לינה בפנטסיקון

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה לינה בפנטסיקון

מציג 15 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161728 הגב

לנים ומלינים, זוהי קריאה אליכם!

כל מי שמחפש מקום ללון בסביבות תל אביב לימי הכנס מוזמן לכתוב לאימייל המיוחד fantasy_sleep@coolmail.co.il. ניתן לכתוב בכל שפה שהיא! (אבל אני מבינה רק עברית או אנגלית, אז קחו בחשבון).

נא לציין באימייל שם, גיל, תנאים מיוחדים (עישון כן/לא, אלרגיה לכלבים/חתולים/ציפורים/דרקונים, בעיות עם מדרגות, כשרות לפסח וכיוצא בזה), טלפון (רגיל וסלולרי), האם בא עם רכב ומספר לילות נדרש. אני אשתדל למצוא לכם מקום לינה מתאים.

מלינים: אם אתם גרים באיזור המרכז, וחשקה נפשכם במצווה, ורחב לבבכם ויש מקום בביתכם, אנא פנו אלי לאותו אימייל, ציינו שם, גיל, טלפון, עיר מגורים, מספר מקומות לינה שיש אצלכם וכן תנאים מיוחדים (עישון כן/לא, חיות מחמד, מדרגות, כשרות לפסח, צריך שק שינה או לא) ומספר לילות שניתן ללון אצלכם, ואני אשלח אליכם אושפיזין – כמו שנאמר, כל דיכפין יתי ויאכל כל דיצריך יתי ויפסח.

בתודה מראש.

יעל, אחראית לינה.

(הערה למלינים, אל תחששו לשלוח אימייל, זו תיבה חדשה עם עשרה MB רק בשבילכם, וזה כיף לארח אנשים לכנס, באמת, מניסיון אישי שלי…)

• #172876 הגב
      Boojie
      משתתף

נסיון להירשם לאירועים בפנטסי.קון מעלה בכל אירוע ואירוע (פרט לאלה שלא נשארו להם יותר כרטיסים) את השורה "ההרשמה לאירועים הסתיימה". מצד שני, בדף הפרטים על ההרשמה לא כתוב שום דבר לגבי תאריך אחרון להרשמה. האמנם שלושה שבועות לפני הכנס ההרשמה נסתיימה, בלי התרעה?

• #172878 הגב
      גל
      משתתף

שההרשמה תסתיים ב-6 לאפריל. (כלומר, כתוב 6 ליולי, אבל אני מניח שזו שגיאה :-)

• #172879 הגב
      Boojie
      משתתף
    • #172880 הגב
      נעם
      משתתף

הכל פשוט הולך ברוורס. כשהסתכלתי לפני כמה שבועות כבר לא היו מקומות להצגות שרציתי. היום הסתכלתי שוב, וראו איזה פלא נוספו עוד כ- 190 מקומות…

• #172881 הגב
      גל
      משתתף
    • #172882 הגב
      אמבר
      משתתף

רוצה, אני ארשום אותך ואבדוק מה קורה עם ההרשמה

• #172883 הגב
      אמבר
      משתתף

וגם נודיע למי שנרשם.

• #172884 הגב
      יעל
      משתתף

ניסיתי להרשם, קיבלתי מספר, ואז ראיתי הודעה שההרשמה הסתיימה למרות שדקה קודם עוד היו 177 מקומות.

וסליחה על הקוים בהודעה, שכחתי שקו תחתי יוצר קו… השתמשו באימייל שמקושר לשם שלי.

• #172885 הגב
      אמבר
      משתתף
    • #172886 הגב
      ???
      משתתף

היתה תקלה שסודרה. אם יש עוד בעיות בקשה לומר לי.

• #172887 הגב
      יעל
      משתתף
    • #172888 הגב
      יעל
      משתתף
    • #172889 הגב
      אמבר
      משתתף

אתרי הכנסים לא מצליחים להתגבר עליה. האתר רושם לפעמים שיש תקלה בבסיס הנתונים, אבל ההרשמה נקלטת.

• #172895 הגב
      ???
      משתתף

ולבסיס נתונים יש רצונות משלו :-)

• #172896 הגב
      יעל
      משתתף

המקורי של הפתיל הזה בדיוק?

מציג 15 תגובות משורשרות
מענה ל־לינה בפנטסיקון

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: