סתימת פיות בפורום אורט?

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה סתימת פיות בפורום אורט?

מציג 5 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161430 הגב
      ארז
      משתתף

צר לי להעלות הודעות מסוג זה כאן.
      אך מאחר ומנהלת פורום אורט היקרה טורחת למחוק את ההודעות שלי, ושל אחרים, אני מרגיש צורך להעלות זאת.

בא אדם (לא בטוח שהוא ראוי לתואר זה), ומכריז מלחמה על הוצאת אופוס. כמעט כל ספר של אופוס זוכה להשמצות פרועות ולא מבוססות מצידו. הוא לא מתייחס לספרים של הוצאות אחרות – רק של אופוס. מעניין למה.

כשאנשים שכבר נמאס להם טורחים להגיב נגדו – הודעותיהם נמחקות ע"י המנהלת. מעניין למה.

ושמץ אינפורמציה מעניין – מישהו פנה לניל גיימן, במייל אנונימי, בהשמצות פרועות על איכות התרגום של ספריו ע"י אופוס. כתוצאה ייתכן ולא יתאפשר לאופוס לתרגם את ספריו של גיימן.

נחשו במי חושדים שעשה את המעשה הזדוני והשפל?

• #170203 הגב
      Kipod
      משתתף

זה לא עניין לפורום האגודה, אלא אם אתה מציע שבאגודה תנקוט עמדה רשמית בענין?

• #170206 הגב
      Boojie
      משתתף

שמכילה האשמות לא מבוססות (למיטב זכרוני, בז'רגון המשפטי זה קרוי "הוצאת דיבה") ושאפילו מפורום אורט נמחקה כבר, ושאינה קשורה לפורום הזה בכל צורה שהיא, ממשיכה לפאר את דפי הפורום הזה? ועוד הודעה שכתב יו"ר האגודה, דבר שעלול לתת למבקרים תמימים בפורום את הרושם שמדובר בעמדה של האגודה?

• #170207 הגב
      Kipod
      משתתף
    • #170208 הגב
      Boojie
      משתתף

ולמדיניותו הן לא רלוונטיות לפורום?
      (כן, אני מתעקשת. אני לא רואה שום סיבה למה אני צריכה לפנות אליך אישית בעניין כזה. זה *לא* עניין אישי.)

• #170210 הגב
      אמבר
      משתתף

מפרסם את הדואל שלך?

מציג 5 תגובות משורשרות
מענה ל־סתימת פיות בפורום אורט?

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: