ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › סרטי אנימה בבאר
- This topic has 6 תגובות, 5 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים, 2 חודשים by ???.
-
מאתתגובות
-
-
???משתתף
היי כולם.
ביום ראשון 26 לאוגוסט יש פגישת סלון נוספת של הבאר, הפעם לטובת הקרנת סרט אנימה.
אם מישהו יכול להשאיל או יודע איפה ניתן להשיג את הסרט "kiki's delivery service" בבקשה צרו איתנו קשר דרך פורום זה.
חוץ מזה – כמובן שכל מי שמעוניין להגיע מוזמן, ואם לא יכולים לחזור באותו לילה מוזמנים להישאר אצלי.
שבוע טוב -
שלמקומשתתף
אבל הייתי מהמר על רז גרינברג.
-
?? ???????משתתף
או, ליתר דיוק, יש לו עותק שהוא שיכפל ממישהו ששיכפל את העותק המקורי והאיכות בהתאם (לא מומלץ לצפייה למי שרוצה להימנע מתמונה מטושטשת, שלג על המסך, סאונד דפוק וכאב ראש באופן כללי). אני הייתי מהמר דווקא על האוזן השלישית או על השלושה מאיתנו שקולטים יס, שם הסרט שודר לפני שבוע (בטוח יש איזה צדיק אחד בינהם שהקליט, לא?).
-
cheshercatמשתתף
-
אמברמשתתף
בשעה 20:10 (בערוץ 4 שלהם). תמצאו מישהו שיקליט לכם
-
???משתתף
משאב טבע
הבעייה היחידה היא שאין לי זמן בשביל קומיקס, ואחרי הכתבה במימד האחרון אני באמת מתעניינת! -
???משתתף
לכולכם שהצעתם את רז.
כנראה שנצפה באקירה אם יוני (המזכיר) לא יגיע או לא יוכל להביא איתו סרט אחר.
הצעה : האם האגודה יכולה לרכוש מספר סרטי וידאו (שקשה להשיג בארץ) ולאפשר השכרתם לחבריה ?
כך, מיעוטנו המצומצם שאינו מנוי באוזן השלישית (או ביס) יוכל להניח ידו על סרטים קשי השגה, סדרות טלויזיה ישנות (האסיר, מנהרת הזמן, פינוקיו…)
אשמח מאד אם מישהו מחברי הועד יקח על עצמו לבדוק את האפשרות (כדי שהתשובה השלילית לעניין לפחות תבוא מנומקת).
עדיין נשארו מיטות פנויות אם אתם רוצים לבוא לב"ש ביום ראשון ולהישאר עד שני.
שבת שלום
-
-
מאתתגובות