ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › עדכון ועד 11/10/206 – האסיפה הכללית, בחירות לועד, דיון במספר חברי הועד, שינוי מבנה הרצאות גפן, שינוי כנס עולמות
- This topic has 10 תגובות, 7 משתתפים, and was last updated לפני 18 שנים, חודש 1 by הדר רובין.
-
מאתתגובות
-
-
???משתתף
פרוטוקול האסיפה כללית של האגודה הישראלית למדע בדיוני ולפנטסיה
11 באוקטובר 2006, תל אביב1. *דו"ח כספי*: הדו"ח הכספי שאושר ע"י ועדת בקורת הוצג בפני האסיפה הכללית ואושר.
2. *קוורום*: הועלתה הצעה לקצץ את זמן ההמתנה לקוורום לחצי שעה, ההצעה אושרה ברוב מול האסיפה כללית.
3. *תמיכה ממנהל תרבות*: דווח כי לא נזכה השנה לתמיכה ממנהל התרבות. ג'ו בראון, יו"ר הועד היוצא, סיפק את הסבריו לכך. היו"ר הנכנסת, קרן אמבר, הודיעה כי יעשו מאמצים לקבלת התמיכה לשנת 2007.
4. *שינוי במועמדים לועד*: אושרה החלפה במועמדויות לתפקיד חברות בועדת בקורת וחברות וועד בין חגית וינר לעידו ענבל.
5. *מספר חברי ועד*: הועלתה הצעה להקטין את מספר חברי הועד לחמישה, במקום שבעה כיום. ההצעה נדחתה ע"י האסיפה הכללית.
6. *בחירות*: הועלתה הצעה לבחירות גלויות לשנה זו בלבד. ההצעה אושרה ע"י האסיפה כללית.
7. *בחירות לועד האגודה*: לאחר קיום בחירות גלויות נבחרו חברי הועד הבאים: קרן אמבר, שי דינור, ליאת שחר, רמי שלהבת, עמנואל לוטם, ורד טוכטרמן ועידו ענבל.
8. *בחירות לועדת ביקורת*: לאחר קיום בחירות גלויות נבחרו חברי ועדת הביקורת הבאים: חגית וינר ודורון קאלו.
9. *כנס עולמות*: המבנה הטכני החדש לכנס עולמות, כפי שעוצב בוועדה בין-ארגונית מיוחדת בנושא זה, הוצג בפני האסיפה הכללית ואושר.
10. *סדרת ההרצאות ע"ש עמוס גפן*: הוכרז ביטול מערך ההרצאות במתכונתו הנוכחית והוצג מערך חדש תחת השם "ארבע העונות". הועלתה דרישה לעיגון שימור זכרו של עמוס גפן ז"ל במערך החדש בצורה ברורה יותר. הועד הנכנס התחייב לדון בעניין לעומק. -
???משתתף
לגבי כנס עולמות והרצאות גפן?
מהו המבנה הטכני החדש של עולמות ומה זה מערך ארבע העונות?תודה.
-
???משתתף
n/t
-
יעלמשתתף
כנראה הייתי ממש ממש עייפה. אני לא זוכרת את הסעיף הזה.
-
NYמשתתף
עודכנו בעמוד "על האגודה" באתר זה (http://www.sf-f.org.il/story_189).
-
???משתתף
n/t
-
ליאהמשתתף
n/t
-
קרן אמברמשתתף
ובכן לאחר קצת מחשבה אני בוחרת לבקש ממכם סבלנות לעוד כשבוע.
לאחר פגישת הועד הראשונה אני אדאג לפרסם כאן או באתר האגודה מספר דיווחים מסודרים לעומק העיניין לגבי חלוקת התפקידים בועד, המבנה הטכני החדש של כנס עולמות ופרוייקט ארבע העונות.כרגע על קצה המזלג אני אתן רק כמה נקודות:
קרן אמבר נבחרה ליושבת ראש האגודה.
שי דינור נבחר לגזבר האגודה.
עולמות תוכנן מחדש כך שיהיה לו מנהל אחד ושלושה מתאמים ולכל ארגון יהיה ייצוג הולם וסמכויות בניהול הכנס. כמו כן נקבע שלד ללו"ז הכנס עם מספיק מרווח בטחון כדי לכבות שריפות כשהן קטנות ולעלות על בעיות עוד בתחילתן.
ארבע העונות הוא פרוייקט של 4 אירועי ערב לזכרו של עמוס גפן ז"ל. אירועי הערב הללו מחליפים את מסורת הרצאות גפן. פרטים נוספים אין ביכולתי לתת כיוון שהעיניין עדיין בבדיקה ולא כל האפשרויות נבחנו כראוי.
בנוגע לאירועי ארבע העונות דרוש אדם בעל יכולת ניהול בסיסית לעזור להרים את הפרוייקט.הדוא"ל שלי זמין לקהל.
אל תהססו לפנות אלי ישירות.
ושיהיה לכם בוקר טוב. -
חגיתמשתתף
n/t
-
???משתתף
צריכה להיות החלטה נפרדת של הוועד על כך שקרן נבחרה ליו"ר וצריך לדווח עליה לחברי הועד.
-
הדר רוביןמשתתף
ויחד איתי גם בחור נורא נחמד בשם אורן (שאת שם המשפחה שלו אני לא יודעת). אנחנו מחכים קצת כדי לתת לועד החדש להתרגל, ואז נתחיל להציק.
-קני
-
-
מאתתגובות