ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › לינה בפנטסיקון
- This topic has 15 תגובות, 7 משתתפים, and was last updated לפני 21 שנים by
יעל.
-
מאתתגובות
-
-
יעל אחראית לינה
משתתףלנים ומלינים, זוהי קריאה אליכם!
כל מי שמחפש מקום ללון בסביבות תל אביב לימי הכנס מוזמן לכתוב לאימייל המיוחד fantasy_sleep@coolmail.co.il. ניתן לכתוב בכל שפה שהיא! (אבל אני מבינה רק עברית או אנגלית, אז קחו בחשבון).
נא לציין באימייל שם, גיל, תנאים מיוחדים (עישון כן/לא, אלרגיה לכלבים/חתולים/ציפורים/דרקונים, בעיות עם מדרגות, כשרות לפסח וכיוצא בזה), טלפון (רגיל וסלולרי), האם בא עם רכב ומספר לילות נדרש. אני אשתדל למצוא לכם מקום לינה מתאים.
מלינים: אם אתם גרים באיזור המרכז, וחשקה נפשכם במצווה, ורחב לבבכם ויש מקום בביתכם, אנא פנו אלי לאותו אימייל, ציינו שם, גיל, טלפון, עיר מגורים, מספר מקומות לינה שיש אצלכם וכן תנאים מיוחדים (עישון כן/לא, חיות מחמד, מדרגות, כשרות לפסח, צריך שק שינה או לא) ומספר לילות שניתן ללון אצלכם, ואני אשלח אליכם אושפיזין – כמו שנאמר, כל דיכפין יתי ויאכל כל דיצריך יתי ויפסח.
בתודה מראש.
יעל, אחראית לינה.
(הערה למלינים, אל תחששו לשלוח אימייל, זו תיבה חדשה עם עשרה MB רק בשבילכם, וזה כיף לארח אנשים לכנס, באמת, מניסיון אישי שלי…)
-
Boojie
משתתףנסיון להירשם לאירועים בפנטסי.קון מעלה בכל אירוע ואירוע (פרט לאלה שלא נשארו להם יותר כרטיסים) את השורה "ההרשמה לאירועים הסתיימה". מצד שני, בדף הפרטים על ההרשמה לא כתוב שום דבר לגבי תאריך אחרון להרשמה. האמנם שלושה שבועות לפני הכנס ההרשמה נסתיימה, בלי התרעה?
-
גל
משתתףשההרשמה תסתיים ב-6 לאפריל. (כלומר, כתוב 6 ליולי, אבל אני מניח שזו שגיאה
-
Boojie
משתתף -
נעם
משתתףהכל פשוט הולך ברוורס. כשהסתכלתי לפני כמה שבועות כבר לא היו מקומות להצגות שרציתי. היום הסתכלתי שוב, וראו איזה פלא נוספו עוד כ- 190 מקומות…
-
גל
משתתף -
אמבר
משתתףרוצה, אני ארשום אותך ואבדוק מה קורה עם ההרשמה
-
אמבר
משתתףוגם נודיע למי שנרשם.
-
יעל
משתתףניסיתי להרשם, קיבלתי מספר, ואז ראיתי הודעה שההרשמה הסתיימה למרות שדקה קודם עוד היו 177 מקומות.
וסליחה על הקוים בהודעה, שכחתי שקו תחתי יוצר קו… השתמשו באימייל שמקושר לשם שלי.
-
אמבר
משתתף -
???
משתתףהיתה תקלה שסודרה. אם יש עוד בעיות בקשה לומר לי.
-
יעל
משתתף -
יעל
משתתף -
אמבר
משתתףאתרי הכנסים לא מצליחים להתגבר עליה. האתר רושם לפעמים שיש תקלה בבסיס הנתונים, אבל ההרשמה נקלטת.
-
???
משתתףולבסיס נתונים יש רצונות משלו
-
יעל
משתתףהמקורי של הפתיל הזה בדיוק?
-
-
מאתתגובות