מידע בנוגע למפגש הקבוצות

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה מידע בנוגע למפגש הקבוצות

מציג 9 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161144 הגב
      SFiR
      משתתף

הובהר לנו שההודעה הקודמת שהעלתה על הנושא הזה היתה במיקרה הטוב לא מובנת (לפי מה שסופר, רק דמות אחת, בוג'י, הבינה מה רצו בהודעה ההיא. ד"א בוג'י, תודה שהעברת את המסר הלאה), אז נגיד הכל שוב, ברור ואוסיף את המידע שהתחדש מאז.
      רשות המתנ"סים של רחובות הסכימה לתת לנו מקום ומשאבים לארח את מפגש הקבוצות הראשון, התאריך כרגע הוא הסוף שבוע של סוף החודש (כלומר יום שישי ה30.11 ושיום שבת ה1.12) והעלות תהיה 35 ש"ח לאיש (זה כולל ארוחת ערב, ארוחת בוקר וכיבוד). תהיה הרצאה אחת, שתי הקרנות, RPG (או שנים, בתנאי שנשיג עוד מנחה) ועוד כמה פעילויות נחמדות… בינתיים תא חיפה אישור אז יש לנו מקום לעוד קבוצה אחת.
      פרטים נוספים יועלו כשנתקרב לתאריך באתר שלנו

בתודה, הנהלת SFiR

• #167750 הגב
      Boojie
      משתתף

תתחיל לאסוף ולרכז רשימה של אנשי קשר מכל התאים. יהיה לך הרבה יותר קל לתאם דברים כאלה אם במקום להודיע כל פעם כאן ולקוות שהם יראו את זה, תהיה לך רשימה קבועה של אנשים להודיע להם הודעות כאלה.

• #167751 הגב
      Ange noir
      משתתף

אבל אין לי מושג את מי לשאול ואיך להשיג אותו.
      ד"א: מי פירסם את ההודעה הזו (המקורית)?

• #167752 הגב
      ???
      משתתף

הבנתי שקב' רחובות מארגנת את האירוע. האם תוכלו לספר קצת עליכם ? איזה פעילויות עשיתם ? מי חברי הקבוצה (גיל עיסוקים וכו') ?
      חוצמזה – הקרנה והרצאה על מה?
      אני אשמח להעביר את כל הפרטים הללו לחברי הבאר, אם כי אני לא יודעת מה תהייה ההיענות עקב לחץ לימודים.
      מאחר ואני גרה לא רחוק מרחובות, אנסה להגיע אם באותו סופ"ש אהיה בבית.

• #167753 הגב
      Boojie
      משתתף

שמהם אני מניחה שתוכל להשיג כתובות להתקשרות:
      הבאר:
      http://southrenlibrary.tripod.com
      התא החיפאי החדש:
      http://www.geocities.com/Area51/Nova/6866
      התא הירושלמי – לשלוח אימייל לאמבר. (מקווה שזה האימייל המעודכן).
      הקומה השלישית – התארגנות בית ספרית בארגון דניאלה, אין לי מושג אם היא עוד קיימת.
      הפרטים האלה לפי הלינקים שהיו בדף הקהילה הישן של יואל. אם יש תיקונים, אני בטוחה שהאחראים לנושא ישמחו לתקן.

• #167754 הגב
      Ange noir
      משתתף

SFiR, הוא מה שהיה ידוע פעם בתור "חוג המד"ב של רחובות" שאותו ניהלה נעמי שהשתחררה… היום. הקבוצה היא אוטונומית אך נתמכת (בעיקר לוגיסטית) על ידי רשת המתנ"סים של רחובות. הקבוצה מורכבת מטווח גילאים של 16 עד 23 ורוב פעולותיה הן או הרצאות או בעלות אופי "משחקי" (זה שיש פגישות שלמות שמוקדשות לסטלרס לא קשור) ומדי פעם הקרנות, לפעמים אנחנו מצליחים להשיג אשכול פיס ולפעמים אצל מישהו בבית. בנוגע לפעילויות שעשינו,רובן היו רק לנו, אך העברנו גם כמה הקרנות פתוחות לציבור וכנס משחקי תפקידים אחד (פורים שנה שעברה).זו קבוצה הטרוגנית ודי לא שפויה בסך הכל (כמו כל קהילה בארץ, קטנה אבל הולכת עד הסוף).
      אם יש פרטים ספציפים בנוגע עלינו יש את האתר שלנו ואת יכולה פשוט לשאול אותי כאן.
      בנוגע למפגש הלו"ז שלו כבר נכתב אבל אנחנו מתלבטים קצת על הנושא כיוון שיש לנו שנים מוכנים (אחד זה לוחמה וטרור בעתיד, שזה מאוד אקטואלי, והשני זה fairy tales ומיתוסים. לא תזיק לנו עזרה לבחור, מה שלא יהיה הפעם, יהיה במפגש הבא) ההרצאה והסרטים יהוה על אחד הנושאים שהזכרתי (זה שיבחר). הלו"ז עצמו יתפרסם בעוד כשבוע בערך באתר שלנו (וגם פה אם ירצו)
      יש עוד משהו?

• #167780 הגב
      שמואל
      משתתף

מוקדם מידי בשבילנו…אולי בפעם הבאה…

• #167781 הגב
      שמואל
      משתתף

אם יתאפשר לי אולי אני אגיע…

• #167785 הגב
      Ange noir
      משתתף

אבל אנחנו נערכים עד שלושים איש, מעבר ואנשים יהיו רעבים (ה35 ש"ח זה ארוחת ערב וארוחבת בוקר וכיבוד) אבל אנחנו נדאג שאף אחד לא ימות מזה, תגיע, נשחמ לראותך

• #167794 הגב
      פג'ואיה
      משתתף

אתר הבית של הבאר יוצא לחופשה קלה עד התארגנות מחדש.
      אפשר להיכנס אבל לא תמצאו שם דברים מעניינים.
      אם אתם מעוניינים ליצור קשר עם הבאר אתם מוזמנים לעשות זאת דרכי. שלחו נא דוא"ל לכתובת המצויה מעלה.

מציג 9 תגובות משורשרות
מענה ל־מידע בנוגע למפגש הקבוצות

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: