מועדון הקריאה – חודש ספטמבר – ג'הרג

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה מועדון הקריאה – חודש ספטמבר – ג'הרג

מציג 8 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #163443 הגב
      דפנה
      משתתף

ספר החודש של חודש ספטמבר הוא "ג'הרג", מאת סטיבן בראסט, שיתארח באייקון הקרוב כאורח הכבוד.
      מועדון הקריאה בתל אביב יתקיים ביום ד' הקרוב, ה- ?24.9 בחנות הספרים "הנסיך הקטן", אשר בסמטה פלונית, תל אביב, בשעה 19:00, בהנחיית רותם ברוכין.
      נא להודיע למנחת המפגש במייל rotem.baruchin@gmail.com על השתתפותכם.
      מומלץ להביא למפגש את הספר.
      מועדון הקריאה הוא יוזמה של האגודה הישראלית למדע בדיוני ולפנטסיה, ההשתתפות במועדון אינה כרוכה בתשלום או בהגעה למפגשים נוספים, ופתוחה גם למי שאינם חברים באגודה.
      עוד על מועדון הקריאה, ועל הספר, ניתן לקרוא בקישור: http://www.sf-f.org.il/story_1058
      ספרי החודש בחודש אוקטובר יהיו "טיגאנה" מאת גאי גבריאל קיי ו"טקלה" מאת סטיבן בראסט. מפגשי מועדון הקריאה לאותו החודש יתקיימו במסגרת פסטיבל אייקון – http://www.icon.org.il/2008/he

• #187789 הגב
      גרייף
      משתתף

מגניב. מי מעביר את המועדון על טיגאנה?

• #187790 הגב
      דפנה
      משתתף

רותם ברוכין.

• #187791 הגב
      גרייף
      משתתף

רציתי לבוא לזה. טוב, נו.

• #187792 הגב
      יעל
      משתתף

ל"ת

• #187793 הגב
      ליאה
      משתתף

על כל פנים, מועדון הקריאה פתוח לכולם ואתה בהחלט מוזמן להגיע אליו, כל עוד לא תתנהג כמו טרול.

יום נעים.

• #187794 הגב
      גרייף
      משתתף

הייתי מאוד ברור בהודעה שלי, ובה כתבתי שהטעות שלי הייתה שנכנסתי למקום חברתי-מקומי, שלא הייתי צריך להיכנס אליו: פורום פעילים. בנוסף, הבטחתי לא להציק לוועד בשום צורה – אני לא חושב שהאמירה "דווקא רציתי להגיע למועדון ספר שעוסק בטיגאנה, כי יש לי הרבה מה להגיד עליו" קשורה איכשהו לוועד האגודה.

אני למדתי את הלקח בדרך הקשה – בכל הנוגע לפעילויות אגודה, למשל הרצאות בכנסי פנטזיקון, ובוודאי מועדון הספר, האלמנט החברתי חשוב הרבה יותר מערך ספרותי כזה או אחר. העובדה שאני יכול להגיע לכל פעילות באייקון שאני רוצה לא אומרת שכדאי לי.

• #187795 הגב
      ???
      משתתף

לפת

• #187796 הגב
      יעל
      משתתף

לדעתי יש בירושלים קבוצת חובבים גדולה דיה למועדון קריאה. חמישה אנשים זה כבר מספיק, וברגע שזה יתקיים יגיעו עוד. בוודאות.

רותם גם הציעה בעבר לחלוק את רשימת הנושאים שהיא מכינה למועדון בתל אביב, ואפשר להעזר בזה.

מציג 8 תגובות משורשרות
מענה ל־Reply #187789 in מועדון הקריאה – חודש ספטמבר – ג'הרג

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים:

ביטול