ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › עוד חובבי מד"ב התגלו…
- This topic has 9 תגובות, 6 משתתפים, and was last updated לפני 24 שנים by ???.
-
מאתתגובות
-
-
ארזמשתתף
נפגשתי השבוע עם אילנה, מנהלת קבוצת "סקיפיס", המונה כשלושים חובבי מד"ב מאיזור השרון. הם מגלים עניין בהצטרפות ושיתוף פעולה עם האגודה. קבוצתם נפגשת על בסיס שבועי, ואף מקיימת אירועי מד"ב שונים.
איך זה שהאגודה התעלמה מקיומם עד עתה? -
NYמשתתף
זו בדיוק, ארז, דוגמא לשאלה עקרה. מה זה חשוב, ואת מי מזה מעניין, למה האגודה "התעלמה" מקיומם? מה, לצורך העניין, פירוש "התעלמה"? באיזה אופן, אם בכלל, ניסו החובבים האלה ליצור קשר? ושוב – מה זה חשוב? WHO GIVES?
מה שכן חשוב זה ש*עכשיו* נוצר איתם הקשר – באמצעותך! ברכות לבביות. עכשיו יש על מה לדבר – מה יקרה *הלאה*.
Go Go Gadget… -
ארזמשתתף
שאלתי היתה רטורית, כמובן.
גם נושא ההלאה בטיפול. -
Boojieמשתתף
ראשית, האגודה לא "התעלמה" משום דבר, ואילנה מוכרת היטב, אם לחיוב ואם לשלילה, לרבים מאיתנו, וגם היתה פעילה מאד באייקון הקודם (99). ולמי שלא זוכר, היתה פרשיה לא כל כך נעימה, שהשנה הובילה לקריאה מסוימת לחרם בפורומים מצד כמה אנשים. אני לא רוצה לפרט יותר מזה – זה באמת מיותר להיכנס לזה.
שנית, למיטב זכרוני, האגודה לא מעסיקה חברת חקירות כדי לגלות גופים ומתנדבים מקומיים ולהציע להם את חסותה. אם יש מישהו שמעוניין בקשר עם האגודה, בתרומה לאגודה ובהשפעה באגודה (וכמובן, בהתאם לכך, בחסות האגודה בכל מה שהאגודה יכולה לתרום לו), הרי שאין לו ברירה, ברוב המקרים, אלא לפנות מיוזמתו לאגודה ולהציע את הקשר הרצוי. האגודה פשוט לא בנויה, למיטב ידיעתי, לבלוש ולחפש את כל הארגונים המקומיים ולקחת אותם תחת חסותה. -
ארזמשתתף
הנה שיפרתי את מיטב ידיעתך.
-
אריק/ציפור/מלאךמשתתף
עד כמה שאני מבין את דברי ארז- טענתו המרכזית היא, שהאגודה לא ממש מתאמצת לפרסם את עצמה.
זה הכל. -
Boojieמשתתף
לצוד, לחפש ולבלוש אחר כל אגודות וחובבי המד"ב המקומיים ולהציע להם להצטרף? אכן, כל יום לומדים דבר חדש.
-
עמנואלמשתתף
חבל מאוד שנושא כה חשוב (הבאת קיומה של האגודה לידיעת כל חובבי המד"ב והפנטסיה בארץ) הופך מהרגע הראשון לחילופי קינטורים ועקיצות, אפילו אם זה ברוח טובה.
הבעיה ידועה: איך גוף שאינו יכול לפרסם את עצמו בכסף מודיע על קיומו לציבור הרחב. אנו מתלבטים איתה מההתחלה. אחת הדרכים היא שכל אימת שמישהו מחברי האגודה מופיע בתקשורת בנושא הקשור למד"ב (וזה דווקא קורה לפעמים), הוא יציין את עצם קיומה של האגודה. לפעמים זה יכול להספיק; ואם אותו אמצעי תקשורת יואיל בטובו גם לציין כתובת, טלפון או אתר אינטרנט, מה טוב. דברים כאלה כבר קרו, והביאו לאגודה כמה חברים.
כל רעיון סביר אחר יתקבל בברכה, ואם יימצא מי שיוכל לקבל על עצמו את עבודת הבילוש שנזכרה במסרים הקודמים, יבורך שבעתיים. -
Boojieמשתתף
לרכז רעיונות בנושא, לבנות דף המלצות לקידום המידע לגבי האגודה, ולפרסם אותו במימד העשירי, למען כל חברי האגודה יהיו מודעים לרעיונות הללו?
למשל, כשראיינו אותי לקפטן אינטרנט בנוגע לאתר פנטסיה 2000, עלה על דעתי לקדם את ענייני האגודה בדרך זו, אבל אף אחד לא המליץ לי לעשות זאת, זה עלה על דעתי לבד. אולי יש עוד אנשים שהיו מזכירים את האגודה במקרים דומים, אם היו מעלים בפניהם את הרעיון מראש…
ומן הסתם יש עוד רעיונות שאפשר להוסיף (נגיד, לבקש מכל חברי האגודה בעלי דף בית להוסיף לינק לאתר האגודה, וכדומה). אני בטוחה שהפורומים השונים (כולל זה) יכולים להניב שלל רעיונות, שאת כולם ניתן לפרסם במימד העשירי בתור דף עצות ובקשות לחברי האגודה. -
???משתתף
ורד, הצעתי אליך היא לקחת את היוזמה לידיך.
הצעות בנוסח "אולי כדאי שמישהו יעשה" בדרך כלל נידונות להשאר כהצעות יפות ותו לא.
דף html קטן עם כמה רעיונות בסיסיים ולינק קטן לשליחת אימייל למטה("אם חשבתם על רעיון שאינו מופיע בדף זה, שלחו אלי") שיפורסם כיאות עשוי לעשות את העבודה. כמובן שאני לא רומז שאת צ-ר-י-כ-ה לעשות את זה בעצמך, רק שיהיה נחמד אם מ-י-ש-ה-ו יעשה את זה.
וזה עוד מבלי לדבר על כך שקבוצת חברי האגודה וקבוצת מקבלי "המימד העשירי" אינן בהכרח חופפות…אה, כן: http://www.geocities.com/armapub
-
-
מאתתגובות