מעוניין בביקורת

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה מעוניין בביקורת

מציג 6 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #160823 הגב
      ???
      משתתף

כפי שכבר כתבתי בפורום לא מזמן אני כותב כתחביב ספרי פנטזיה (למרות שמעולם לא ממש יצא לי לסיים אחד) ואני מעוניין בביקורת כנה ואמיתית על הכתיבה של בשאיפה להשתפר עד כמה שאוכל – צירפתי בזאת התחלה שכתבתי לא מזמן – אודה לתגובותיכם.

—-הנהר—-

מליסאן ניצב בראש גבעת סטליאן כשמסביבו נשמעו ספק זעקות קרב ספק זעקות שבר.
      הקרב כבר הגיע ליומו העשירי ורוב הנותרים היו מותשים אך המשיכו להלחם מתוך דחף הנאמנות באמונתם.
      הוא הביט לעברם בצער כשבמוחו עולות תמונות הזוועה שראה במהלך חייו הארוכים ומשהו בו נבל.
      מליסאן כבר לא היה צעיר, ובמהלך 163 שנות חייו לחם והצעיד אחריו רבים מצעירי קהילת "נהר האור" לעבר מותם אך מעולם לא חש צער על מעשיו כיוון שחשב שהוא רואה קדימה ושלפעמים הקרבה היא דבר הכרחי, אך הפעם נראה כי כבר אין בעבור מה להקריב ורגשות הזעם שבקרבו היו כבר יותר מדיי.
      שיערו הארוך והלבן שלרוב הקנה לו מעין "הילה" של אור מסביב פניו, הפעם היה סבוך ופרוע והתשישות ניכרה בפניו , ועיניו אמרו טירוף – סכר השפיות נפרץ.
      אך למרות כל אלו הייתה הופעתו מרשימה, ולא ניתן היה לטעות בו ולחשוב כי מדובר בעוד איכר פשוט.
      גלימתו החומה התנופפה ברוח וידו אחזה במטה עץ מגולף כה חזק עד כי פרקי אצבעותיו הלבינו.
      לפתע , מבין סבך הדמויות הלוחמות הוא הבחין בתנועת בד שלה חיכה והבזק ברקים נראה מכיוונה.
      מליסאן חש בפרץ קל של אנרגיה כשהגביר את קולו בקסם, "שאטוקן, גלה את פרצופך האפל מוג לב, לא תחמוק מידיי הפעם".
      דמות לבושת גלימה שחורה נעה בינות לנלחמים עד שנגלתה לחלוטין לפני מליסאן והסירה את הברדס, "מליסאן, ציפיתי לך" אמר שאטוקן בקול קטיפתי ארסי, "אז החלטת להצטרף לשורות נהר האופל אחרי הכל?".
      מבט של בוז עלה על פניו של מליסאן "זה כבר אינו הכוח האפל המדבר מפיך בוגד, והצללים לא יגנו עליך מזעמי".
      שאטוקן הסיר את ברדסו ופניו נגלו אפופות הילה אפלה.
      שיערו השחור היה קלוע בצמה ארוכה ועל מצחו היה מקועקע סמלו של מסדר "נהר האופל".
      פניו היו שלוות ולא הסגירו ולו שמץ של רגש.
      "מליסאן, גילך מכהה את חושיך והגיונך מעורפל – ראה לאן הובלת את אנשיך זקן, לאבדון – הצטרף אליי ויחד נשלוט " הוא אמר , עיניו מבליעות ניצוץ של אור .
      "לעולם לא" צעק מליסאן בטירוף, קולו רועד "לעולם לא".
      הוא עצם את עיניו והביט אל תוך גרעין כוחו מזמן את הכוח העתיק וחש תחושת חמימות מקצצת מהמטה אשר הגיב לפעימת הכוח.
      הוא הניף את המטה מעל ראשו והחל משחרר פרץ אנרגיה אדיר תוך אמירת מילים בשפה בת אלפי שנים כשענני סערה החלו מתאספים סביב ראשו.
      במקביל החל שאטוקן מניע את ידיו בתנועות מורכבות , אצבעותיו יוצרות סמלים בוהקים באוויר ופיו קורא לכוחות אפלים ממחוזות אפלים ונראה כי ההילה האפלה החלה מתפשטת מסביבו ומעט הצמחייה שהייתה על הקרקע בסמוך החלה משחירה ונשרפת.
      לפתע הבריקו ברקים ורעמו רעמים מעל ראשו של מליסאן כשנפתח שער לעולם מקביל.
      עיניו של שאטוקן נפערו בתדהמה ומייד התעשתו , "מה מעשיך זקן, שמא תחשוב לברוח לעולם מקביל?" אמר בלעג.
      "שאטוקן, לא בעבורי נפתח השער אלא בעבורך, אשלח אותך למקום בו לא תזיק עוד" אמר מליסאן והניף את המטה לעבר שאטוקן , יורק את ההברה האחרונה של הלחש.
      קרן אור פילחה את האוויר מהשער לעברו של שאטוקן ובו בעת זינקו מבין ידיו רונות מבהיקות ונפגשו עם האור.
      פיצוץ עז סינור את עיני הנוכחים וכשנמוג , נמוגו עמו דמויותיהם של מליסאן ושאטוקן , כשתדהמה על פני הלוחמים .

• #165272 הגב

אתה תשלח לי (בדואל, בדואל…) ספר (לא גמור), ואני אשלח לך. כל אחד מתחייב לביקורת כנה לחלוטין, כזו שהחברים לא נותנים כי הם רוצים להשאר חברים, ואנשים זרים לא נותנים כי הם לא רוצים להעליב.
      הולך?

• #165274 הגב
      ???
      משתתף

מתאים לי מצויין – הכתובת שלי היא KAZIMAN2000@HOTMAIL.CO.IL

• #165276 הגב
      ???
      משתתף

זה נשמע מעניין, הייתי שמח לראות את ההמשך(אם יש) הדוא"ל שלי הוא vts@aquanet.co.il

• #165282 הגב
      ????
      משתתף

אם כן אשמח לקרוא פעם

• #165283 הגב
      נעמי
      משתתף

אם אי פעם תרצה להעניש את עצמך בספר סמי-פנטסיה באנגלית, עדיין לא גמור, תודיע לי. יש גם כמה סיפורים קצרים, אבל הם באמת עונש.

• #165284 הגב
      ????
      משתתף
מציג 6 תגובות משורשרות
מענה ל־מעוניין בביקורת

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: