מה מועדי ההצבעה לפרס גפן?

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה מה מועדי ההצבעה לפרס גפן?

מציג 7 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #163931 הגב
      Boojie
      משתתף

ייתכן שאני אסטרונאוטית, אבל לא הצלחתי למצוא באתר פרס גפן – לא בטופס ההצבעה לפרס ולא בנספח לתקנון (שנראה שלא עודכן מאז 2008, למרות שהוא אמור להתעדכן כל שנה) – את מועדי ההצבעה לשלב ב' (כלומר, מתי נסגרת ההצבעה המקוונת ומתי מתקיימת ונסגרת ההצבעה הלא-מקוונת, אם יש כזאת).
      יש מצב לעדכון?

• #191281 הגב

שאלה נוספת : אני לא זוכרת אם הצבעתי כבר לשלב ב'. איך בודקים?

• #191282 הגב

שלום וסליחה על העיכוב בתשובה. ההצבעה (אינטרנטית ובכנס) תימשך עד ל28.9 ב-12:00 בצהרים.

• #191283 הגב
      falcore
      משתתף

בנוסף לשאלות ספציפיות לגבי ההצבעה ניתן ליצור איתי קשר ואענה בהודעה פרטית, =למייל falcore42@gmail.com

• #191290 הגב
      Boojie
      משתתף

כלומר, מלבד הבקשה המובנת מאליה לעדכן את התאריכים הנ"ל באתר הפרס – גם בטופס ההצבעה וגם בכל מקום רלוונטי אחר.
      יצא לי עכשיו – במסגרת חיפוש בנושא כלשהו – לפתוח את מה שהיה פעם טופס ההצבעה לשלב ב' של פרס גפן 2009. כעת לא מופיע בו דבר מלבד "ההצבעה הסתיימה". אין לי מושג כמה מקורות נוספים שבהם היה מידע על המועמדים לפרס גפן נמחקו בינתיים. ככל הידוע לי, כרגע, אין *שום* מקום שבו המידע הזה – כל המועמדים לפרס גפן, בכל השלבים של כל השנים – מרוכז במקום אחד. יש דף באתר פרס גפן שבו יש את רשימת הזוכים. מי שמחפש באתר האגודה יכול ללקט את המידע מפה ומשם. אבל מקום אחד מסודר שיספק לכל המתעניין בתולדות הפרס את המידע החשוב הזה – אין.
      המידע הזה חשוב מבחינה היסטורית (רשימת המועמדים לפרס גפן בכל הקטגוריות, בכל השלבים ובכל השנים היא אחת התמונות הטובות ביותר שיש לנו על התפתחות ספרות המד"ב בארץ) ונדמה לי שגם מבחינה יחצ"נית. חבל שהוא יילך לאיבוד. קל מאד לאבד מידע במחיקה לא מתוכננת, ואחר כך קשה מאד למצוא אותו מחדש – מתחילים לחפש את מי שהמידע היה ברשותו, ומגלים שזה בלבול מוח מהסרטים.
      מה שאני מבקשת, או מתחננת, או כל מילה מספיק חזקה שתמצאו – זה שהאגודה תמנה מישהו שירכז את המידע הזה – או אפילו כשלב ראשון רק רשימת קישורים מסודרת – ויעלה את זה לאתר פרס גפן ולאתר האגודה. הייתי עושה את זה בעצמי, באמת, אבל מסיבות ידועות ומובנות פשוט אין לי זמן. בחיי, אין לי.
      בבקשה, דאגו לשמר את המידע הזה בצורה מסודרת במקום אחד, לפני שתקרה איזושהי תקלה לא צפויה וצפויה מאד ותמחק חלק ממנו בצורה שתקשה מאד על השחזור. פרס גפן זה ההיסטוריה שלנו ונכס משמעותי שלנו, ואנחנו צריכים להתגאות בו ובגלגולים שהוא עבר.

הערה: אם במקרה יש דף כזה, והצלחתי לפספס אותו – למה החביאו אותו ככה שאני לא אמצא אותו?

• #191291 הגב
      kenny
      משתתף

יש קישור "המועמדים והזוכים בפרס גפן מ-1999 ועד היום" שהוא קישור לתוצאות מחרוזת חיפוש, המביאה את כל התוצאות הרלוונטיות (ועוד קצת). בניתי רשימה של הקישורים לכל השלבים בכל השנים, ואני אשתדל להעלות אותה כדף נפרד בקרוב.

• #191292 הגב
      Boojie
      משתתף

שהיא אחלה בשביל אדם כמוני שיודע מה לחפש (בהנחה שיש לי זמן מיותר לדפדף בכל התוצאות), אבל זה איום ונורא עבור אדם מהישוב שסתם רוצה לקבל מידע על ספרות המד"ב שיצאה בארץ בשנים האחרונות.
      אז אני אחכה בקוצר רוח.
      ואני חושבת שראוי שוועד האגודה – רצוי ביחד עם פעילי האגודה – יערוך דיון רציני בשאלה אם אכן צריך את אתר פרס גפן כאתר נפרד, אם הוא לא מתוחזק כמו שצריך למטרותיו. זה די מגוחך שנכון לרגע זה המידע המשמעותי מופיע באתר האגודה ולא באתר פרס גפן. הכפילות הזאת לא עושה טוב לאף אחד.

• #191293 הגב
      kenny
      משתתף

עכשיו הקישור הזה מוביל לדף הזה:
      http://www.sf-f.org.il/story_1245
      אם למישהו יש סבלנות לבדוק שלא טעיתי בקישורים ולדווח לי אם כן, אני אשמח. הערות אחרות יתקבלו בברכה.

מדהים מה הצורך להתחמק מהכנת הרצאה לאייקון יכול לגרום לי לעשות.

מציג 7 תגובות משורשרות
מענה ל־מה מועדי ההצבעה לפרס גפן?

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: