עדכון בנושא תחרות הסיפורים

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה עדכון בנושא תחרות הסיפורים

מציג 6 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #160715 הגב
      שלמקו
      משתתף

כרגע יש בין 10 ל15 סיפורים קצרים.

התחרות מסתיימת ב5/2, עוד שבוע וחצי.

לשופטים בעלי הניסיון שכאן, האם מוכנים אתם להציע שיטות לשיפוט?

ובנוסף- צריך שיטה לשלוח לשופטים את הסיפורים. הם יכולים לקרוא אותם מהאינטרנט, אבל יש שמות כותבים על הסיפורים, ולפחות שלושה מהם יהיו מוכרים לשופטים.

יש די זמן (גם לאהבה [אני משנה את השם של הספר ל"אהבה- יש זמן, אין מצב"]), אבל כדאי כבר לסגור את הפרטים.

• #164778 הגב
      NY
      משתתף

אני מציע לשלוח את הסיפורים לשופטים בדואר, כאשר כל סיפור מודפס בריווח גדול בין שורות (1.5 – 2 שורות), וכמובן – *ללא* שם המחבר. לאחר שקרא את הסיפורים, על כל שופט לדרגם בסדר יורד. אז ידונו השופטים בינם לבין עצמם (מי השופטים, אגב?), ו.. זהו…

• #164788 הגב
      ???
      משתתף

לשלוח בדואר או עדיף במייל (כדי להספיק למימד הבא). הסיפורים יקבלו מספר סידורי ולא שם המחבר. כל שופט ידרג את הסיפורים – נניח מ-1 עד 10 – וינמק את שלושת הראשונים. ציון ממוצע,התייחסות לסיפורים מיוחדים מאוד או יוצאי דופן, וזהו.

• #164797 הגב
      שלמקו
      משתתף

כרגע, ישנם עשרה סיפורים. אם יותר אנשים ישלחו בשבוע וחצי הקרוב, מה טוב.

בינתיים, מכיוון שאני מאד מקווה שאוכל להגיע לבית אריאלה יום רביעי, אני אשתדל להוצי כמה עותקים של הסיפורים ולהביא אותם לשם. (עומדים להגביל לי את כמות ההדפסות האוניברסיטה ואני מחפש בנרות דרכים לנצל אותה עד הסוף). אני אמחק את השמות ואוסיף מספרים סידוריים. באותה הזדמנות אני אשאל את עמנואל או אהרון (בעלי נסיון בתחרויות כאלה) מה לעשות.

בכל מקרה, יום רביעי תהיה הזדמנות נהדרת לפגוש את חברי הוועד החדשים. לא בכל יום רביעי מגמר לי סמסטר ואני יכול לחזור ביום רביעי לגוש דן.

• #164798 הגב
      Boojie
      משתתף

לאתר התחרות, הפתוח לקהל, כך שכל נסיון לשמור על אנונימיות הכותבים כבר הוכשל זה מכבר.

• #164799 הגב
      שלמקו
      משתתף

מי שתכנן להיות שופט מן הסתם עצר בעצמו מלהכנס לאתר. וגם אם כן- יש בדיוק 2 שמות מוכרים באגודה. אני לא חושב שהנזק היה גדול מדי.

• #164814 הגב
      עמנואל
      משתתף

התחרות הקודמת אורגנה ע"י ידיעות אחרונות, וכל הטיפול בלוגיסטיקה היה עליהם. הסיפורים נשלחו למערכת המדור הספרותי בצירוף שם המחבר על דף נפרד. מזכירת המערכת רשמה את השם, צירפה לו מספר, תלשה את הדף וסימנה את המספר על הסיפור עצמו.
      הסיפור צולם בשלושה עותקים שנשלחו לשופטים. אגב, היתה כמות עצומה של סיפורים, כמעט 400. כל אחד מאיתנו עבר בנפרד על כל הסיפורים וערך רשימה של עשרת הטובים ביותר בעיניו.
      בסופו של דבר נפגשנו והשווינו רשימות. כחמישה סיפורים היו חופפים, בכל שלוש הרשימות. התווכחנו שעתיים, ובסופו של דבר הגענו להסכמה על הדירוג.
      מלבדי היו שתי שופטות (מספר אי-זוגי חשוב מאוד!), שולמית גלבוע, סגנית עורך המדור הספרותי של ידיעות וסופרת בזכות עצמה, ואהובת כולנו דורית לנדס.

מציג 6 תגובות משורשרות
מענה ל־עדכון בנושא תחרות הסיפורים

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: