מועמדים לוועד האגודה

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה מועמדים לוועד האגודה

מציג 18 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #160669 הגב

כיון שהבחירות תתקיימנה ב- 2 בינואר 2001, עימנואל לוטם כתב בדואל שהמועמדים לוועד יציגו עצמם כאן.
      נדמה לי ששבועיים לפני הבחירות, כבר אפשר להסיר הלוט מעל המועמדים.
      אנא מכם….

• #164503 הגב
      נעמי
      משתתף

נו, קיויתי שמישהו אחר יציג את עצמו כך שאני לא אהיה הראשונה, אבל אם לא, אז לא…
      בקיצור ולעניין:
      שם: נעמי וינר
      מה עשיתי, בעיקר: שנתיים בוועד. ניהול (מטעם האגודה) של אייקון 99' (כלומר, לפני שנה), פתיחת פעילות אזורית בחיפה וברחובות, ריכוז מתנדבים לקראת ארמגדון קון, הקמת רשימת הקשר (מיילינג ליסט), פעילות שוטפת.
      מה אני רוצה/מתכננת לעשות אם אבחר: כנס שיתמקד בפן המדיה של המד"ב (כלומר, מד"ב טלוויזיוני וקולנועי), הרחבת הפעילות האזורית בחיפה וברחובות, עידוד ועזרה לפעילויות אזוריות ברחבי הארץ, הקמת תשתית שתאפשר למתנדבים ולבעלי רעיונות לפעול למען המד"ב והפנטסיה בצורה קלה יותר.
      זה הכל, אני מאמינה – אין לי שום כוונות להכריז הכרזות מפוצצות ושאר ירקות שאין להם שום מקום כאן… אני גם לא מבטיחה כלום – רק שאני אעשה כמיטב יכולתי.

לדעתי, כדאי מאוד שכל מי שמעוניין להציג את עצמו כמועמד לוועד באסיפה הכללית יציג עצמו כאן בכמה מילים, כדי שתהליך הבחירה יהיה יעיל יותר.

• #164504 הגב
      Boojie
      משתתף

וזה, כמובן, מכוון לכל מי שלא מכיר את נעמי… :-)
      ועכשיו ברצינות: נעמי היא מועמדת נהדרת, ואני תומכת בה בכל לבי. היא עשתה עד כה המון למען האגודה, וידועה ביכולתה לסחוב משאות כבדים על כתפיה הצרות והענוגות…
      בהצלחה, נעמי!

• #164505 הגב
      אהרון
      משתתף
    • #164506 הגב
      דותן דימט
      משתתף

גם אני תומך נילהב של נעמי ומעריץ את פועלה.

כיוון שגם לי צר לראות שאין מתנפלים על תפקיד החברות בועד, לא נותר לי אלא להודיע על מועמדותי שלי, ולהציג את עצמי, באותו פורמט כמו נעמי.

שם: דותן דימט.
      חבר ועד כבר שנתיים וחצי (גויסתי לועד כמחליפו של עמוס גפן ז"ל, כפי שארז גויס, להבדיל, להחליף את דידי).
      מה עשיתי: אירגון התוכנית באיקון 98 מצד האגודה, יצירת ותחזוקת אתרי האינטרנט של איקון 98 וארמגדונקון. הרצאה בבית אריאלה. עזרה במימד העשירי ועריכת הגליון האחרון (משבוע הבא הוא יהיה רשמית "גליון שנת 2000"…) והגליון הקרוב של המגזין. תמיכה מוראלית, גיבוי מוסרי וטרמפים.
      תוכניות וכוונות: שני כנסים רשמיים וקבועים בשנה – האחד לפנטסיה, השני למד"ב (איקון), או חלוקה אחרת הגיונית שתהיה מקובלת על חברינו (כנס עם דגש על מדיה וכנס עם דגש על ספרים ונושאים "כבדים" יותר). פעילות חודשית אלטרנטיבית בנוסף לבית אריאלה, שתענה על צרכים אחרים (משהו פחות מכופתר, שיאורגן על-ידי חברי האגודה, יאפשר לחברים להיפגש ולנהל דיון פתוח). שיתוף פעולה עם גופים אחרים (Starbase, טולקיניסטים, גופים הפעילים בקהילת משחקי-התפקידים, כמו העמותה לקידום משחקי תפקידים שאני חבר בה). ייעול הפעילות על-ידי שיתוף בידע (לדוגמה, ראו את הגילדה, ודמיינו איך ניתן להשתמש במנגנון כזה כדי לקדם את הסעיף האחרון בפרוגרמה של נעמי). גיוס חברים חדשים ועידוד החברים הקיימים לחדש את חברותם.
      האזהרה של נעמי (כל התוכניות הגרנדיוזיות הנ"ל הן בערבון מוגבל, ועלולות להתנפץ מול סלעי המציאות האכזרית) תקפה גם על הדברים שפורטו לעיל.

– דותן.

