ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › ניר הזועם בדרכים – אנתולוגיה
- This topic has 17 תגובות, 6 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים, 8 חודשים by גל.
-
מאתתגובות
-
-
NYמשתתף
"…רסקולניקוב מודרני תל אביבי זה שופך אור חדש על הוויית קיומו של חובב המד"ב הממוצע…"
"…תהליך שקיעתו של אדם לתוך עולם דמיוני, מסויט, בו משמשים בערבוביה סופרי מד"ב ורחובות העיר תל-אביב…"
"…מה, שואל הקורא, יכול להיות הקשר בין ספריו של פיליפ ק. דיק למגירת המיטה? ובכן…"
כן כן! כעת ביכלתכם לקרוא את כל טורי "ניר הזועם בדרכים" מאז ומעולם, בפורמט מהודר וללא כריכה!
חפשו בחנויות הבגדים המובחרות, או כאן: -
גלמשתתף
-
????משתתף
ופשוט גיחכתי לכל אורך הדרך..
חזק ואמץ.. -
NYמשתתף
בקרוב פרק נוסף בעלילותיו של הנ"ל – במימד העשירי הבא עלינו לטובה.
-
גלמשתתף
מדוע אינך מפרסם עוד מהרפתקאותיך באתר?
האם העורך חושב שהם לא טובים מספיק?
אנו נשמח לקרוא עוד חומר פרי מקלדתך -
NYמשתתף
לאחר שיצא הטור בדפוס, ישקול עורך האתר פרסומו גם כאן. עם זאת, הדבר כרוך בתיאום עם כותב הטור, שהנו קפריזי במקצת וקשה לאיתור…
-
גלמשתתף
הרפתקאות אחרות שלא מפורסמות במימד
-
NYמשתתף
ההרפתקה האחרונה *לא* פורסמה במימד. היא אמנם נכתבה על מנת להתפרסם בו, אלא שכל העניין נדחה להפליא, ומשראיתי שבא החורף לא עמדה סבלנותי בפרץ ופרסמתי את הטור באתר.
ואז, כמובן, הסביר לי דותן כי יהיה מימד, בסופו של דבר, ולכן עלי לכתוב עוד טור.
בעיה.
לוקח לי המון זמן למצוא נושא הולם לטור, היות ואני צריך לסנן מתוך שלל הרפתקאותי את אלה הראויות לדפוס…בכל מקרה – סביר להניח כי טורים עתידיים (כולל זה הקרוב) יתפרסמו הן במימד והן באתר.
-
???משתתף
דברים קלאסיים ועלומים, לדור שלא ידע את וכו'?
"שם שרו מאוחר" ? אני מת עליו (חוץ מהתרגום)
קו החירום של אופיוקי?
מלחמה לנצח?
תחנת פל?
עולם חדש ו(מופלא) נועז?
סתם כמה שמות שעלו לי בראש. -
NYמשתתף
-
???משתתף
ניר הזועם נלחם בשיבוטים שבאים לכלות לכלותו?
-
אהרוןמשתתף
-
אהרוןמשתתף
למה לא לפרסם באתר אי אלו מסעות זעם בדרכים שכבר פורסמו במימד? אני מניח שעורך האתר לא יתעצבן מהרעיון (אבל תפנה אליו בעדינות, ניר).
-
NYמשתתף
…או, אולי, אחד השיבוטים שלי יעשה זאת…
-
NYמשתתף
-
ארזמשתתף
-
NYמשתתף
גרמתי לעורך להוסיף את סיפורי "ניר הזועם בדרכים" לאתר, אלא שכיוון שהמחבר התעקש לשמור על סדרם הכרונולוגי, נאלצנו (אני והוא) להפעיל טריק מסוים ולהכניס את הסיפורים בתאריכים פיקטיביים. בקיצור – נתן לגשת לסיפורים שלו באמצעות אתר "ניר הזועם" או, כך מוסר לי העורך, באמצעות עיון מדוקדק במדור "שונות". מה טוב ומה נעים…
-
גלמשתתף
-
-
מאתתגובות