עדכוני הוועד 27.12: עדכון אמא"י, מאורות, עולמות, פרס גפן, סימן "אייקון", מנהלה

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה עדכוני הוועד 27.12: עדכון אמא"י, מאורות, עולמות, פרס גפן, סימן "אייקון", מנהלה

מציג 6 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #163984 הגב

פרוטוקול ישיבת ועד שהתקיימה בתאריך 27.12.10
      נוכחות חברות הוועד ליאת שחר, הדס משגב, הדס נבנצל, ועינת סיטרון
      אורח: יבגני קנטור יו"ר אמא"י

1. עדכון אמא"י
      1.1 אירוע חנוכה של אמא"י היה מוצלח והסתיים ברווח.
      1.2 באמצע ינואר תתקיים מסיבת אמא"י במועדון לבונטין בתל אביב.
      1.3 כנס פורים ? יתקיים בהיכל התרבות של ראשון לציון. מנהלת הכנס תהיה מעיין אלבז. סגל הכנס גוייס.
      1.4 פרוייקט הספריה ? לאחר שיחות עם בית אריאלה הוסכם לפתוח מדור קומיקס יפני בספרית בית אריאלה. הכרכים יתרמו ע"י אמא"י. הפרוייקט ימומן מתקציב 2011 של אמא"י וכמו כן יאספו תרומות ספרים מהקהילה. היעד מינימלי הוא 50 כרכים .
      1.5 בימים אלו מחודשים הסכמי הנחות לחברי אמא"י מול חנויות קומיקס שונות.

2. מאורות
      מאורות הסתיים ברווח. סיכום הכנס המלא יתקבל במהלך ינואר.

3. עולמות
      כנס עולמות יתקיים בתאריכים 20-21 באפריל באשכול פיס בתל אביב. תקציב הכנס יאושר בינואר. סגל הכנס הבכיר גויס. גיוס התכנים בשלבי סיום.

4. פרס גפן
      ההצבעה לשלב א' של פרס גפן תיפתח בתחילת ינואר.

5. סימן "אייקון"
      ב-4.1.10 תתקיים פגישה שניה עם נציגי העירייה והסינמטק יחד עם אורי אביב בניסיון נוסף למצוא פיתרון למצב.

6. מנהלה
      6.1 סריקה ותיוק של מסמכי האגודה לאורך השנים – הדס משגב התנדבה לנהל פרויקט זה.
      6.2 לתרום.קום ? בעקבות הפסקת שירותי הסליקה של אתר לתרום.קום, תפתח האגודה חשבון בפייפאל. החשבון ייפתח עד סוף ינואר.
      6.3 הוועד עבר על סיכום תקציב 2010 ואישר אותו.
      6.4 הוועד עבר על תקציב 2011 ואישר אותו.

• #191386 הגב
      גרומיט
      משתתף

אני זוכר שבזמנו בדקנו את האפשרות הזאת והיתה עם זה בעיה מהותית – נדמה לי שהם לא יכלו לקבל בעל חשבון ישראלי, או משהו כזה. (אבל זה היה מזמן ולא אני הייתי זה שבירר את הדברים). האם הדבר נבדק?

• #191387 הגב
      kenny
      משתתף

שפועל כבר חודשים אחדים.

• #191388 הגב
      גרומיט
      משתתף

[ל"ת]

• #191389 הגב
      darthziv
      משתתף

יש כבר משהו חדש שיכולים לספר?

• #191391 הגב

המגעים עודם נמשכים, ועל כן לא ניתן לעסוק בפרטים בפורום פומבי. חברי אגודה המעוניינים בכך מוזמנים כרגיל ליצור קשר עם הוועד. רובנו נחמדים להפליא, ולא נושכים בדרך כלל.

• #191400 הגב
      ???
      משתתף

כבעל נסיון (בעמותה אחרת) חשוב לציין שלא ניתן לסלוק כרטיסי אשראי מקומיים (ישראכרט) בפייפאל.

מציג 6 תגובות משורשרות
מענה ל־עדכוני הוועד 27.12: עדכון אמא"י, מאורות, עולמות, פרס גפן, סימן "אייקון", מנהלה

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: