עדכוני הועד 15.04: אמא"י, אייקון, פרס גפן, פרס עינת, היה יהיה, אתר האגודה, בדיון, פנטסי.קון, ועד האגודה, מפגש הפעילים בעולמות, הרשמת חברים בדוכן האגודה

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה עדכוני הועד 15.04: אמא"י, אייקון, פרס גפן, פרס עינת, היה יהיה, אתר האגודה, בדיון, פנטסי.קון, ועד האגודה, מפגש הפעילים בעולמות, הרשמת חברים בדוכן האגודה

מציג 7 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #163860 הגב
      ???
      משתתף

פרוטוקול ישיבת ועד האגודה הישראלית למדע בדיוני ולפנטזיה
      יום חמישי ה-15.4.10

נוכחות:
      יו"ר: ליאת שחר
      חברות הועד: לילי דאי, נעמה פרידמן ועדי לויה.

1. עדכונים:
      א. אמא"י
      בזמן הקרוב יפתח חשבון בנק נפרד לאמא"י שינוהל ע"י קורל בוך, גזברית אמא"י. מורשי החתימה לחשבון זה יהיו קורל בוך וליאת שחר. בשלב הראשון יועבר לחשבון הסכום המשוער של הכנסות אמא"י נכון ליום פתיחת החשבון, ולאחר עריכת הדוחות הכספיים (דו"ח שנתי 2009 ודו"ח עדכני 2010) ע"י רואה החשבון תועבר שארית הכסף עד להשלמת הסכום המדוייק.
      לכנס הקיץ של אמא"י אין מנהל כרגע.

ב. אייקון
      ועד האגודה דן בהתפתחויות האחרונות, עידכון בנושא ישלח בקרוב.

ג. פרס גפן
      ההצבעה לשלב א' נסגרה ב-30 לחודש. מתבצעות הכנות טכניות ולוגיסטיות לקראת פתיחת שלב ב של ההצבעה ביוני.

ד. פרס עינת
      בחלוקת התפקידים החדשה בין חברות הועד מונתה לתפקיד מנהלת פרס עינת לילי דאי.

ה. השנתון "היה יהיה"
      איסוף הסיפורים ממשיך בחודש הקרוב. תקבע פגישה לעבודה ארגונית ושיווקית על השנתון הבא. מתנדבים המעוניינים לסייע מוזמנים ליצור קשר עם רותם ברוכין rotem.baruchin@gmail.com

ו. אתר האגודה
      מעבר השרת מתנהל בימים אלו ע"י אסף פלטשר בזהירות רבה על מנת לוודא כי מידע לא אובד בתהליך.
      הדס משגב מונתה לאחראית החדשה מטעם הועד על האתר.

ז. כנס בדיון
      כנס בדיון לספרות ספקולטיבית השנה יתקיים גם השנה בבית אריאלה, ויעסוק בנושא דרקונים. מנהלת הכנס היא קרן אמבר. העבודה על הכנס מתקדמת במרץ.

ח. כנס פנטסי.קון
      הוועד דן בהצעה לניהול פנטסי.קון והחליט שאינה מתיישבת עם האינטרסים של האגודה. המאמצים לגייס מנהל לכנס נמשכים.

ט. ועד האגודה
      הדס משגב הצטרפה לועד האגודה. חברות הועד מברכות אותה על הצטרפותה.
      חלוקת התפקידים בועד נכון להיום :
      עדי ? אחראית על פרס גפן והשנתון
      ליאת ? אחראית על בדיון ועל הקשר עם אמא"י
      לילי ? אחראית על פרס עינת
      הדס ? אחראית על אתר האגודה וגזברית האגודה.
      נעמה ? אחראית על פנטסי.קון

2. סיכום מפגש הפעילים שהתקיים בכנס "עולמות".
      המסקנה העיקרית שעלתה בעקבות מפגש הפעילים היא שיש למקד את הקולות הקוראים שהינם אמורפיים מדי כרגע. יש להכין פורמט קבוע שיכלול פירוט רב יותר על כל תפקיד ויפורסם בדף ייעודי באתר האגודה. בשבועות הקרובים יערכו פגישות ודיונים על מנת להגדיר את התפקידים הנדרשים לפרויקטים השונים באגודה. כרגע נמצאים בעדיפות ראשונה: פרס גפן, פרס עינת והשנתון.
      חברות הועד רוצות להודות לכל הפעילים שהגיעו למפגש ולנעמי וינר על ארגונו.

3. דיון בהרשמת החברים בדוכן האגודה בעולמות
      נוצרו כמה בעיות נקודתיות ברישום חברים דרך האינטרנט בדוכן. כל התקלות נפתרו מול אתר לתרום.קום.
      הוחלט כי הרישום לחברות לשנתיים יתאפשר בדוכן האגודה בכנסים בלבד ולא בהרשמה לאגודה במהלך השנה.

• #191117 הגב
      גרומיט
      משתתף

תוספת משובחת ביותר!

• #191118 הגב
      MuchRejoicing
      משתתף

מה? מה כבר אמור להיות לי להוסיף לזה?

• #191119 הגב
      ???
      משתתף

זה – תתחדשו על הדס, ותנחומינו שלוחים להדס. היה נעים להכיר אותך.

• #191120 הגב
      MuchRejoicing
      משתתף

יש פרסייה (למחצה) בוועד. הסכנה היחידה להדס היא התפחלצות מעודף פיטום באוכל טוב.

• #191121 הגב
      סקיפי
      משתתף

אני עדיין בכסף.

• #191123 הגב

חיכיתי למכתב החודשי, לפני שאני שואלת כאן:
      מה הוחלט לגבי אייקון?
      החודש ("תוך חודש מקסימום תתקבל החלטה") מאז האסיפה בעולמות חלף-עבר לו, וגם ה"בקרוב" מההודעה שאני מגיבה לה (15.4) הולך ומתרחק.
      אנחנו מתקרבים במהירות למצב שהיה בשנה שעברה, של "זה אכן בעייתי, אבל כעת מאוחר מדי לצאת מאייקון".
      מחכה לתשובה בקרוב!

• #191138 הגב
      גל
      משתתף

אני תומך במאה אחוז בהחלטת הוועד.
      אני כבר נרשמתי בטופס.

מציג 7 תגובות משורשרות
מענה ל־עדכוני הועד 15.04: אמא"י, אייקון, פרס גפן, פרס עינת, היה יהיה, אתר האגודה, בדיון, פנטסי.קון, ועד האגודה, מפגש הפעילים בעולמות, הרשמת חברים בדוכן האגודה

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: