מאורות

מציג 4 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #163751 הגב
      נעמי וינר
      משתתף

היה, בשבילי, דוגמא ומופת לאיך צריך להיראות כנס קהילתי, עשוי היטב וזורם ככספית, מרתק, מושך את הקהל הנכון עבורו ומפגין את התוכן המעניין ביותר לאותו קהל.

אני חושבת שהבחירה לערוך אותו בירושלים התבררה (במפתיע, עבורי) כנכונה מאוד מאוד. הרבה מהקהל שהגיע מחוץ לירושלים טרח להגיע מוקדם יחסית לכנס ולהישאר עד אירוע הסיום, ולא לקפוץ לאירוע-פה-אירוע-שם, מה שתרם הרבה לתחושת ה"כנס כמו שכנס צריך להיות וכמו שכנסים היו פעם". חוץ מזה, חזיתי אישית בירושלמים שאינ ם מכירים את האגודה מגיעים: מאזינה של לילי מהרדיו, נערה מנוער שוחר מדע וזוג הורים עם ילדיהם. חשיפה משובחה.

עצם העובדה שנכנסתי לאירועים כבר מצביעה על תכנון התוכניה המעולה מאוד (אני לא עושה את זה הרבה. למעשה, כמעט אף פעם לא), והאירועים שנכנסתי אליהם היו משובחים עד אחד.

ככה אני רואה את האגודה, במובן הכנסי של המילה: תורמת לאירועים גדולים מסחריים כמו איקון, שותפה בכנסים גדולים כמו עולמות, עורכת כנס בינוני אחד משלה לגמרי כמו פנטסי,קון ומטפחת כנסים קהילתיים שההפקה שלהם מקצועית לחלוטין כמו מאורות.

קרן, אהוד, נועה וכל השותפים במזימה: תודה גדולה!

תנו להם כבוד ויקר!

• #190808 הגב
      Inbal G
      משתתף

היה בהחלט כנס נהדר!
      בבוקר, מפגש הפעילים היה שילוב מוצלח: לשמוע על תוכניות האגודה (שהיו מאוד מעניינות) ובאותו זמן להנות מהמאפינס בננה-אגוזים הנפלאים של לילי.
      אחר כך הייתי בהרצאה של גל על הארצה, שחידשה לי אישית המון, לרוב אני מכירה רק את המינוח כאשר הוא נזרק לחלל האוויר בסדרות וספרים, בלי הסבר של איך זה אמור לקרות.
      אחרי ההרצאה הייתה לי משמרת בדוכן האגודה, שם הגיעו אנשים שמעולם לא שמעו על האגודה ורצו להצטרף!
      וגם יצא לי לראות הרבה אנשים טובים ונחמדים מרוכזים יחד ביום ומקום אחד, אחד הייתרונות של כנס מעניין חד-יומי.
      לבסוף ההרצאה של גלי-גולן הראשונה אשר שמעתי עד לכנס, הייתה נהדרת וכל הציפיות שהיו לי ממה שנכתב בעבר על יכולתיה המופלאות התמלאו מעל ומעבר.
      וכמובן היה את אירוע הסיום המשעשע עם ענבר מאירסון המוכשרת והמכירה הפומבית של האומנות הנפלאה שקישטה כנס.
      יצאתי עם כוכב המוות ועם צל, אני מאוד מאושרת :D

• #190815 הגב
      MuchRejoicing
      משתתף

כל האנשים המוצלחים האלה שגדשו את הפינה שלי בעולם, שחלקם טרחו לשבת ולהקשיב לי מדברת 45 דקות שלמות (בדרך כלל אני צריכה לעבוד קשה לשכנע אנשים להיות בשקט ולתת לי לדבר לאורך כל כך הרבה זמן :) ), בעודי קובעת שיא חדש לקצב דיבור… גלי גולן, שלא באמת משנה על מה היא מדברת – זה תמיד מאיר אזניים וכיף אדיר, פאנלים משעשעים, פעילי אגודה חדורי רוח התנדבות – ובעיקר אנשים! התגעגעתי אליכם מאז הכנס האחרון!
      אחרי שאייקון היה קצת מתוח וקצת עצוב, ובפנטסי.קון הייתי מצוברחת, מאורות הזכיר לי למה אני כל כך אוהבת את הקהילה והכנסים. תודה!

• #190816 הגב
      Odonata
      משתתף

מאורות היה נהדר.
      כל הכבוד לקרן, אהוד וכל מי שהיתה לו נגיעה ולו הקטנה ביותר לכנס.

• #190820 הגב
      falcore
      משתתף

היה כל כך כייף!
      המון זמן לא הייתי בכנס שבו כל סלוט לווה בהתלבטות מייסרת לאן ללכת.

אותי במיוחד שיעשע ה"האבל" שהיה תלוי במרכז הלובי, שהייתי בטוחה שאביאל הכין….

כל הכבוד!

מציג 4 תגובות משורשרות
מענה ל־מאורות

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: