עדכונים באתר האגודה והמכתב החודשי

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה עדכונים באתר האגודה והמכתב החודשי

מציג 22 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #163534 הגב
      Boojie
      משתתף

הבחנתי בכך שיש אירועים של האגודה שלא התפרסמו עדיין באתר האגודה – למשל, אירוע יום המגבת, שהוא פחות משבועיים מהיום, לא התפרסם באתר האגודה ככל שהצלחתי למצוא, אלא רק במכתב החודשי. גם מידע על כנס בדיון – אפילו ההתחלתי ביותר – לא מופיע באתר האגודה, מלבד קומץ מילים בדף התחרות.

אז קודם כל, מה קורה עם העדכונים באתר האגודה? איך ייתכן שאין הודעות על אירועים של האגודה במדור החדשות של אתר האגודה? ולמה לא פותחים לכל אירוע ואירוע של האגודה אירוע בפייסבוק? האם שוב חזרנו לימי האגודה החשאית למד"ב ולפנטזיה? ומי אחראי על ענייני יחצ"נות של אירועי האגודה?

ושנית, למה המכתב החודשי לא מתפרסם באתר האגודה? כבר ניג'סתי על זה בעבר, ואפילו היו דיבורים על כך שתימצא דרך לעשות זאת, אבל בפועל לא קרה כלום. כשאני רוצה לפרסם משהו לגבי אירוע של האגודה, תמיד טוב שיש לי *משהו* לקשר אליו, אז אם אין אתר, ואם אין עדכון באתר האגודה, לפחות לקשר למכתב החודשי. ובאופן כללי, כמה שיותר רפרנס זמין באופן מקוון, ככה יותר טוב.

הייתי מציעה לפתוח שם משתמש ייעודי בפורום האגודה שישמש לעדכוני המכתב החודשי ושיהיה ניתן לאיתור באמצעות מחרוזת חיפוש קבועה בפורום, אבל ניסיון עבר מר כבר מלמד אותנו מה זה שווה. אז למה לא להעלות את המכתב החודשי לאתר האגודה?

• #188962 הגב
      Boojie
      משתתף

ובאפריל בכלל לא הופיע, אולי כי הוא התקיים במסגרת "עולמות", אבל זאת לא נראית לי סיבה.
      התוכן המגזיני של אתר האגודה הוא נחמד, אבל עדכוני החדשות הם החלק ש*חייב* להיות בו. זה המקום האחד שזמין ונגיש לאגודה באופן מוחלט לצורך יחצ"נות, וקשה לי להבין למה מבזבזים אותו.

• #188964 הגב
      גל
      משתתף

אמנם לא בדיוק מה שהתכוונת, אבל יש קישור לארכיון המכתב החודשי בעמוד "על האגודה".
      כדאי באמת להעביר את הקישור למקום בולט יותר כמו סרגל הקישורים מצד ימין, או כקישור נפרד ובולט תחת כותרת מדור החדשות.

אני יכול כמובן גם לפרסם אותו בפורום, אם הוועד מעוניין בכך, תחת שם משתמש חדש. זו באמת לא בעיה.

• #188966 הגב
      Boojie
      משתתף

שלא שומר קבצים מצורפים על השרת, ושהחיפוש בו הוא אחד העוינים בהיסטוריה. וזה כרפרנס מקוון לפעילויות האגודה לכל המעוניינים במידע.
      אויה.
      ואכן, עבודת הסתרה טובה. אפילו לי, שמכירה את אתר האגודה יותר טוב מרוב האנשים, לא היה מושג שהקישור הזה שם. קבלו ח"ח על בחירת מקום המסתור, רק חבל שגילית על זה בפורום, גל, עכשיו כולם יידעו.

• #188967 הגב
      גל
      משתתף

הרשימה נמצאת על יאהוגרופס. חוץ מזה, המכתב נשלח גם כקובץ הטמל, אז כן ניתן לקרוא את המכתבים בארכיון שם (אחרת באמת לא היה טעם לקשר אליו).

• #188969 הגב
      Boojie
      משתתף

זה רפרנס גרוע. ממש גרוע. אם אני רוצה לתת למישהו קישור למידע – או שאני רוצה לחפש בפעילויות עבר של האגודה – יאהוגרופס זה בהחלט לא המקום בשביל זה. שלא לדבר על העובדה שאחד התפקידים החשובים של אתר האגודה הוא לשרת את היחצ"נות שלה. *זה* המקום שבו צריך להיות מרוכז המידע על פעילויות האגודה, כדי שכל מי שרוצה לדעת מה האגודה עושה ובשביל מה היא טובה יוכל להתרשם מחלון הראווה שלה.

אתה מודע לעובדה שזה כבר החודש השני שבו במכתב החודשי מובטח שמידע על מועדון הקריאה יתפרסם באתר האגודה, אבל המידע הזה *לא* מתפרסם? אתה מודע לעובדה שעבור מי שנכנס לדף פרויקט מועדון הקריאה באתר האגודה, ורוצה להתעדכן מה עשתה האגודה בחזית הזאת, מועדון הקריאה הוא פרויקט שנגמר בחודש מרץ?

ומילא אם אתה מודע לזה, אתה לא האדם שאמור להתעסק עם זה. אני תוהה אם הוועד והאנשים שאחראים על האתר מודעים לזה.

• #188970 הגב
      Boojie
      משתתף

טוב, אני מניחה שהכוונה היא לפברואר 2009, אבל מי שעדכן את הדף שכח להחליף שנה. בכל מקרה, מועדון הקריאה של מרץ עוד לא מעודכן בדף הראשי של פרויקט מועדון הקריאה.

• #188971 הגב
      גל
      משתתף

פעם הייתי מציק לגבי זה. אבל כבר אין לי זמן וסבלנות להיות נודניק כמו פעם (שאלי את ניר כמה הייתי מציק לו לגבי האתר).

• #188973 הגב
      Boojie
      משתתף

זה שתפקידו לנג'ס לגבי כל הדברים הקטנים שאמורים להיעשות ולא נעשים.

• #188975 הגב
      גל
      משתתף

"מנהל משימות" נדמה לי.

• #188977 הגב
      Boojie
      משתתף

יותר מזה: יש לי אינסטינקט שנרכש בשנים של מאמץ – כל פעם שמחפשים מישהו לתפקיד כלשהו, אני ממהרת להיות במקום *אחר*. אני פשוט יודעת מה יקרה אם אני אקרא את ההודעות האלה.

• #188985 הגב
      ???
      משתתף

את תעשי את מה שאת עושה בפורומים, ותקבלי על זה קרדיט התנדבות. ויום יבוא ויהיה אפשר לקנות עם קרדיט התנדבות במכולת. באמת.

• #188984 הגב
      Boojie
      משתתף

יש לי כבר מספיק קרדיט התנדבות כדי שכשיגיע אותו יום נכסף אני אוכל לקנות איתו יאכטה וירטואלית. אני לא עד כדי כך חמדנית.
      בשלב הנוכחי של חיי אני מעדיפה קרדיטים מסוג אחר. רצוי מהסוג שמגיע עם פחות גועל נפש, ואם הוא מגיע עם גועל נפש, לפחות שהגועל נפש הזה יהיה בתשלום שכן אפשר לקנות ממנו במכולת.

• #188951 הגב
      Boojie
      משתתף

אולי כדאי לשקול בעתיד להפריד במכתב החודשי בצורה ברורה בין ההודעות מטעם האגודה (שהאגודה עומדת מאחוריהן ואחראית לתוצאותיהן) לבין הודעות מטעם גופים אחרים. לא שאני חושבת שיש בעיה כלשהי עם זה שהאגודה מפרסמת תכנים מטעם ארגונים אחרים, אבל יתכן שמטעמי כסת"ח עדיף להבהיר איכשהו במכתב החודשי לגבי הודעות שאינן של האגודה ושהיא רק מפרסמת אותן ולא אחראית לנזכר בהן.

• #188936 הגב
      גרייף
      משתתף

אתה תמצא החלטת ועד מתחילת השנה שממנה אותי למנהל המשימות של האגודה.

רדפתי שבועות אחרי אוניקסיה שישלח לי טבלת משימות כדי שיהיה לי אחרי מה לעקוב ואת מה לנהל, ואז האגודה פרשה מאייקון ופיטרו אותי בהודעת אימייל (זה היה אימייל מלא כבוד לפעיל, כפי שהתרגלתי מצד ועד האגודה). הוועד לא הודיע על כך בשום מקום, אבל זה בסדר, אני בטוח שאין לוועדת ביקורת בעיה עם זה שהוועד כופר בהחלטות שלו בלי להודיע לאף אחד.

• #189019 הגב
      Onyx
      משתתף

לוועדת הביקורת דווקא העלתה מספר בעיות בהעסקתך ותהיה לגבי חוקיות הצבעה כזו או אחרת.

לפחות בנושא הזה היא דווקא כן עשתה את תפקידה (לפחות על פי ההגדרה שלך לתפקיד שלה).

• #189022 הגב
      רז
      משתתף

לפ"ת.

• #189021 הגב
      Boojie
      משתתף

שהוביל לזה שכרגע שני גורמים שונים מוכרים כרטיסים לאותו כנס. או נכון יותר, זה היה המצב אתמול בלילה, לא התעדכנתי לגבי התפתחויות מאז.

• #189038 הגב
      גרייף
      משתתף

איזה שני ארגונים?

• #189040 הגב
      Boojie
      משתתף

מאחר שיש לי סלידה תהומית ולא לגמרי רציונלית מפרסום קישורים לבלוג שלי בכל מקום שגוגל מגיע אליו, אני בטוחה שמי שירצה יצליח למצוא את זה, ואם לא יבקש במייל ואני אשלח לו קישור.

• #189059 הגב
      גל
      משתתף

שהאגודה אחראית ל Q-קון כאשר היה כתוב במכתב שזה של סטארבייס, אבל, point taken.

• #189062 הגב

את צודקת בהרבה מהנושאים אותם את מעלה והנושא יילקח לתשומת ליבנו.
      כחלק מהדיון בנושא אתר האגודה בפגישת הוועד הקרובה, מתוכנן לעלות גם נושא ניצולו כבמה בצורה שונה.
      בנוגע למכתב החודשי, קיימת חוסר הסכמה בועד הנוכחי בנוגע לפרסומו באתר האגודה. בנושא יעלה לדיון באחת מישיבות הועד הקרובות.

• #189065 הגב
      Boojie
      משתתף

הייתי שמחה לשמוע מה הדעות בעד ונגד בוועד, ואני בטוחה שיש גם אנשים מחוץ לוועד האגודה שיכולים לתרום לכם אינפוט מועיל ושימושי לגבי פרסום המכתב החודשי – בעד ונגד. כמו, למשל, הרבה חברים ותיקים באגודה שמסתובבים כאן בפורום. או אנשים שמבינים ביחצ"נות. או אנשים שמבינים באינטרנט. או כל מיני אנשים אחרים שעשויים להבין בכל מיני דברים אבל אינם בוועד.
      יש לא מעט נושאים שאין צורך או מקום לפתוח אותם מול שאר חברי האגודה בזמן העבודה עליהם, אבל זה דווקא נושא שאין סיבה שלא.

מציג 22 תגובות משורשרות
מענה ל־עדכונים באתר האגודה והמכתב החודשי

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: