ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › נמצאה מחברת ביולוגיה
- This topic has 24 תגובות, 11 משתתפים, and was last updated לפני 22 שנים, 9 חודשים by Kipod.
-
מאתתגובות
-
-
גלמשתתף
לאחר תום האסיפה הכללית נמצאה מחברת ביולוגיה (לא, לא שלי). המחברת נמסרה ליוני, מזכיר האגודה וניתן לפנות אליו כדי לקבל אותה (עפ"י פרטים מזהים
-
Boojieמשתתף
-
גלמשתתף
לא! ואני לא רוצה לשמוע יותר על שמרים.
אבל לעניין הפורנו – מייפל….קרמבו….בלי כפית…..(סליחה מייפי, באמת! ) -
נעמימשתתף
ייפוי כוח?
-
נעמימשתתף
הי!
אני נפגעתי עמוקות, חיימוביצ'!אלו הכפשות. שום פורנו – אכלתי ת'קרמבו באופן *ממש* סולידי. אפילו לא הבחינו שאכלתי אותו, לעזאזל!
בכשמייפל אוכלת קרמבו עם האצבע, ואח"כ אוכלת קרמבו שני ע"י קילוף כל השוקולד וליקוק הקצף, ^שמים לב^!!
ורק כדי להישאר און-טופיק, מי שרוצה מחברת ביולוגיה עם אנזימי רסטריקציה- מוזמן לקחת אותה בכל מקרה…
אה, כן. וניר- היא התחילה!
-
איהמשתתף
כשמישהו אוכל קרמבו עם האצבע, כולל כל התיאורים שנתת, זה לא מעניין, זה מגעיל.
-
שלמקומשתתף
שאת לא עברת לצד הפרו-מייפל (ז"א, לא ראית את החרב).
-
איהמשתתף
עדיין אין לי מושג על מה אתה מדבר. אבל אולי זאת רק אני. תמיד היה לי משהו נגד אנשים שעושים דברים משונים כדי למשוך תשומת לב.
-
שלמקומשתתף
מייפל לא עושה דברים בשביל למשוך תשומת לב. זה אנחנו שתשומת הלב שלנו נמשכת למה שממיפל עושה, גם אם היא לא מתכוונת.
אם לצטט אותה- "אני ילדה קטנה, תמימה ונאיבית!" ואם לצטט את תשובתנו המצוייה- ye, right!
-
Boojieמשתתף
אפשר רק לחוות.
אבל רק לטובת האומללים שלא יודעים במה מדובר, שלמקו, נעמי ואנוכי מתייחסים לחוויות ממפגש פורום הסיפורים של האגודה, אשר זכה לכינוי "סקס, שמרים ואידיוטומט", בגלל (בהתאמה) מייפל, גל וכל השאר. משם באו השמרים, סיפורי חרבות וקרמבואים (הייתכן שהמצאנו ז'אנר חדש בפנטזיה?) וכן הלאה.
אבל אני מציעה שנפגין את רחמינו האינסופיים כלפי שאר חברי הפורום הזה ונמנע מהם המשך דיונים בנושא, אה, שלמקו? זה באמת לא רלוונטי כאן. -
גלמשתתף
בגלל הודעה תמימה שלי.
אבל אני סולח לך, כי את חולה.
תרגישי טוב. -
Boojieמשתתף
-
איהמשתתף
ובהודעתך הוכחת לי שצדקתי.
אבל עזוב, לא מספיק חשוב לי או מעניין לי בכדי להמשיך את הדיון הזה. -
שמואלמשתתף
היה קרמבו? הייתי בטוח שזו הייתה ישיבה *לא רישמית* ולכן לא היה אוכל…
חוץ מזה, לאכול קרמבו עם האצבע זה לא שום דבר חוץ מדביק!!! -
שמואלמשתתף
פוקסי?
היה ממש ממש משעשע, אני חייב להגיד -
???משתתף
איה, אני לא עושה את זה בשביל צומי. רדי מזה. שלמקו – אני יודעת שאתה מתכוון רק לטוב, אבל אם אני לא הייתי מכירה את עצמי, הייתי לוקחת את הדעה של איה…
אז נוכל לעשות תחרות מי אוכל קרמבו באופן יותר פרברטי
-
נעמימשתתף
והיה מאוד משעשע
-
שמואלמשתתף
אני אנסה משהו מאוד פרברטי יחסית למקום: בכפית (ואני אפילו אוכל את הביסקוויט)
אפשר לעשות את זה בפורים דרך אגב
-
יעלמשתתף
שפורסמו באתרון קטן שהכנתי. הכתובת נמצאת תחת שני עצים בפורום הסיפורים (אחד בסיפור של גל), ואני לא אחזור עליה כאן (כדי שרק בעלי עניין יטרחו ויסתכלו).
התמונות מוכיחות מעבר לכל ספק שמייפל אוכלת קרמבו עם כפית. והשאר היסטוריה… -
???משתתף
ובזאת זכית בפרס המשלם (מעוצב בצורת סמל ה"אירו") לקאמבק הטוב של הפתיל.
-
גלמשתתף
צודקת. בפעם הבאה אתעלם.
-
אסף רזוןמשתתף
-
Kipodמשתתף
-
-
מאתתגובות