• #164507 הגב
      Boojie
      משתתף

שיציגו את עצמם בערב הישיבה עצמה, בלי להציג עצמם קודם כאן. אחרי הכל, מי צריך קמפיינים…
      בהצלחה, דותן! :-)

• #164510 הגב
      אהרון
      משתתף
    • #164511 הגב
      NY
      משתתף

…בעד נעמי ודותן. כן ירבו!

עם זאת, אני תוהה איפה כל השאר. היכן כל אותם המיליטנטים מלאי הביקורת אליהם הורגלנו? המממם. מעורר מחשבה, לא?…

• #164512 הגב
      אהרון
      משתתף

הם יחכו לך בהמוניהם ב 2.1.01!

• #164513 הגב
      ????
      משתתף

אני לא זוכר האם שלחתי לך הודעה בנוגע לעניין או לא..אז הנה פה..לא הוכנסתי לרשימת המיול של האגודה..

• #164515 הגב
      דותן דימט
      משתתף

אני בטוח שיהיו (אני יודע על אחד או שניים), אבל אני מעדיף מצב שבו אנשים מכירים קצת מי הוא מי לפני הרגע .

ואני גם הייתי שמח אם יהיו יותר מועמדים – עדיף מצב שבו אנשים טובים נשארים בחוץ מחוסר מקום (כמו בועד השני) מאשר מצב בו אנשים יציעו מועמדות בלית ברירה בדקה התשעים.

• #164516 הגב
      Kipod
      משתתף

(או כפי שאני מעדיף לכנות זאת – פרקליט השטן.)

כידוע לחלקנו, נעמי, וזאת אינה זריית מלח על הפצעים, את בעיצומו של השירות הצבאי. אחד ממאפיניו של שירות זה, כידוע לרובנו, הוא קיצוץ אדיר בכמות הזמן הפנוי.
      איך רואה את את השילוב בין השירות הצבאי שלך לחברות בועד האגודה?

• #164518 הגב
      נעמי
      משתתף

אני שמחה ששאלת, קיפוד, שמחה ששאלת… *חיוך פוליטיקאי ממולח*
      סתם.
      אני רואה היטב את הטעם בשאלה, והתלבטתי קשות בשאלה בשנה שעברה לפני הבחירות לוועד – חודש וקצת לפני הגיוס. היום, לעומת זאת, הדילמה פתורה – עברו 11 חודשים מאז שנשבעתי אמונים לצה"ל, ואנחנו מסתדרים יפה מאוד ביחד, תודה רבה. אפילו מבחינת הזמן. אמנם הרבה זמן פנוי אין לי, אבל יש לי מספיק – אני מאמינה – כדי לעשות. הרבה.
      אני מורה חיילת ברחובות, סך הכל, עם סדר יום "קצת" יותר גמיש מחיילים שנמצאים כל השבוע בבסיס סגור, ואני אפילו אעז ואומר קצת יותר גמיש מאנשים בעלי קריירה ו/או משפחה. אני עובדת יותר שעות, נכון, אבל הזמן הפנוי שלי באמת פנוי… ואם הצלחתי לשלב אותו עם פעילות באגודה ב-11 החודשים האחרונים (למרות שתחילתם הייתה הרבה יותר אינסטנסיבית מהמצב עכשיו), אני מאמינה שלא תהיה בעיה עם המשך פעילות.
      אני שואפת, למעשה, אפילו להגדלת הפעילות – עכשיו משהזמן שלי נתון יותר לשיפוטי מאשר לשיפוטם של המעסיקים שלי.

עונה לך? :)

• #164519 הגב
      נעמי
      משתתף

לבוג'י, במידה והיא תציע את מועמדותה… (מה דעתך, בוג'י? את תהיה חברת וועד נפלאה, לדעתי!)

• #164523 הגב
      Kipod
      משתתף
    • #164525 הגב
      Boojie
      משתתף
    • #164527 הגב
      Boojie
      משתתף

לא יודעת. נחשוב על זה. עד יום שלישי אללה גדול.
      אבל מה, נראה שממילא יש יותר מועמדים שווים ממקומות, וגם ככה אני אהיה בדילמה קשה, אז מה, להוסיף עוד? אני את שלי אעשה ממילא, עם ועד או בלי ועד.

• #164529 הגב
      NY
      משתתף

אורי,

אם מדובר ברשימת הדיוור הרגילה של האגודה, אנא כתוב לי Email לכתובת:

ny@actcom.co.il

ובו:

1. שם מלא
      2. מספר חבר (מופיע ע"ג כרטיס החבר שלך)
      3. *טלפון*
      4. כתובת ה-Email אליה אתה מעוניין לקבל את ההודעות מהרשימה

ואני אבדוק ואסדר.

באם מדובר ברשימת ההודעות – אנא שלח את אותה האינפורמציה לבוג'י שבכאן.

• #164534 הגב
      אהרון
      משתתף

בכל זאת יש הבדל מסוים אם את בפנים או בחוץ, בוג'י, ואני חושב שמקומך בפנים!

מציג 18 תגובות משורשרות
מענה ל־מועמדים לוועד האגודה

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: