ללא כותרת › ללא כותרת › פורום הסיפורים › סדנת הכתיבה ה-2: Once more, with feeling
- This topic has 9 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 22 שנים, 8 חודשים by ג'יי האמיתית.
-
מאתתגובות
-
-
גלמשתתף
גבירותי ורבותי,
הנכם מוזמנים להשתתף בסדנת הכתיבה השניה לסופרי מד"ב ופנטסיה מתחילים.
מה זו סדנת כתיבה?
העקרון הוא פשוט והוא מבוסס על המתואר בלקסיקון טרקי סיטי: כל משתתף מביא סיפור *שלא פורסם לפני כן*. כל משתתף בתורו _מקריא_ את סיפורו . ואז שאר המשתתפים מוזמנים (כל אחד בתורו, פחות או יותר) להעביר ביקורת על הסיפור. המחבר רשאי להגיב בקצרה על הביקורות. במקרים קיצוניים הסיפור ו/או המחבר יועלו על המוקד (ראו בהמשך).
*_חייבים להביא סיפור על מנת להשתתף בסדנה_*התאריך: 15.5.2002. תאריך זה יוצא יום רביעי, יום *לפני* ערב שבועות.
שעת תחילה תקבע במועד מאוחר יותר.
המיקום: חצר הבית של ההורים שלי במושב סתריה (ליד רחובות). הוראות הגעה יפורסמו במועד מאוחר יותר.
מה בתכנון מלבד קריאת סיפורים? – תהיה מדורה בה נצלה תפודים, מרשמלו וכותבים סוררים. התפריט יקבע קרוב יותר לאירוע אך כנראה יכלול בשר על האש. אם תהיה דרישה אפשר לארגן הפסקה לצפיה בסרט כלשהו בדוידי (או הקרנה פעילה של באפי או משו . אבל מנסיון הסדנה הקודמת – לא נראה לי שתהיה דרישה כזו.פרטים טכניים:
מספר המקומות מוגבל לעשרה עד 12 משתתפים. לכן הנכם מתבקשים להרשם מראש ולא יאוחר מ-10/5. ההרשמה בדואל שלי.
אורך הסיפור מוגבל לעשר דקות (בקריאה) שזה בערך 2000 -2500 מילים.
על כל משתתף להביא מספיק עותקים של הסיפור שלו עבור שאר המשתתפים
המשתתפים מוזמנים להביא עזרים כגון חרבות, תרביות שמרים ועוד כיד הדמיון הטובה עליכם.
המשתתפים מתבקשים *לא* להביא חיות מחמד מכל סוג שהוא. יש לנו מספיק בחצר, טודה.חניה – יש בשפע.
שרותים – יש שלושה!מי שמתעניין מוזמן לקרוא מה היה בסדנה הקודמת
-
גלמשתתף
ההשתתפות בסדנה אינה עולה כסף, מלבד השתתפות בהוצאות על האוכל.
-
גלמשתתף
נא לשלוח דואל באנגלית בלבד, תודה!
-
אבישי 1משתתף
חייבים להרשם רק כשיש סיפור או שאפשר לצעוק כבר עכשיו "אני אני אני אני אני" (באנגלית בלבד) ואחר כך להתאמץ?
-
גלמשתתף
כך שאפשר להרשם. לקראת הסדנה ננפה את מי שאין לו סיפור. אם יהיו יותר מ-12 נרשמים, האחרונים להרשם יפסידו (כרגע יש 13, לא כולל אותך). אז נא לשלוח לי דואל בהקדם…
-
ג'יי האמיתיתמשתתף
אני כותבת סיפור והוא הולך ומתארך… הוא עדיין סיפור קצר, אבל סוג ארוך כזה של סיפור קצר. בקיצור, האם אפשר להגיע עם סיפור של…5000 מילה למפגש? אני תמיד יכולה להקריא רק את ההתחלה או משהו כזה….
-
גלמשתתף
-
יעלמשתתף
אני מגיעה עם מכונית מאיזור רמת גן. כל מי שרוצה טרמפ, שייצור קשר באימייל עד לפחות יומיים לפני הסדנה.
-
ג'יי האמיתיתמשתתף
אפשר לשלוח אי-מייל.
-
ג'יי האמיתיתמשתתף
הוזמנתי לחופשה חלומית מטעם הסתדרות מדיצינית הדסה. החופשה כוללת שלוש ארוחות ביום, (הטעם… הטעם… קשה לתארו במילים…) נוף מרהיב הנשקף ממחלקה כירורגית ב', ויחס מלבב וחם מצד אנשים בלבוש לבן (אם כי לא חושפני).
בקיצור אין לכם מושג כמה אני מצטערת על כך שלא אוכל להשתתף בסדנה ולפגוש את חברי הפורום שהיו אמורים להגיע אליה. אבל חופשה חלומית בהדסה עין כרם… זה פשוט לא משהו אומרים לו 'לא'.
את סיפור שכתבתי (ובתהליכי עבודה) אפרסם בהמשך. בכל מקרה תהנו. בייי.
-
-
מאתתגובות