ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › סיכום ישיבת וועד האגודה
- This topic has 19 תגובות, 10 משתתפים, and was last updated לפני 21 שנים, 9 חודשים by Boojie.
-
מאתתגובות
-
-
ארזמשתתף
להלן סיכום ישיבת וועד האגודה מתאריך 17.2.03
1. ג'ו בראון יצורף למערכת המימד העשירי במטרה להכשירו כעורך ראשי.
2. יישלח מכתב במסגרת הנידנוד לחברים לשעבר באגודה – בשלב ראשון.
3. האגודה תארגן תרגום סיפורי מד"ב/פנטסיה ישראליים לאנגלית במטרה לפרסמם בחו"ל, במגזינים שיש לאגודה קשרים עימם. המבצע כבר החל.
4. מתארגן שת"פ עם סינמטק שדרות – בשלב הראשון בנושא פסטיבל סרטי אנימציה בפורים. פרטים בהמשך.
5. תיבדק אפשרות הפצה ומכירה של המימד העשירי.
זהו, פחות או יותר. רכילות: 2 חברי וועד נתקעו ברכבם בדרך לירושלים, בלי לפרט שמות. רני איחר. רן במילואים. לא נאכלו בוטנים ע"י איש. רני איחר.
-
גרומיטמשתתף
בזמנו, כזכור, עלו בפורום זה שאלות בנוגע לעתידו של המימד העשירי והבטחנו לתת תשובות אחרי ישיבת הועד.
התשובה כרגע היא זמנית ותלויה בדיונים ושינויים שמתוכננים במערכת "המימד" בחודשיים הקרובים, עד צאת גליון פסח. נכון לעכשיו המטרה היא לייצב את נהלי עבודת המערכת ולאפשר יציאה מסודרת של כתב-העת עם דגשים קצת שונים מבעבר. לאחר גליון פסח מתוכננת עבודה על תוכנית עבודה שנתית, ואיתה תיערך חשיבה מחדש על האסטרטגיה והמטרות העתידיות של כתב-העת של האגודה.
-
???משתתף
אין לכם עדיין מושג מה לעשות עם המימד.
אבל העיקר שאתם עובדים על זה
(נכתב מתוך הערכה כנה ואני מודה לגרומיט שטרח להביא את הדברים) -
Boojieמשתתף
כי קודם אפילו לא ידעתי שיש סינמטק בשדרות.
ובוטנים זה לחלשים. -
גלמשתתף
על האירוע בסינמטק שדרות. לא קיבלת? לא קראת?
אכן, איש לא אכל בוטנים, אבל הזיתים היו להיט…
-
Boojieמשתתף
כי אני זוכרת די בוודאות שקיבלתי את המכתב החודשי ואפילו קראתי אותו.
-
רנימשתתף
הנה דגש:
רני, יצור בלתי מתחשב שכמותו, איחר.
-
יעלמשתתף
-
NYמשתתף
לאור העובדות, כפי שהובאו בפתיל זה, הריני לדרוש כי אספקת הבוטנים של ועד האגודה תועבר מיידית אל מעוני הצנוע לשם בחינה מדוקדקת ומו"מ נמרץ במקרה הצורך.
התוצאות ידווחו בהקדם לועד ויפורסמו באתר האגודה. -
גרומיטמשתתף
יש מושג מאוד ברור – לועד הוגשו שתי הצעות מפורטות עם ניתוחים והצעות לשיפור – הן ברמה התפקודית והן בזו האסטרטגית. מטבע הדברים, הרמה הראשונה דחופה יותר.
-
גרומיטמשתתף
חבר הועד ר. גרף יועמד אל עמוד הקלון ביום ובשעה שנראה לנכון וחברי האגודה יוזמנו להטיח בו ביצים, ירקות ושאר ג'יפות. בינתים נסתפק בזה שייחצן את פנטסיקון (-:
אה – ושיגמור לתרגם לי את טד צ'יאנג!
(אני? לוחץ על מתרגמים באמצעים לא הוגנים? מפיתום?) -
ארזמשתתף
אחרי כל הבכיות, הטענות והמענות על חוסר שקיפות ישיבות הוועד, אני בא ומפרסם סיכומים.
מה קורה? מתבדחים על חשבון הוועד. פויה.חוץ מזה, לא ציינתי שאיש לא אכל בוטנים כי הם לא היו בנמצא. לאור עובדה מעניינת זו, אשמח להעביר לך את כל המלאי.
ורני איחר.
-
Boojieמשתתף
הדמוקרטיה. או משהו.
ואני חושבת שהעניין הזה עם הבוטנים הוא בגדר הטעיית הציבור. לפטר את הוועד! -
גרומיטמשתתף
-
השממשתתף
לספק בוטנים לישיבת הועד הבא !!
אבל תוצאות צעד כה… מי ישורונו ? -
NYמשתתף
יסופקו בוטנים לכל חברי האגודה שהם עורכי האתר!
איתי במאבקי הצודק! -
גרומיטמשתתף
רני איחר.
-
שלמקומשתתף
ינוצל הכוח הקיבוצי של חברי האגודה על מנת להשיג משלוחי בוטנים במחיר מוזל!
-
יעלמשתתף
של חלומות באספמיה. צריך לאכול משהו בזמן הקריאה, לא?
-
Boojieמשתתף
בדרכנו להשתלט על העולם.
מועדון "בוטנים באספמיה", המועדון לחובבי המד"ב (*מ*שלוח *ד*ליי *ב*וטנים") באשר הם!
-
-
מאתתגובות