לקראת פנטסיקון 2004 – מיקום הכנס

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה לקראת פנטסיקון 2004 – מיקום הכנס

מציג 16 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161460 הגב
      יעל
      משתתף

לאולם מופת ברמת גן יש יתרון אחד גדול מאוד – הוא ממוקם חמש דקות הליכה מההורים שלי. היתרון הזה כמובן שם בצל כל מיקום אפשרי אחר (למעט אולי בית צבי, שנמצא חצי דקה הליכה מההורים שלי), אבל בכל זאת אי אפשר שלא לשים לב לכמה חסרונות בולטים שלו. אנשים שבאים מרחוק יצטרכו לפחות שני אוטובוסים כדי להגיע אליו (או רכבת + אוטובוס), המקום לא מאפשר פעילות לתוך הלילה, מאחר שהוא בתוך שכונת מגורים, יש בו רק בית קפה אחד, ושאר המסעדות מרוחקות ממנו כחמש דקות הליכה (שזה די הרבה), והמקום עצמו די צר, ואם יהיה מזג אויר כמו בשנה שעברה אז גם אי אפשר יהיה לבלות כל כך בחוץ.

אמנם עדיין מאוד מוקדם להתחיל לתכנן את פנטסיקון 2004, אבל אולי בכל זאת המארגנים ירצו לנסות ולבדוק את האפשרות להעביר את הכנס לתיאטרון היהלום החדש של רמת גן. התיאטרון שפועל בערך שנה נמצא בבית שאפ, שזה אחד המגדלים החדשים באיזור הבורסה ברמת גן. הוא מרוחק כמה דקות הליכה מתחת הרכבת ת"א מרכז, ומתחנות האוטובוסים הגדולות של רח' ז'בוטינסקי. יש באיזור שלו המון מסעדות, שלפחות חלק מהן יהיו כשרות לפסח (המון עובדים באיזור, וחלק מהם דתיים וחרדים). האיזור אינו איזור מגורים, כך שאולי אפשר יהיה לעשות פעילויות כל הלילה (ואולי אפילו לישון שם בשקי שינה…). בעלי האמצעים (הרבה אמצעים) מבין באי הכנס יכולים לישון במלון סיטי טאואר (כן, זה מהפרשיות בליכוד) הסמוך. יש שם לובי ענק לדוכנים ורחבה מאוד גדולה בחוץ. יש לפחות שלושה סניפי בנק מאוד קרוב.
      (כן, וזה גם מרוחק עשר דקות הליכה מהדירה שלי, אבל זה באמת לא שיקול, כי אולי אני בכלל לא אגור כאן בשנה הבאה).

טוב, אולי הנהלת התיאטרון לא תהיה מעוניינת לקיים שם את פנטסיקון, ואולי אולם התיאטרון לא מתאים להקרנות, אבל לדעתי שווה לבדוק את האופציה הזו.

• #170499 הגב
      ???
      משתתף

בשדרות רגר בבאר שבע נבנה מרכז אומנויות חדש, הכולל אולם גדול.
      אולי נקיים שם את הכנס בשנה הבאה ?
      מבחינת עלויות הכנס – השכרת ציוד ומקום בבאר שבע בודאי יהיה זול יותר מאשר במרכז.
      הרכבת מגיעה מת"א ואוטובוס עולה רק 3.5 ש"ח.
      יש מקום בשפע, מזג אויר נהדר (עדיין לא חם) ומלון פרדייז נגב שישהיה מוכן להשכיר חדרים במחיר עלות העיקר שיתארחו שם.
      וזה שאני גרה 10 דקות משם זה בכלל לא שיקול, כי כנראה אני לא אהיה כאן בשנה הבאה.

• #170501 הגב
      יעל
      משתתף

אני אמרתי להזיז אותו ממיקום אחד ברמת גן, למיקום יותר *נוח* ברמת גן כמעט ל*כולם*!

את לא רואה את היתרון שבקירבה לתחנת רכבת מרכז על מיקום באמצע רמת גן? לתחנת רכבת מרכז יש תחבורה מכל מקום בארץ חוץ מאילת אולי. יש המון קווים שיוצאים משם, וכל הקווים שנוסעים צפונה מהתחנה המרכזית בת"א עוברים שם, וכמובן *כל* קווי הרכבת.

עם כל הכבוד לבאר שבע (עיר נפלאה), למי שבא מהצפון זה יהיה סיוט.

אני לא יודעת אם זה יהיה אפשרי, אבל זה שווה בדיקה. ובאמת לא אכפת לי לכתת רגלי ולנסות לבדוק שם דברים עם ההנהלה, אם אני אדע מה לבדוק.

תאמיני לי, גם אולם מופת נמצא מרחק הליכה ממני. אין לי סיבה לחשוב על אופציות אחרות רק בשביל לקרב אותו אלי. הסוגריים על הקירבה לדירה שלי היו בדיחה, ואם אין לך חוש הומור זו בעיה שלך.

• #170502 הגב
      ???
      משתתף

שאת היא חסרת חוש ההומור.
      ההצעה לגבי באר שבע הייתה היתולית כי תכל'ס אין סיכוי להעביר לשם את הכנס.
      על אף שמאד הייתי מעוניינת לקיים כנס דרום, אולי לתת הנחות לאנשים המגיעים מרעננה צפונה כפי שעשו בביגור. אם אני אהיה כאן שנה הבאה אבדוק את האפשרות עם אגף הנוער.

מה שמביא אותנו להערה לגבי המיקום של שתינו בשנה הבאה – אני בטוחה שאת התכוונת לכך ברצינות ביוק כמוני. אני מסיימת את התואר, לכן אני לא בטוחה אם אשאר כאן בשנה הבאה.

אני באמת מצטערת אם חשבת שבאתי ללגלג על הצעתך. אני חושבת שזו הצעה יפה שכדאי שתשקל ברצינות, בנוסף לאתרים נוספים באזור המרכז,אולי אפילו ברחובות.
      יש לבדוק כמה מבאי הכנס מגיעים ברכבת, שהרי להמשיך עוד 3 תחנות ולהגיע לרחובות זה לא מה שיעשה את ההבדל. ואז הפרסום לכנס יהיה :"ברחובות שלנו יש קסם מיוחד" (לפי השיר של משינה).
      ההערה שלי נכתבה בקצת רוח שטות וכך חשבתי שהיא תיקרא.

אבל זה יכול להיות רעיון – להוסיף הערות קריאה כמו שעושים בתסריטים :
      baby g (בקול היתולי) : יעל, בואי מעשה את הכנס באילת. ים של מקום. (דו משמעות עם הים).
      יעל (בקול רציני) : השתגעת ?! כל הבנים ירצו שנבוא בביקיני! ובכלל, צריך דרכון אם נוסעים דרומה מצומת קסטינה.

• #170503 הגב
      יעל
      משתתף

למרות שזה בקיץ, ויהיה חם בבאר שבע. או שאפשר לעשות אותו ברחובות.

בכל אופן, יש גם אנשים שבאים מירושלים, ונכון להיום (ולשנה הבאה) הרכבת אינה אופציה בשבילם. אם אפשר להעביר את הכנס לתיאטרון היהלום, זה יהיה מאוד נוח גם בשבילם, כי התיאטרון גם מאוד קרוב לאיילון. מי שבא מאיילון צפון יוצא ביציאה של הרכבת ומי שבא מאיילון דרום יוצא בהלכה, ונוסע דרך איזור הבורסה.

מה שכן, החניה בכל האיזור היא כחול לבן, אבל יש חניונים מאוד זולים בסביבה.

• #170504 הגב
      סידהרתא
      משתתף

הסלון שלי מסוגל להכיל עוד שני אנשים. (-:

פאנ.קון צריך להיות כנס של יומיים עם לינה באמצע, וזה לדעתי צריך להיות השיקול המרכזי אם חושבים על הכנס.
      ובקשר לפנטזי.קון, כל עוד יש לי מישהו שיסע איתי פעם אחת הלוך אני מסודר.

• #170505 הגב
      רני
      משתתף

לקראת פנטסיקון 2003 ונפלה משום ש:
      1. המקום תפוס במהלך כל חול המועד ע"י מופעים של מפיקים.
      2. יקר להחריד.

• #170506 הגב
      גל
      משתתף

כלומר לא בקונספט של כנס על חובבים בשביל חובבים וגו'.
      יש לי כמה רעיונות לכנסי קיץ בני יום או יומיים, אבל הם בינתיים בגדר רעיונות מאוד גולמיים. הבעיה העיקרית היא שצריך מנהל כנס, ואת זה אני אולי אעשה. אולי גדול מאוד. אם יש מתנדבים נוספים לתפקיד מנהל כנס, אשמח לשמוע מהם :-)
      אם יש לכם גם רעיונות לכנס קיץ – כנ"ל.
      כתובת הדואל שלי מופיעה למעלה.

אבל קודם נעבור את פנטסיקון. (ועוד יש את אירוע פורים ברחובות לפני זה :-)

• #170507 הגב
      יעל
      משתתף
    • #170510 הגב
      Ange noir
      משתתף

אני לא חושב שמתאים להעביר את הכנס לעיר הפרדסים. כבר יש ארוע אחד קבוע ברחובות (ארוע פורים, שפרטים על הקרוב יתפרסמו ככול שנתקרב למועד), בחנוכה נוסף עליו עוד ארוע (שבתיקווה יתקיים גם שנה הבאה אם נצליח למצוא מנהל לדר.קון 2003) ויש פה אנשים שמדברים על הוספת עוד ארוע קטן בקיץ (אבל בעיקר של מ"ת).
      זה יהיה כבר מעל ומעבר להוסיף עליהם עוד ארוע.

זה כמו להגיד להעביר את איקון לי-ם. לפי דעתי זה לא במקום (ובלי קשר אם יש או אין רכבת לשם) כי יש כבר מקום טוב ואנשם *התרגלו* לזה שכל סוכות יש את איקון בסינמטק.
      אולי יש מקום לעביר את פנטזי.קון לי-ם (שלפי דעתי מתאימה יותר לאווירה מאשר רמת גן), ובהחלט יש מקום להעביר או ליצור ארוע בדרום ואף בצפון. זאת אחת הפונקצויות היעילות של תאים, לכנסים _קטנים_ לפחות.

• #170511 הגב
      יעל
      משתתף

לא חשבתי להעביר את אייקון או את פנטזיקון מ"ערי הבית" שלהם. (השתגעת? פנטזיקון זה חמש דקות הליכה מההורים שלי, וחצי שעה הליכה נינוחה מהדירה שלי. שאני אציע להזיז אותו לעיר אחרת?).

חשבתי אולי לעשות כנס דומה לפאןקון (עם שינויים כמובן מלקחי הכנס הקודם), שיהיה כנס נודד. בכל שנה בעיר אחרת. ואז לפעמים לאלה שגרים בדרום יהיה נוח, ולפעמים לאלה שגרים בצפון יהיה נוח, ולפעמים לאלה שגרים בירושלים.

• #170518 הגב
      סידהרתא
      משתתף

ההצעה על ירושלים לאייקון היה משאלת לב בלבד.

וכנס נודד לא נראה לי רעיון טוב במיוחד, מקום קבוע תמיד תורם הרבה.
      שלושה כנסים עוקבים, פעם בחודש. כאשר כל אחד באזור שונה בארץ נראה לי רעיון יותר טוב.
      כנס בירושלים יכול למשל להרוס ללא מעט חברים שלי את התרוץ לא לבוא לכנסים.

• #170520 הגב
      Ange noir
      משתתף

אני לא זוכר של מי הוא היה, לשכור אכנסניה ולנצל את התשתית הקימת שלה כדי לארגן בה כנס סוף שבוע שיהיה יותר מקומי מטיבעו וינוהל ע"י צוות מקומי. מהו כמו משישי באחת-שתים עד שבת בשש-שבע (מתי שמתחדשת תחבורה ציבורית).
      צריך להתאים את התכנים לאזור, ולדאוג שיהיה כמות סבירה של תוכן קהילתי והרצאות כדי למשוך גם קהל יותר מסורתי מהאזור שלא יכול לראות סרטים בשבת.

אולי צריך לבדוק שוב את הראליות של זה.

• #170534 הגב
      ???
      משתתף

כולכם צחקתם על הפריפריה.
      טענתם שזה רחוק.
      נראה אצל מי תבואו לחפש מחסה כששוב יפלו סקאדים בגוש דן….
      נראה איפה תרצו לעשות כנסים!

• #170536 הגב
      יעל
      משתתף

טוב, הכנס הבא ברמאללה, שם לא יפלו סקאדים. שיט, חמאס… אופס.

טוב, הכנס הבא במנהטן. האגודה תסבסד את כרטיסי הטיסה לחבריה. שיט, אלקעידה… אופס.

טוב, הכנס הבא יתקיים באירופה. גם אלקעידה. טוב, ברוסיה. אוי, הצ'צ'נים. אה, הכנס הבא יתקיים באפריקה. רגע, יש שם כל מיני מלחמות אזרחים.

טוב, הכנס הבא יתקיים בניו זילנד. שם אין שום מלחמות, ובמסגרת הכנס אפשר לעשות תיור באתרי הצילום של שר הטבעות. אבל האגודה לא תסבסד את הכרטיסים כי זה יקר מדי.

אז נתראה בניו זילנד. (יוהו!)

• #170544 הגב
      ???
      משתתף

אמרי מעתה "ארץ תיכונה". ואת יודעת איזה קרבות משתוללים שם ?כל כוחות האופל נגד קומץ אנושיים.
      אני חוזרת ואומרת, הכי טוב בבאר שבע! חוץ מבקיץ, אז כדאי לנסוע לקנדה. זה מה שאני עושה בד"כ.

• #170547 הגב
      גרומיט
      משתתף
מציג 16 תגובות משורשרות
מענה ל־Reply #170499 in לקראת פנטסיקון 2004 – מיקום הכנס

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים:

ביטול