לתשומת לב הכותבים הנכבדים…

ללא כותרת ללא כותרת פורום הסיפורים לתשומת לב הכותבים הנכבדים…

מציג 12 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #162342 הגב
      ארז
      משתתף

אחד מהסיפורים שהתפרסמו בפורום זה זכה ויתפרסם בחוברת המימד הקרוב, שתצא יחד עם אייקון 2001.
      כדי שלא תהיו במתח רב מדי, אגלה לכם שזה לא חמשיר.

• #177441 הגב
      ???
      משתתף

אם בודקים על פי כמות התגובות החיוביות שקיבלו הסיפורים כאן הייתי מהמר על "ג'וני המהיר- איש מחוץ לזמן" של Captain Israel, "המדבר הכחול שמעבר לחלון" של אקיי מנאי ואולי גם על "בינה(מלאכותית)" של כליל נאורי או "מחוץ לזיכרון" החדש של נונין. יכול להיות שהייתי מכניס גם את "חיי יוסי" המיתולוגי אם כליל נאורי היה טורח לגמור את הסיפור.

מה אתם אומרים?

• #177445 הגב
      שלמקו
      משתתף

ביקורות חיוביות בפורום לא קשורות לדעתו של העורך בקשר למה שטוב למימד.

ולמה לא חמשיר? יש הרבה חמשירים טובים בפורום…

• #177462 הגב
      ???
      משתתף

לא מאמין שזה אני. התגובות שקיבלתי לא היו ממש חיוביות (אמנם, יש לציין שהם היו 'חיוביות יחסית לפורום') אבל יש לי תחושה שזה לא מה שמר ארז מחפש.
      בכל אופן, לי יצא כבר לפרסם פעם סיפור ב'מימד', אם כי אני חושב שאפילו העורך לא יודע את זה.

• #177469 הגב
      Boojie
      משתתף
    • #177485 הגב
      ארז
      משתתף

למה מר ארז? אני לא מר, אני מתוק, כדברי ברוך ג'מילי בן האלמוות.

• #177491 הגב
      Boojie
      משתתף
    • #177524 הגב
      ???
      משתתף

לפני הרבה מאוד זמן, ידידה מאוד מבולבלת שלי הציעה לי לתת לה סיפורים כדי שהיא תעביר אותם ל'מימד העשירי'. העברתי שני סיפורים ושכחתי מזה. גם היא לא הייתה הכי פעילה בעניין, וכשהעבירה סוף סוף את הסיפורים, היא שכחה (אמרתי כבר שהיא מבולבלת) לכתוב עליהם שום פרט מזהה – שלי, שלה, של בוג'י או של אלוהים. התוצאה הייתה שלבסוף התפרסם ב'מימד' סיפור בשם 'חור שחור', פרי עטי, תוך העלאת שאלות בדבר זהות הכותב המסתורי (עצם העובדה שהסיפור הסתיים בשיר עליו חתמה אחת הדמויות בסיפור בשם 'אלי (אלבר) סוויסה ז"ל' לא עזרה לזיהוי המחבר ורק הגבירה את הבלבול). לי נודע על הסיפור הזה הרבה יותר מאוחר ומאוד השתעשעתי מהשארת התעלומה על כנה. אבל מאחר שזה עלה, אז כן, זה אני. מי שזוכר את הגיליון הנ"ל מוזמן להגיב.

• #177529 הגב
      ???
      משתתף

אבל "המדבר הכחול שמעבר לחלון" שלי קיבל בנוסף לתגובות החיוביות הרבות, גם כמה תגובות פחות חיוביות שהיה בהן צדק רב.

חוץ מזה אני די בטוחה שהוא ארוך מדי בשביל המימד העשירי. כמות מקום לדפוס ודברים כאלה. יכול להיות שזה הסיפור האחרון של "מישהי". קיבל המון תגובות חיוביות וגם קצר דיו.

• #177536 הגב
      Boojie
      משתתף

ואני אצטרך לקרוא את הסיפור שוב כדי להיזכר, עבר הרבה זמן. ויעבור הרבה זמן, כי עד שאני אגיע לפרוק את הארגז שבו נמצאים המימדים, אלוהים כבר ייצא לפנסיה…

• #177558 הגב
      ???
      משתתף

תוכלי לכתוב סיפור על פרישתו של אלוהים לפנסיה, ולפרסם אותו כאן…

• #177625 הגב
      נונין
      משתתף

כי בעקבות רשימה חלקית זו חזרתי אחורה וקראתי את הסיפורים, שהיו אכן מעניינים. אני חדש למדי בפורום ולא היה לי כוח לקרוא את כל הסיפורים הרחק לאחור, וחיפשתי איזושהיא דרך לברור ביניהם (פרט לאזהרה 'לא לקרוא סיפורים של טלה בר'). תודה על ההמלצות הנ"ל. מבין הסיפורים שהזכרת, אני (אגב) מצביע לבינה המלאכותית של כליל.

,

• #177644 הגב

אני לא יודע מה לומר, חוץ מלהמליץ שתקרא את כל הסיפורים של פרספוני, לפני שאתה מחליט על הסיפור שלי, דווקא. "תחי המתמטיקה הטהורה" נגע ללבי מאד, למשל.(הוא מופיע כפתיל משנה, אם אינני טועה, לפתיל "כמה סיפורים שכתבתי," או משהו דומה.)

מציג 12 תגובות משורשרות
מענה ל־לתשומת לב הכותבים הנכבדים…

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: