאד. ודיר בלאק, אם לא יהיו דיווחים מוצלחים (ותמונות! קחו בחשבון שהפעם אנחנו והמצלמה הדיגיטלית שלנו לא נהיה – שמישהו אחר יצלם!), אני אישית דואגת לפטר את הוועד! באמצעים אלימים!
-
אמבר
משתתףזה בתנאי שצהל לא ישתה לנו את כל המרצים
-
רני
משתתף -
Boojie
משתתףאת אמבר. תזהה אותה בקלות לפי הפרצוף המודאג של מישהי שיש לה כנס על הראש… P-:
איכשהו בכנסים, תמיד היא חומקת מעין המצלמה, וזה ממש לא בסדר. תשתדל גם, בבקשה, לתפוס אותה עם כמה פרצופים משונים במיוחד – זה לא ייתכן שבכל כנס רק אותי תופסים עם הפרצופים הדביליים… (ועוד שבכנס הזה יהיה הכרח למלא את מכסת הפרצופים הדביליים, כי אני לא אהיה!) -
אמבר
משתתףהיה מישהו, ולא נזכיר מי, שהקפיד מאוד לא לצלם אף אחד מאנשי האגודה.
-
-
מאתתגובות