סדנת הכתיבה (והקריאה) השלישית

ללא כותרת ללא כותרת פורום הסיפורים סדנת הכתיבה (והקריאה) השלישית

מציג 3 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #162540 הגב
      גל
      משתתף

בעקבות הצלחת שתי הסדנאות הקודמות, הנני שמח להודיע על כוונתנו לערוך סדנה נוספת, פחות או יותר באותה מתכונת, בחופש חנוכה (כלומר תחילת דצמבר).
      מהי סדנת כתיבה?
      זה כמו הפורום, רק live. כלומר, כל משתתף מביא איתו סיפור *חדש, שלא פורסם בשום מקום קודם לכן* ומקריא אותו בפני שאר המשתתפים. אלו האחרונים, אחד אחד לפי הסדר, מתחילים לבקר את הסיפור.
      את כללי הסדנה תוכלו לקרוא כאן.
      בעקבות רעיון שהועלה בסדנה הקודמת, הפעם תהיה סדנת קריאה (כלומר איך _להקריא_ סיפור) בטרם תתחיל סדנת הכתיבה.

מיקום, תאריך ושאר ירקות יקבעו כחודש לפני הסדנה.

יש לכם שלושה חודשים לכתוב סיפור, לארגן חופשה מהלימודים/עבודה/צבא ולהתכונן…

• #180845 הגב
      Ange noir
      משתתף

כמו פעם קודמת? יותר או פחות? (יש לי עדן טראומה מפעם קודמת שגילית את המגבלה שבוע לפני הסדנה והלך לי הסיפור)

• #180846 הגב
      NY
      משתתף

שגל נתן.
      *אבל* – אני מציע לך לנסות ולצמצם כמה שיותר. עשה לך אתגר – כתוב סיפור ב-300 מילה.
      תאמין לי – לי זה עולה יותר!

• #181373 הגב
      אלרונד
      משתתף

שלום, אני אמנם לא משתתף קבוע בפורום, אבל יש לי הודעה חשובה בשביל כל חובבי ספרות המד"ב והפנטסיה: אתר חדש בשם "סדנת היצירה", האתר מתמקד בפרויקט כתיבה, של סיפור פנטסיה, ובין היתר יפורסמו בו גם סיפורים אחרים, כל מי שמעוניין יכול להצטרף ולשלוח לנו את יצירותיו על-מנת שנוכל לפרסמם באתר וליצור מאגר עשיר של סיפורי פנטסיה, מד"ב וסיפורת בפרט.

מציג 3 תגובות משורשרות
מענה ל־סדנת הכתיבה (והקריאה) השלישית

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: