ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › סליחה על הקלולסיות, אבל עד מתי
- This topic has 12 תגובות, 5 משתתפים, and was last updated לפני 14 שנים, 4 חודשים by MuchRejoicing.
-
מאתתגובות
-
-
???משתתף
אפשר להצביע לגפן או שההצבעה כבר הסתיימה?
-
גרומיטמשתתף
והכריזו על פתיחת ההצבעה באינטרנט לשלב ב' (הסופי) של הפרס.
-
???משתתף
מישהו יכול להסביר לי מה תהליך ההצבעה? הסתכלתי באתר ועדין כתוב שם שההצבעה היא באייקון
-
גרומיטמשתתף
מי שמעוניין, יוכל להצביע עוד לפני כן בטופס אינטרנטי.
-
רזמשתתף
ניסיון לגשת ללינק שאמור לתת אישור סופי להצבעה מוביל להודעה "אירעה תקלה בעת אישור ההצבעה. לפרטים אנא פנה למנהל האתר."
-
רזמשתתף
הבעיה עדיין נמשכת, למרות שבאתר פרס גפן עלתה הודעה שמזמינה להצביע.
-
רזמשתתף
זה מוגזם לצפות להתייחסות כלשהי?
-
MuchRejoicingמשתתף
מצטערת. אציק שנית.
-
רזמשתתף
מהאימייל שנשלח אלי. האם הבעיה תיפתר במילוי טופס הצבעה חדש?
-
דותן דימטמשתתף
שלח לי במייל (dotan על הקורקינט) את כתובת המייל של הצבעתך הקודמת ואמחק אותה.
באופן כללי, כדאי לדווח על בעיות טכניות כאלו במייל לאחראי, ולא בהודעה פתוחה בפורום. אם לא ידוע לך האחראי (ובאתרי האגודה השונים זה אכן קצת סבוך ומבולגן), צור קשר באימייל עם חברת הועד האחראית, והיא תציק לאנשים הרלוונטים (שכרגע הם אסף פלשר ואנוכי).
-
רזמשתתף
האימייל שלך מופיע כנסתר בפרופיל של הפורום, ואינני בטוח כי האימייל שמצוי אצלי עודנו רלבנטי.
מכל מקום, הייתי פונה ישירות במייל ולא פותח את הפתיל כאן, אילו הודעת השגיאה היתה מכילה מייל שניתן לפנות אליו, או מעבר לזה – אם באתר פרס גפן היה מופיע מייל לפניות בנושאים טכניים (נכון לכרגע, מופיע שם רק המייל של ועדת הפרס, שכמדומני אינה מטפלת בנושאים מסוג זה). הסיבה שפרסמתי את ההודעה כאן – בהיעדר כתובת ברורה לפנות אליה – היא ההנחה לפיה אני אינני היחיד שנתקל בבעיה האמורה. -
דותן דימטמשתתף
האימייל של הפרופיל בפורום הוא דווקא לא רלוונטי, אבל אם אי-פעם שלחת לי מייל, או אם שלחתי לך מייל, זו הכתובת.
אמרתי את זה בהודעה הקודמת, אבל זה כנראה חמק מעיניך.
-
MuchRejoicingמשתתף
מישהו נתקל עדיין בבעיות שצריך לדווח?
-
-
מאתתגובות