מסע בין כוכבים- הדור הבא ללא כותרת › ללא כותרת › הקליקה › מסע בין כוכבים- הדור הבא This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 שנים, 7 חודשים by הוד. מציג 2 תגובות משורשרות מאת תגובות מרץ 11, 2012 בשעה 9:56 am #164054 הגב הודמשתתף שלום לכולם אני חדש כאן,ורציתי לשאול אם למישהו/י יש פרקים מוקלטים של הסדרה המעולה "מסע בין כוכבים- הדור הבא". אם כן, אהייה מעוניין לרכוש כאלה תמורת תשלום. חלק מהפרקים יש לי כבר מקולטים, לכן אני לא צריך את כולם.בעיקר את הראשונים. תודה ! אפריל 5, 2012 בשעה 4:58 pm #191566 הגב Odonataמשתתף שלום יש אצלי שרידים מדוכן יד שניה. אפשר לראות את הרשימה פה: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Am-DdBc5pSwsdEdoRzFXQnZlc0s1WFhwTmF3TkFuLWc#gid=0 אפריל 7, 2012 בשעה 8:00 pm #191573 הגב הודמשתתף שלום לך הייתי מעוניין לרכוש פרקים מוקלטים של הסדרה, רק אם יש לך כאלה שהם עם תרגום בעברית. האם יש ברשותך פרקים של הסדרה עם כתובייות בעברית ? בתודה הוד מאת תגובות מציג 2 תגובות משורשרות מענה ל־מסע בין כוכבים- הדור הבא You can use BBCodes to format your content.Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving. פרטים: שם (חובה): דוא"ל (לא יפורסם) (חובה): אתר: ביטול שליחה