סיפור קצר על עולם חדש…

ללא כותרת ללא כותרת פורום הסיפורים סיפור קצר על עולם חדש…

מציג 7 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #162769 הגב
      =WoosH=
      משתתף

המאירים
      "יהולל וישתבך יומך", אמרתי לאשתי כשהתעוררה כמו שאני עושה תמיד בכל בוקר לפי דברם של המועצה.
      לאחר מכן הלכתי ל"מתקן" להקראה של פסוק היום, אין דבר חשוב יותר מזה.
      במשך כל ההקראה הסתכל עלי אדם אחד שלבש חליפה פשוטה ונקייה הוא עשה זאת בסתר כנראה שאף אחד לא שם לב, אך הילת ה"אאורה" שלי השתוללה מזעקה ונכנסה למצב אזעקה, בזמן ההקראה חיפשתי את המקור היה זה מפתיע משום שבדרך כלל ההילה שלי גם מזהה את המקור שממנו בא השינוי בדרך. משום מה במקרה שלו היא לא פעלה.
      האיש סיקרן אותי בכל זאת הוא ישב שעה ועקב אחורי, אז החלטתי ללכת לשירותים שנמצאים משמאל לכניסה הראשית והלכתי "בדרך השגרה"(הדרך שממנה הולכים לשירותים בזמן ההקראה, והיא עוברת בסיבוב מסביב לכל ה"מתקן")
      בשירותים יש מעצים אאורה והסיבה שהוא שם היא בדיוק למטרות של הסתננות מרגלים המעצים מגביר את יכולת האורה שלך לזמן מוגבל אך גוזל ממך קצת חיות.
      אז הנחתי את ידי על המעצים שנמצא בדיוק בין שתי המשתנות הראשונות ומסתתר בתא סודי.
      אחרי רגע קצר תפסתי את החיות שלו זה היה מעשה פשוט משום שאאורה של "מאמין" היא קבועה כל מה שמחוץ למעגל האאורה שלנו הוא השונה.
      אך שוב משהו בהילת האאורה שלו היה שונה היה מסקרן בתוך מכשיר ההעצמה ישנו חיישן שהשגנו אחרי דיפלומטיה ארוכה קבוצת האור, עדיין לא ברור איך השיגו הם, את הדבר הזה, נו, אאא אהה טכנולוגיה,
      קנינו מהם מספר יחידות ואני באמת לא יודע יותר אך הם חוברו למוקדים המרכזיים. משמעות המוצר הזה היא שכאשר הוא מחובר למעצים אפשר לשמור את אאורה הנבחרת ולעקוב אחריה זה מה שהסבירו לנו בהתכנסות האחרונה. התכנסות היא ארוע שקורה אחת לחודש ובו כל בחירי הקהילה מתיישבים לקביעת החלטות ולתיאום עמדות.
      אם כן לא התגלה שום זכר למקורו של הזר ושום פעולה לא יכלה להעשות, זאת משום שהאיש בכל זאת ישב בתוך ה"מתקן".
      החלטתי לאסוף את המאיר שהוא כוהן רב עוצמה ואת יאיר שהוא חסיד טהור ולהסביר להם את המצב
      עם המעצים עשיתי הארה פעולה שלימד אותי המאיר רק שבוע אחד קודם לכן והיא קריאה לאאורה של חסיד אחר, פעולה שניתן לעשות רק מתוך "מתקן" ובתוכו.
      קראתי לשניהם והעברתי להם מסר, שהיה בואו לשירותים למטרה חשובה. משום שרק לא מזמן למדתי את הטכניקה לא יכולתי להעביר להם את כל הסיפור בהארה אחת ולכן הסתפקתי רק בקריאה יחידנית לכל אחד מהם, המאיר סיפר לי שברמות גבוהות של הארה אפשר לשדר למספר רב של חסידים את המידע ושבאמריקה זוהי כבר השיטה הקבועה להקראות הסיבה ששיטה זאת כל כך טובה היא שבשיטה הזאת אין דרך למשהו ממסדר אחר לשמוע את הנאמר.
      בכל מקרה קראתי להם והם באו כמו שבקשתי לא ב"דרך השגרה" אלא סתם דרך הכיסאות ובניחותא ואחד שש דקות אחרי השני. כל אותו זמן שמרתי על האאורה של הזר כדי לבדוק שינויים בה. בשביל להבין את מידת ההבנה שלו מן הארוע. הכל הלך חלק והם הגיעו, אחרי שיחה קצרה הבנתי שיאיר גם הוא קלט בקצה האאורה שלו את השוני של הזר,אך משום שישב רחוק לא הצליח לשים את ידו אז זנח זאת לטובת ההקראה. בפה אחד החלטנו לעקוב אחריו, החלטנו שיאיר והמאיר שמכירים את המעצים יותר ממני, ישמרו יחדיו על מיקומו וישלחו לי כיווני זרימה של הדרך של אותו זר.
      אז יצאתי החוצה וחזרתי למקומי הזר עדיין ישב במקומו והמשיך להסתכל עלי אחרי ההקראה הלכתי לכיוון שולחן הכיבוד והשתדלתי להראות עסוק דברתי עם אור שתיתי קצת יין והקשבתי לאחד מה"מוארים" שלי בזמן ששיבח אותי בפני אור. "הזר החל לזוז", קבלתי דיווח ישיר מיאיר לא מיהרתי כי ידעתי שהם, יאיר והמאיר יידעו לאן הוא ילך. אז נשארתי עוד קצת וסלחתי על עזיבתי המוקדמת.
      בחוץ התגלה לי יום נהדר השמש זרחה באון וידעתי שהיום לא תהיה בעיה להאיר (לחשי המאירים) משום שהשמש הייתה באמת בשיאה וכידוע דרכה אנחנו מקבלים את עוצמת האאורה שלנו, הזר הלך בדרכים שלא הכרתי קודם לכן ולרגע לא שערתי שידע שעוקבים אחריו.

