ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › עבד כי ימלוך
- This topic has 4 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים, 5 חודשים by ???.
-
מאתתגובות
-
-
ANAKIN 1משתתף
לא יתכן, פשוט לא יתכן שנושא שלא מוצא חן בעיני הוועד, מנהל האתר, מנהל הפורום או ביבי נתניהו ימחק מהפורום. תואיל נא הגברת בוג'י למלא את תפקידה ולמחוק כל הודעה בוטה מעליבה ופוגעת – ובכך תעשה שירות לאנשי האגודה. אך לפסול דיון שלם הנוגע באושיות היסוד של מהות קיומה של האגודה?
זו פשוט חוצפה! -
Boojieמשתתף
כי אין לה כל קשר עם המחיקה הנ"ל, והדבר נעשה בהחלטת ועל ידי גורמים אחרים, אשר להם סמכות מלאה בפורום זה, מתוקף היותם בעלי תפקידים רלוונטיים. לאור העובדה שהפורום אינו שייך לגברת בוג'י אלא לאגודה, יש גם אנשים אחרים שיש להם סמכויות בפורום זה. תודה.
-
ANAKIN 1משתתף
אני מודה לגברת בוג'י שהועילה להאיר את עינינו.
אודה מאוד אם תואילי להאיר את אינינו ולבשר לנו מי מונה על ידי מוסדות האגודה הנבחרים כצנזור הראשי של האגודה. -
NYמשתתף
פורום זה, בהיותו חלק מאתר האגודה, נמצא תחת סמכותי, ולא ישמש במה לויכוחי "כן-לא", להשמצות, דיוני סרק, עלבונות וכדומה. בהודעותי למטה נרשמו נימוקים מצוינים ומשכילים בנדון, אלא שלא טרחת להגיב אליהם. הודעותיך בפתיל בו ביקש ארז *במיוחד* לא להגיב ימחקו מיד עם תום כתיבת הודעה זו. כשאני אומר שפתיל מסוים לא יכיל תגובות אני *מתכוון* לכך, ועצוב לי לראות כי אתה מתעקש להעמידני בנסיון, שלא לדבר על כינויים אלה ואחרים.
זו התבטאותי הפומבית האחרונה בנושא זה, כמו גם בנושא הסרטים הישראליים.החלטת חברי הועד, על מנת להבהיר, אומרת כי נושאי תפקידים באיקון לא ידונו בנושא הסרטים הישראליים בפורום זה. אם אתה מעוניין לדון בנושא – אנו מאחלים לך כל טוב, אך לתגובה לא תזכה.
-
???משתתף
וכפי שהבהרתי גם אני – נימוקיך המלומדים אינם מקובלים עלי.
האגודה – כמו גם אתר האגודה, אינם נחלתו הפרטית של איש.
ועד האגודה הוא היחיד היכול להחליט בנושאים אלו ולפי מיטב ידיעתי – לא התקבלה בישיבת הועד כל החלטה המונעת דיון בפורום על סרטים ישראליים באיקון.
לכן ידידי, כל דבריך מבוססים על החלטה אישית שלך – וזו אינה מחייבת איש
-
-
מאתתגובות