מי רוצה לקנות שנתון?

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה מי רוצה לקנות שנתון?

מציג 9 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #163642 הגב
      יעל
      משתתף

כל מי שרוצה לאחוז בשנתון האגודה, היה יהיה, ולא יודע איך להשיג, מוזמן לשלוח מייל ל scifi.israeli.anthology@gmail.com. במייל יש לרשום שם וטלפון, לציין אם הנכם חברים באחד מהארגונים האלה: אגודה ישראלית למדע בדיוני ופנטסיה, אמא"י או שגרירות סאנידייל בישראל (אם כן, רצוי גם את מספר החבר אבל לא חובה) ואת מספר העותקים המבוקש.

חברי האגודה זכאים לקבל עותק אחד חינם. את העותק הם יכולים לאסוף בדוכן האגודה בפסטיבל אייקון. אם לא יבואו לפסטיבל יקבלו את העותק המגיע להם בדואר.
      לרכישת עותקים נוספים מעבר לכך יש לשלוח את המייל. חברי אגודה, שגרירות או אמא"י זכאים לרכוש עותקים בהנחה.

לאחר פסטיבל אייקון נתחיל לשווק את השנתון לקהל הרחב. מי שירשם מראש יזכה לקדימות בקבלת הספר. לא נשתמש בפרטים בשום צורה מלבד לחזרה לפונה לצורך תיאום המכירה.

הזמנה לאירוע ההשקה של השנתון בפסטיבל אייקון: http://www.sf-f.org.il/story_1148

כשיהיה תמחור סופי נפרסם אותו כמובן.

עידכון: רק למען הסר ספק כל חבר אגודה מרגע הרשמו ועד גמר המלאי זכאי לקבל עותק חינם של השנתון, בין אם הוא כבר חבר, נרשם לפני אייקון, במהלך אייקון או אחרי אייקון. כמות המלאי כמובן תלויה בכמות האנשים שירשמו במייל… בין השאר…

• #190240 הגב

אני מבקשת לקנות עוד 2 עותקים מהשנתון,
      מס' חבר באגודה : 2173
      תודה!

• #190242 הגב
      יעל
      משתתף

[וכרוב ניצנים]

• #190245 הגב
      חבצלת
      משתתף

אני רוצה עותק אחד נוסף. בינתיים.
      ואין לי מושג מה מספר החבר שלי (איפה הנחתי את התעודה? איפה הנחתי את התעודה? איפה הנחתי…)

• #190255 הגב
      יעל
      משתתף

אני אמנם מכינה טופס אקסל, אבל אם הוא יעלם, יהיה לי גיבוי במייל של כל הפניות. בשביל זה פתחתי כתובת מייל ייעודית.

• #190259 הגב
      Boojie
      משתתף

שאלתי את אהוד לפני כמה ימים והוא לא ידע לענות לי: האם המשתתפים בשנתון זכאים לקבל גם עותק השתתפות, או רק את העותק שהם זכאים לו מתוקף היותם חברי אגודה?
      הסטנדרט באנתולוגיות הוא שהמשתתפים זכאים לעותק (לרוב יותר מאחד, אבל נעזוב זה) בזכות ההשתתפות, אבל אין לי מושג מה הנורמה שעומד להנהיג השנתון בנושא.

• #190263 הגב
      יעל
      משתתף

כרוב כבוש

• #190264 הגב
      AzureDarkness
      משתתף

באמת שלא כתבתי פה כלום בעברית, נשבע

• #190265 הגב
      AzureDarkness
      משתתף

קצת בעייתי להגיד "אני רוצה עוד שנתון", כשאני לא יודע האם הוא עולה 20, 50 או 150 שקלים.

• #190279 הגב
      יעל
      משתתף

אז אל תתפוס אותי במילה… לקהל הרחב השנתון יעלה כנראה בין 60 ל 70 ש"ח. (כנראה קרוב יותר ל 60, אבל שוב, אל תתפוס אותי במילה, זה רק הערכות. מחיר סופי יהיה רק אחרי שהשנתון יצא מהדפוס). לחברי ארגונים שזכאים להנחה זה יעלה כעשרים ש"ח פחות.

אבל זו ההערכה של סדר הגודל של המחירים. בסך הכל זה ספר לכל דבר, אם אני לא טועה, כשלוש מאות חמישים עמוד.

כמובן, בקניה דרך האינטרנט יצטרפו דמי משלוח (דואר), גם הם עוד לא נקבעו, ותהיה אפשרות לאיסוף עצמי מרמת גן ומירושלים (כנראה) ללא דמי משלוח. כמובן, מי שיקנה כמה עותקים זה יתבטא במחיר מוזל של דמי משלוח.

אבל שוב, כל זה רק בשלבים ראשונים של גיבוש. תצא הודעה מסודרת עם מחירים כשנדע בדיוק כמה עולה.

מציג 9 תגובות משורשרות
מענה ל־מי רוצה לקנות שנתון?

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: