ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › מחזה אמבר
- This topic has 5 תגובות, 6 משתתפים, and was last updated לפני 24 שנים, חודש 1 by
שלמקו.
-
מאתתגובות
-
-
יואב ברטוב
משתתףשלום לכולם,
אני מביים מחזה המספר את סיפורו הטרגי של אריק מלך אמבר. (שני ספרים ראשונים בסדרת אמבר של רוג'ר זלזני)
המחזה הוא פרויקט פרטי שנעשה בהתנדבות ונתמך כלכלית על ידי העמותה לקידום משחקי תפקידים בישראל.
המחזה דובר אנגלית שיקספרית, ואני מחפש אנשים שהיו רוצים להששתף בו כשחקנים.
אני גם צריך אנשים שיהו מוכנים להתנדב לעזור בהכנת תלבושות ותפאורה.
אם משהו מעונין לקחת איזה שהוא חלק בפרויקט אנה צרו אתי קשר ב- 050-535006לא כל מי שיפנה אלי יקבל תפקיד לשחקנים יערכו אודישנים.
אני רוצה להבהיר שזה פרויקט רציני, ההצגה תעלה כנראה בעוד חצי שנה עד 10 חודשים תלוי איך החזרות ילכו, ושזה משהו שידרוש זמן ממי שמעונין לקחת בו חלק.בתודה מראש,
יואב ברטוב. -
גל
משתתףואני מאחל לך בהצלחה
לי אישית אין נסיון בתחום התיאטרון אבל אני אנסה
לעניין את אחותי. -
???
משתתףנחמד מאוד וכן ירבו…למרות שעל השיקספירית יש לי השגות – כל הכבוד!
-
אסטרו-נעמי
משתתףפנטסיה כבר כמה זמן, ואפילו בדקתי שלל אפשרויות. אשמח לעזור בכל צורה, גם אם לא אוכל להצטרף כשחקנית עקב אילוצי זמן צה"ליים-משהו…
אני אנסה ליצור איתך קשר, ואתה מוזמן להתקשר אלי: 052-261796 , בכל שעה (כשזה לא נוח, הוא כבוי…) -
יובל ארדון
משתתףאת האמת? אני לא יודע, כמה אני באמת יכול לעזור, אני לא מצליח למצוא שום תחום שמתקרב לזה שאני יכול לתרום בו, אבל אני כ – ל כ – ך מתלהב מהרעיון, שאם יהיו לך אילו שהם רעיונות על איזו שהיא דרך שבה אני יכול לתרום משהו (אולי חוץ ממנקה…) אני באמת אשמח לעזור!
יובל ארדון 535159-054
-
שלמקו
משתתף
-
-
מאתתגובות