ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › מסיבת פורים
- This topic has 9 תגובות, 7 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים, 11 חודשים by גל.
-
מאתתגובות
-
-
tsahee 1משתתף
טוב, זה הולך ככה: אנחנו (התא החיפאי המשתקם למדע בדיוני ופנטסיה) קיבלנו לא מזמן הצעה מצור לעשות אצלנו את מסיבת פורים של האגודה.
אנחנו עכשיו בשלבי הרמת הכפפה הזו, אבל גם כדי להתחיל לארגן משהו אני צריך לדעת אם באמת יש לי את האגודה לסמוך עליה.
יום חמישי הזה תהיה פגישה של התא (להקרנת סרט, כל מי שלא יודע מוזמן להצטרף לרשימת הדוא"ל), ועוד לפניה, כנראה ביום שלישי פגישה של המארגנים האחראיים על המסיבה.
מבחינתי, אין תגובה מהאגודה פירושה שבינתיים אני מכין מסיבה להרבה פחות אנשים.
אני יודע שהמסיבה היא "הבייבי" של נעמי. ניסיתי ליצור איתה קשר בדוא"ל ובאיציק ואין תגובה. אולי אין לי את התובת הנכונה, אולי היא עסוקה.
נעמי, או כל אדם אחר מהוועד שמוכן לקחת אחריות שייצור קשר.
איציק: 98358553
דוא"ל: tsahee@yahoo.com -
נעמימשתתף
כנראה שאין לך את הכתובת הנכונה… הכתובת היא astronomi@lantiv.com .
מסיבת פורים של האגודה היא אכן הבייבי שלי, והיא תערך (תופים…) ברחובות, עיר ואם בישראל. זה יהיה נהדר אם גם בחיפה יהיה אירוע – יש לי הרגשה נבזית שרוב החיפאים לא ממש יגיעו לשם…
בכל מקרה, המסיבה תערך ביום חמישי, 8/3/2001, בשעה 20:00 ברחובות. בתכנית: תחרות תחפושות, תחרות הטירוף הגלקטית (איך אפשר בלי… , מוסיקת מד"ב ועוד כמה הפתעות. הודעה רשמית יצאה במכתב לחברים, ומחר אני אעדכן את ניר (לטובת האתר) ואת רשימת התפוצה.
שאלות? -
גלמשתתף
היי נעמי
ראיתי שבפורים מגיע לרחובות ×הקרקס הקווקזי× (תשואות)
האם ניתן לארגן שקרקס הקווקזי (applause)
יבוא למסיבת פורים שלנו?
כלומר אם גם הקרקס וגם אנחנו נמצאים ברחובות… -
אסף רזוןמשתתף
היא קרקס קווקזי בפני עצמו?
– אסף
-
???משתתף
אבל לאנשים כאן יש טעם של חו"ל!
מי אמר שאנחנו לא סנובים?
-
???משתתף
זה מחייב עוד הכנות, ותלוי אם ועד מתי יהיו לי לימודים באותו היום, אבל נעמי, אני אשתדל להגיע לשם!
נ.ב. רצוי שיהיו במכתב פרטים כמו איך להגיע לשם…
-
anla'shokמשתתף
1 – האם צריך להודיע מראש שרוצים לבוא (יעני להגיד לך עכשיו?)
2 – האם גם לא חברי אגודה יכולים לבוא?
3 – האם לבוא מחופשים?
4 – האם יש עוד מקום??? -
אסטרו-נעמימשתתף
1 – לא, צריך פשוט לבוא
2 – כמובן שיכולים, כל אחד יכול!
3 – כדאי מאוד (מסקר ראשוני, רוב האנשים יהיו מחופשים), ואפילו תהיה תחרות תחפושות.
4 – כמובן שיש! -
anla'shokמשתתף
טוב… תודה…
אז עוד שאלה אחת ודי…
איפה זה??כתובת תספיק.. אני כבר אמצא את הדרך (בשביל יש אינטרנט, לא??? )
-
גלמשתתף
המכתבים נשלחו?
אם כן, אז אל לא הגיע.
אני מקווה שאני היחיד
-
-
מאתתגובות