ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › עדכוני ועד 25/1/2007 – רכישות, עדכונים שוטפים, גזברות וכספים, מסיבת פורים, המימד העשירי, פרויקט תרגומים, תא סטודנטים חדש
- This topic has 11 תגובות, 7 משתתפים, and was last updated לפני 17 שנים, 10 חודשים by Odonata.
-
מאתתגובות
-
-
???משתתף
_פרוטוקול ישיבת ועד האגודה הישראלית למדע בדיוני ולפנטסיה_
יום ה', 18/1/2007._נוכחים:_
*יו"ר*: אמבר קרן.
*חברי הוועד*: דינור שי, לוטם עמנואל, ענבל עדו, שחר ליאת ושלהבת רמי.
*חברי ועדת הביקורת*: וינר חגית וקאלו דורון_סיכום הישיבה_
1. *רכישות: סורק ופקס ומכשיר למינציה* ? הועד אישר להקציב עד 500 ש"ח לרכישת סורק. יבדק הצורך גם ברכישת מכשיר פקס. כמו כן אישר הוועד לליאת שחר להביא בפניו הצעות מחיר למכונת למינציה חדשה.
2. *ארבע העונות* ? טרם נקבעו המועדים למפגשים בסדרת "ארבע העונות". עמנואל לוטם הציע לקרן אמבר את עזרתו בתיאום עם בית אריאלה בתל-אביב.
3. *כנס עולמות 2007* ? עידו ענבל עדכן את הוועד בהתקדמות ההכנות ל"עולמות". תקציב הכנס כמעט מוכן, אך טרם הוצג בפני הוועד.
4. *גזברות וכספים* ? ועדת הביקורת הביעה את דאגתה מכך שמיום בחירת הוועד הנוכחי לא הועברו עדיין סמכויות הגזבר מקרן אמבר לשי דינור. ליאת שחר השיבה שחוסר התיאום נבע בעיקר מהמישור האישי, ולא המקצועי. בפגישה שנערכה ביום הישיבה בין קרן אמבר, שי דינור וליאת שחר תוקנו כל ההדורים והוחלט על חלוקה ברורה בין תפקידי היו"ר והגזבר. במסגרת חלוקה זו, היו"ר אחראית למעקב השוטף אחרי ההכנסות (כולל תקציב מנהל התרבות), ואילו על הגזבר יוטלו הפיקוח על הוצאות האגודה והכנת תקציב שנתי מסודר.
בהתאם לזאת ביקשה ועדת הביקורת שייקבע תאריך ריאלי להחלפת חתימות בבנק בין מורשה החתימה הקודם דורון קאלו ובין שי דינור, והוחלט כי הדבר יעשה עד יום שישי, 2/2/2007.
לשאלת חגית וינר מתי יהיה מוכן התקציב השנתי של האגודה, ענה שי דינור שיסיים את העבודה עליו עד לסוף ינואר.
במענה לשאלה של דורון קאלו השיבה קרן אמבר כי לאגודה יש אישור ניהול תקין לשנה הקודמת ושהמסמכים הדרושים לאישור הניהול התקין של השנה הקרובה הוגשו כבר לפני חודשיים.
5. *פרס גפן* ? דורון קאלו דיווח על העברת תפקיד יו"ר ועדת הפרס לדפנה קירש. רמי שלהבת התנדב להיות חבר הוועד שיעמוד בקשר שוטף עם ועדת הפרס.
6. *שיתופי פעולה* ? חגית וינר העלתה לדיון את שאלת שיתוף פעולה של האגודה עם ארועים נוספים שנערכים מחוץ ל"קהילה". עמנואל לוטם ציין שהאגודה נמצאת בצד הלא נכון של המקל ושארגונים רבים אינם מודעים לקיומנו. הפתרון היעיל היחיד הוא באמצעות עבודת יחצ"נות, אך הוא דורש זמן.
7. *מנהל תרבות* ? קרן אמבר דיווחה שהצליחה להגיש את הבקשה למנהל התרבות. כעת נותר לשלוח את המסמכים הנחוצים למנהל.
8. *מסיבת פורים* ? הועד אישר את תקציב מסיבת פורים של "SFiR". התקציב, על סך 2450 ש"ח ימומן השנה על ידי האגודה בלבד.
9. *חמד"ע* ? עמנואל לוטם דיווח שאין התקדמות בעניין תוכנית לימודי המדע של בי"ס חמד"ע. המאמץ בכיוון ימשך.
10. *המימד העשירי* ? גליון 30 של "המימד העשירי" נשלח לדפוס ויהיה מוכן לקראת משלוח המכתבים החודשיים בתחילת החודש. הוועד דן מה לעשות עם עודפי הגליונות הישנים והוחלט לתרום עותקים לספריות אקדמיות ולספריות ציבוריות עירוניות.
11. *תרומות ספרים* ? דורון קאלו דיווח שהעביר תרומת ספרים לספריית בית הספר לבנות "מוריה" בבאר שבע.
12. *הפרויקט להפצת סיפורת עברית* ? רמי שלהבת דיווח על כוונתו להחיות את הפרויקט להפצת סיפורת עברית, אותו ניהל בעבר עם גיא חסון. במכתב החודשי יופץ קול קורא למתרגמים לאנגלית ולעורכים באנגלית._תוספת מאוחרת_
13. *פעילות תאים* ? ורד טוכטרמן עדכנה את הוועד על הקמת תא סטודנטים חדש באוניברסיטת בר-אילן בניהולו וביוזמתו של עופר לובזנס.
-
???משתתף
ישיבות ועד בכל חודש.
כדאי לפרסם את עניין תרומת הספרים גם בעמוד המתאים באתר.
למה מסיבת פורים השנה היא רק במימון האגודה? כלומר למה הארגונים האחרים לא רוצים להשתתף?
-
גרומיטמשתתף
ספי"ר הגיעו למסקנה שהמימון המשותף רק מסבך את החשבונאות של המסיבה ושאלו אם נהיה מוכנים לממן אותה לבד. הסתכלנו בתקציב שהגישו ואמרנו כן, בטח.
-
דותן דימטמשתתף
– מה פירוש "חוסר התיאום נבע בעיקר מהמישור האישי, ולא המקצועי"? האם הכוונה היא "סתם לא יצא לנו"?
– מה פירוש "הצד הלא נכון של המקל"? אני מזהה את האינגלישיזם, אבל המשמעות חמקה ממני.
– מה קשורה תרומת הספרים לאגודה? האם אלו ספרים שתרמו חברי האגודה, עודפים מדוכן יד שניה או משהו אחר?
– צפיפות השורות בהודעות הפורום לא משגעת אתכם? אולי ארווח אותם קצת?
-
גרומיטמשתתף
המישור האישי – כלומר, שי וקרן היו זקוקים לשיחה צפופה של תיאום ציפיות ואחריות, ועכשיו הכל בסדר.
הצד הלא נכון – משמע, אנחנו לא קרובים מספיק לצלחת, וכשאנחנו לא בצד היוזם, קשה לנו לדעת מבעוד מועד על אירועים שאיתם אנחנו יכולים לשתף פעולה.
האגודה תורמת כל שנה ספרים, קלטות ושאר ירקות לספריות מקומיות. חלק מהספרים מגיעים מעודפים בדוכני המשומשים באייקון וחלק אחר מאספנים שהחליטו להיפטר מהאוספים שלהם ומעעדיפים לא לזרוק אותם לפח או למכור בגרושים. ליאת מרכזת את זה, כך שאני לא לגמרי בטוח מאיפה הספרים הפעם – כנראה אייקון. אם זה חשוב לך, אברר.
והצפיפות בהודעות הועד לא מטרידה אותי במיוחד למען האמת. אם יבואו אנשים ויגידו שלא נוח להם לקרוא ככה, אז אשמח באמת אם תשנה. אם לא, חבל על הטירחה.
-
NYמשתתף
כי כל זרזיר שהלך אצל העורב בא יומו, והוא מחזר על האבוסים כחמור בין הפתחים הצועד על קיבתו של הצבא.
ודי לחכימא זיל גמור. -
???משתתף
שלא יתחילו פה מריבות…
-
kennyמשתתף
והם החליטו שהם רוצים מימון רק מהאגודה, מה כאן הבעיה? קשה לי להאמין שיוצבו בכניסה שני סלקטורים שיכניסו אנשים רק על בסיס חברות באגודה או משהו.
-
קרן אמברמשתתף
ל"ת :d
-
???משתתף
ברור שלא. אבל בעבר, השתתפו שלושת הארגונים בהוצאות, וחברי שלושת הארגונים קיבלו הנחות, ושלושת הארגונים התחלקו גם בהכנסות מהאירוע. אז אני רק תוהה, אם מבחינת המועדון והעמותה זה בסדר שהשנה הם לא יקבלו הנחות (או שכן?) ולא יהנו מההכנסות.
-
גרומיטמשתתף
(ותתקן אותי ליאת אם אני טועה). הרווחים אחרי החזר ההוצאות ילכו בכל מקרה לספי"ר, בלי קשר לשאלה מי נתן להם את המימון הראשוני.
-
Odonataמשתתף
יצרתי קשר עם כל האירגונים שסייעו בעבר בארגון המסיבה ועדכנתי אותם בהסדר הנוכחי. כמו כן הזמנתי אותם להוסיף תכנים ולהעמיד דוכני עמותות.
ואכן תינתן הנחה לחברי כל העמותות.
-
-
מאתתגובות