הקידמה
      בלילה שעבר קבלתי אי-מייל מוצפן בכבדות מALIAS MASTER”" הוא אמר לי שמצאו אדם חדש לשמש כמדען מעבדה הכוונה אדם שמשתמשים ביכולותיו המוחיות בכדי לפתח טכנולוגיה.
      הוא נקרא מאור והוא מנהיג זוטר בקבוצת המאירים.
      הוא כל יום מגיע ל"מתקן" בשולי פיטסבורג.
      מייד לאחר קריאת הבריף (BRIEF ) הזמנתי טיסה דרך האינטרנט לפיטסבורג לשעה מוקדמת כי הרי הכל יודעים שהמאירים מתחילים את יומם עם הזריחה, מה גם שרציתי לשמוע פעם את אותם הקראות מפורסמות ששמעתי עליהן רבות כשהייתי ילד.
      אז עליתי על מטוס רגיל שהיה זוועה הבנתי מהר מאוד שאפילו מערכת חלוקת האוכל לוקה בחסר אך התבקשתי לטוס בטיסת סחר רגילה כדי לא לעורר חשד את המשבש אאורה לקחתי במזוודתי האישית והוספתי לה חישן סינון X-RAY כדי שאעבור ללא בעיות במכס.
      כשהגעתי לפיטסבורג הבנתי למה אין לנו שלוחה שם העיר פשוט רגילה בניינים ישנים הכל שכונות אין מספיק גורדי שחקים ובכלל נוסעים בה באופניים טכנולוגיה כל כך עתיקה שבכלל לא נקראת כבר טכנולוגיה.
      אחרי חיפושים רבים( והכל בתחום השעות 4בבוקר – 12 בצהריים ביום שלפני המעשה ) מצאתי את ה"מתקן" מצאתי מוטל יוקרתי שני רחובות משם והלכתי לישון.
      קמתי ב4 בבוקר יום המחרת והלכתי לאכול אכלתי טוסט מגעיל ושתיתי קפה, איזה שימוש נוראי בטכנולוגיה פשוטה נעשה בבית הקפה הזה אני לא אשכח לעולם אבל כבר התיישבתי אז החלטתי להישאר.
      החמש החלו להכנס מאירים ל"מתקן" אז נכנסתי גם.
      מצאתי את מאור מהר בגלל שנשלחה תמונה למוח שמתאפסת על האדם זאת בכדי למנוע שינויים של צבע שיער או משקפיים כיוצא בזה.
      הפעלתי את משבש האאורה אבל על עוצמה חלשה בכדי שיוכל לשים לב אלי.
      ההקראה הייתה בול שיט אחד גדול דיבורים על שמש ועל אנרגיה מי אוכל את החרא הזה, אני לא מבין.
      בכל מקרה ישבתי שם והקשבתי לזיוני שכל וניסיתי לגרום לו להרגיש בנוכחותי אז שיחקתי איתו ולאחר פחות מ15 דקות הוא שם לב אלי והחל להתנהג בתזזיזיות הלך לשירותים החל למלמל דברים וכו'.
      אחרי שיצא מהשירותים, והיה זה אחרי זמן רב, שכח ממני לגמרי כבר חשבתי שהתוכנית תרד לטמיון אז החלטתי לבדוק זאת והתחלתי לצאת מהמקום מייד החל לאותת במוחי חיישן ההגנה מפני עוקבים וחיוך עלה על פניי.
      עשיתי איתו טיול ארוך מאוד עד שמצאתי מקום ללא אנשים עבר זמן רב מאוד, בכל זאת לא הכרתי את העיר הזאת, לבסוף מצאתי סמטה.
      הסתתרתי מאחורי פח זבל מלוכלך וחיכיתי יאמר לזכותו שהוא נכנס בזהירות אפילו איכשהו כל הסימטה הוארה וקרינה חזקה ממש מורגשת פילחה את עורי אך כבר שום דבר לא יכל לעזור לו הוא נכנס למלכודת שלי כמו תינוק אחרי סוכריה.
      ברגע שראיתי רגל מופיע בשדה הראייה שלי הופעלו חיישני ההאצה שלי והדבקתי לו לרגל חיישן חודרני- חיישן שמתוכנת להתעלק על עור ולשנות תפיסה חזותית, הבעיה הייתה שהוא היה חזק…
      הוא התנגד לזה במשך איזו שעה עד שהייתי צריך לזרוק אותו מפרפר לתוך פח האשפה כדי לא להדאיג את ה"פשטים"- אנשים רגילים (מושג המוכר לכל כיתות הדת בדרגים השניים ומעלה).
      אחרי השעה אבל כמו קסם, "זה תמיד מפתיע אותי", הוא נראה בן אדם חדש כמו כלב הלך איתי לכל מקום ומשם שמתי אותו בידיו של ה"MASTER" שלקח אותו לעניניו הסודיים, אוח כמה שהורג אותי לדעת מה הם עושים עם כל האסופים האלה.

