נשלח המכתב החודשי של חודש דצמבר

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה נשלח המכתב החודשי של חודש דצמבר

מציג 15 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161662 הגב
      גרומיט
      משתתף

המכתב החודשי של האגודה לחודש זה נשלח זה עתה במייל לכל חברי רשימת הדיוור. לחברי אגודה שביקשו לקבל את המכתב בדואר רגיל, המכתב יישלח בהמשך השבוע.

מי שאמור לקבל את המכתב במייל ולא יקבל אותו היום מוזמן לפנות אלינו במייל לכתובת הרגילה: isfsff@hotmail.com

• #172238 הגב
      גל
      משתתף
    • #172239 הגב
      אמבר
      משתתף

ואני חשבתי שטעויות יש רק בשם של אייקון

• #172240 הגב
      גרומיט
      משתתף
    • #172244 הגב
      אין אור
      משתתף

כיום נשלחים שני קבצים של המכתב, אחד במתכונת טקסט עשיר (rtf) ואחד במתכונת מסמך וורד (doc). למיטב הבנתי, כל מי שמסוגל לצפות ב-doc, מסוגל לצפות גם ב-rtf (גם בעזרת תוכנת וורד של מייקרוסופט). שליחת המכתב עם קובץ rtf בלבד תקטין את גודלו ותפחית את הסירבול (גם בצד השולח וגם בצד המקבל).

• #172245 הגב
      גרומיט
      משתתף

ולרוע המזל היא לא מדויקת – יש אנשים שקבצי RTF עושים להם בעיות, בעוד שקבצי DOC עולים אצלם בסדר. לא ממש ברור לי איך ולמה, אבל זה המצב.

באשר להקטנת הסרבול, הצדק אתך. הלואי שיכולתי להסתפק בקובץ אחד )-:

• #172246 הגב
      אמבר
      משתתף

על הזיפ. סתם מוסיף עבודה לפתוח את זה.

וגם הייתי שמחה אם היו אירועי האגודה לא היו מאוייתים עם שגיאות, סתם ענין קטן כזה.

• #172247 הגב
      גל
      משתתף
    • #172248 הגב
      גל
      משתתף

אנשים שבקשו ממני לא לשלוח בזיפ, והם היו מקבלים משלוח מיוחד של קובץ דוק בלבד לא בזיפ.
      אבל לא נראה לי שזה מעשי עם רשימת הדיוור החדשה.

• #172249 הגב
      גרומיט
      משתתף

ארבעה אנשים מקבלים את המכתב החודשי בקובץ לא מכווץ, דרך חשבון ההוטמייל שלנו.

• #172250 הגב
      Boojie
      משתתף

לא, זה לא כזה סיפור גדול להמיר את הקובץ ל-HTML. למעשה, בפעם האחרונה שבדקתי, כשמדובר בדברים לא מורכבים מדי, גם ההמרה המחורבנת של וורד עובדת יופי (מה שאומר – לדפדפנים שונים, גם ישנים, גם מוזרים).

• #172251 הגב
      NY
      משתתף

לא עובדת לכל הישנים, המוזרים, ובעיקר המקינטושאים. אני, לעומת זאת, עדיין לא הבנתי לאיזה חלק מן האוכלוסיה יש בעיות עם RTF. זה נשמע לי *ממש* מוזר.

• #172253 הגב
      אמבר
      משתתף

לא מכווץ, אפילו למי שיש לו חיבור רגיל.

• #172255 הגב
      גל
      משתתף

והכי טוב בשבילי אישית זה pdf, אבל אני מיוחד.

• #172259 הגב
      גרומיט
      משתתף

אנשים – בעיקר כשמדובר בשרתי דואר עם נפח איחסון קטן יחסית, כמו הוטמייל ודומיו. אני משתדל להקטין את הקבצים כמה שיותר.

• #172261 הגב
      גרומיט
      משתתף

הפורמט הנוכחי נוח לרוב האנשים, והמעטים שמתקשים איתו זוכים לפתרון אישי. אני לא מחפש כרגע אפשרויות אחרות.

מציג 15 תגובות משורשרות
מענה ל־נשלח המכתב החודשי של חודש דצמבר

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: