ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › נושא לקון….
- This topic has 15 תגובות, 11 משתתפים, and was last updated לפני 22 שנים, חודש 1 by רני.
-
מאתתגובות
-
-
בנימיןמשתתף
חשבתי על נושא מעניין לאייקון הבא, או לקון אחר…
***תרועת חצוצרות***
אפוקליפטי.קון!
***זריקת עגבניות***לא, לא, לא… הרעיון הרבה יותר טוב ממה שהוא נשמע…
במקור חשבתי על על פוסט-אפוקליפטי.קון, אבל זה קצת עלול לחזור על עצמו…מחשיבה לא יותר מדי מעמיקה, הגעתי למסקנה שהרס עולמות, וחיים בעולמות הרוסים הם נושא שדי חוזר על עצמו במד"ב, ואני חושב שגם בפנטזיה…
אפשר למצוא כל מיני סדרות, סרטים, ולא מעט אנימה על הנושא..
מה אתם אומרים? -
אמברמשתתף
-
Ange noirמשתתף
אפשר לשחק עם זה קצת:
גיבור אל אנושי, גבורה בפנטזיה וכו'.
לא חסר תוכניות, סרטים ונושאים להרצאות בנושא. אפשר לשים את הסרט "אקס-מן", הרצאה על ההבדלים בין הגיבור המיתולוגי לגיבור הפנטסטי, על המד"ב/פנטזיה כז'אנר האחרון שבו שרד הגיבור ההרואי וכו'.אני בטוח שוודעת תכנים מוצלחת תוכל למצוא עוד הרבה (ומעבר לזה, מרצים שידברו על הנושא).
-
Boojieמשתתף
אני דורשת לפנטסי קון הבא את הנושא שאנחנו מנג'סים עליו כבר שנים (טוב, נו, חודשים) – זהות מינית! (מי שמעדיף, שיקרא לזה מיגדר וייצא שאקל). העם דורש פנטסי.קון על סקס!
-
Kipodמשתתף
"גיבור מול אנטי-גיבור". צריך למצוא לזה שם סקסי יותר, אבל זה יאפשר להקרין את כל הדברים הכי כייפיים, עם הרשעים הכי נהדרים.
-
תומג'ימשתתף
"אייקון: גיבורים"…
-
תומג'ימשתתף
-
יעלמשתתף
של X-man בחינם כדי לעשות קידום מכירות לקראת X-man 2. מישהו יודע מתי התאריך שזה יוצא?
ולבינימין, תעשה טובה, בלי עגבניות…
-
אהרוןמשתתף
בניה של עולמות, ולא הריסתם!
אמנם "אפוקליפטיקון" מצלצל יותר טוב ממשהו כמו "בניה.קון, בחסות משרד הבינוי והשיכון", אך אני מניח שיימצאו רעיונות יצירתיים לשם מוצלח יותר לקון שאכן יתמקד בבניית עולמות חדשים. -
NYמשתתף
-
Boojieמשתתף
-
שלמקומשתתף
-
רנימשתתף
אין ציוד הקרנה ל 35 ממ, שזה הפורמט המקובל להקרנה בבתי קולנוע. אף מפיץ לא ירשה שיקרינו סרט ששייך לו מDVD או כל פורמט אחר, משום שאלה ההגבלות שמושמות עליו מהאולפנים אותם הוא מייצג.
לו נקרין ללא קבלת רשות אנו שורפים לעצמנו את הגשרים עם המפיצים לקראת "אייקון". מצב לא פשוט.
-
יעלמשתתף
יש את קולנוע אורדע ז"ל שנסגר לפני כמה שנים והפך לסניף בנק גאה. יש את קולנוע הדר ז"ל שנסגר גם הוא לפני כמה שנים ועדיין עומד בשיממונו. וותיקי רמת גן סיפרו לי שהיה פעם אפילו קולנוע רמה ז"ל שנסגר גם הוא, אבל עוד לפני שנולדתי כך שאני לא יכולה להעיד שממש ראיתי שם סרט. וקצת יותר רחוק היה אפילו קולנוע לילי ז"ל שנסגר גם הוא לפני כמה שנים ועכשיו יש שם רואה חשבון. (רואה הרבה כל יום זה בטוח). אבל שמו שם גם ווידאומט, אז לא הכל שחור.
כמו שאתה רואה אין מחסור…
טוב, אם אתה קטנוני ומתעקש דווקא על בתי קולנוע פעילים – אז יש את רב אואזיס בסוף רחוב הרצל (הסוף הרחוק יותר ממופת) ואת רב לב במרכז אלרם. אולי אפשר להגיע איתם לאיזה סידור – שיריץ את באי הכנס למרחק של עשרים דקות הליכה למען השמירה על הכושר הגופני.
מן הצד השני, אולי אפשר לעשות שם את הכנס. גם בקולנוע אואזיס וגם במרכז אלרם יש שפע של מקום לדוכנים והתדיינויות. בקולנוע אואזיס יש שלושה אולמות, שהקטן ביניהם בוודאי מתאים להרצאות. ויש מחוץ לקולנוע המון מקום להסתובב בו, ויש גם איזו חנות סקס שבטח תוסיף צבע ותגרום על הורים לאסור על הילדים להגיע לכנס…
במרכז אלרם כמובן הרבה יותר מוסרי. נדמה שיש שם ארבעה אולמות, והמון חנויות ומזללות (שאני לא בטוחה שפתוחות בפסח), ויש מרפסת גדולה לדוכנים והמון ילדודס שמסתובבים ויפריעו…טוב, אתה יודע מה? שכח מההודעה הזו…
-
אהרוןמשתתף
אני מציע לשקול ברצינות את הנושא "עולמות חדשים" לאייקון הבא.
-
רנימשתתף
שכירת בית קולנוע אמיתי ופעיל לצורך כנס תבזבז במחי יד אחת לקציב גדול פי כמה וכמה מזה שיש לאגודה. הסינמטק מגיע בעקבות שת"פ עם עירית ת"א לה הוא שייך. בתי קולנוע פרטיים, הם…פרטיים.
-
-
מאתתגובות