H H
      WoosH
      H H

• #182695 הגב
      ???
      משתתף

כתבתי סיפור ראשון אחרי שלוש אולי ארבע שנים שלא כתבתי וככה אתם מזלזלים בכותב חדש זה באמת לא יפה….יש לי גרסה ערוכה יותר טוב אולי אשים אותה

• #182696 הגב
      NY
      משתתף

והרבה.
      תודה.

• #182697 הגב
      יעל
      משתתף

אז אולי באמת כדאי שתשים אותה. הפסקתי לקרוא בקטע שהוא הולך להקראה, כי זה פשוט מבולבל מדי וקשה לעקוב.

אז אם יש לך גירסה ערוכה יותר טוב, אולי כדאי באמת לשים אותה. ולפני שאתה שם אותה, תעבור עליה עוד פעם. זה פשוט מבולבל נורא.

• #182698 הגב
      ???
      משתתף

שרק הפעם, אם זה לא אאוטינגי מדי, תוכלי לתת את האות הראשונה של שם המשפחה שלך.
      זה משום שלאחרונה אני קורא סיפורים של כל מיני יעליות (ויש כמה וכמה מסתבר) והייתי מעוניין לדעת איזו יעל את.

תודה. :-).

• #182699 הגב
      ???
      משתתף

זה בסדר, אני לא מסתירה את זהותי. הכינוי "יעל" שווה ליעל פורמן. אי אפשר לעשות לי אאוטינג בכינוי הזה.

• #182700 הגב
      ???
      משתתף
    • #182701 הגב
      יעל
      משתתף

אבל פה ובאורט ובנענע לקחתי "בעלות" על הכינוי.

במקומות אחרים אלה פוחזות שמשתמשות בשם שלי בלי רשות ;-)

מציג 7 תגובות משורשרות
מענה ל־סיפור קצר על עולם חדש…

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: