ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › לחבריה אגדוה שיבקרו בכנס פאן.קון –
- This topic has 15 תגובות, 9 משתתפים, and was last updated לפני 22 שנים, 3 חודשים by גל.
-
מאתתגובות
-
-
גלמשתתף
בדוכן האגודה תהיה קלפי לשלב ההצבעה המוקדמת של פרס גפן.
אם עוד לא שלחתם את הצבעתכם, אתם מוזמנים לעשות זאת בכנס. -
רנימשתתף
אגודה בלבד!!!
טפסים ללא שם ומספר חבר בתוקף ליום ההצבעה יפסלו.
-
גלמשתתף
יחולק לחברי אגודה שיגיעו לכנס.
לא-חברים יוכלו לקנותו במחיר 10שח.
מי שלא יקח המימד בכנס, יקבלו לביתו יחד עם המכתב החודשי. -
Boojieמשתתף
-
שלמקומשתתף
מה זה אומר, שאני אצטרך לחכות חודש עד למימד?
-
ארזמשתתף
-
Boojieמשתתף
שהאגודה נעה בה.
וועד האגודה נע במהירות קרובה למהירות האור. במהירויות כאלו, הזמן מתארך. לכן, אצלם עובר חודש כשאצלנו בקושי עובר שבוע. (כל זה, כמובן, אפילו בלי להשתמש במכונת הזמן של האגודה. הם משתמשים פשוט בכל טריק אפשרי כדי להספיק את כל ההכנות לאייקון בזמן…)
מה אתה רוצה, אגודה עם ועד איטי?________________
הערה: נא לא לתקן לי שגיאות הקשורות לפיזיקה ולתורת היחסות. אני מעדיפה לשמר את בורותי בנושא, במיוחד כשהיא משרתת אותי כל כך יפה. -
Boojieמשתתף
הייתי אומרת לך בסוד שאם אני זוכרת נכון, פרדוקס התאומים עובד בדיוק הפוך (הווה אומר, ככל שאתה מתקרב למהירות האור, הזמן עובר אצלך לאט יותר מאשר בחוץ, כלומר שבוועד האגודה אמור לעבור רק יום, כשאצלנו עובר שבוע).
אבל אם הייתי אומרת לך את זה, הייתי הורסת לעצמי טיעון מושלם. למה לעשות דבר כזה? -
Kipodמשתתף
-
גלמשתתף
באיחור רב.
אנו מאוד נשתדל שהמכתב הבא ישלח לא יאוחר משבוע לאחר פאןקון. -
שלמקומשתתף
כשהוועד נע במהירות האור יחסית לחברי האגודה, חברי האגודה נעים באפון סימטרי במהירות האור יחסית לחברי הוועד- אז הזמן של חברי האגודה מתקצר בעצמו והטיעון שלך תקף!
-
רנימשתתף
-
איהמשתתף
ברכות על העיצוב. התרשמתי (ולא רק אני) ביותר מהפורמט החדש והצבעוני. יפה מאוד!
-
???משתתף
גם בכנס הקודם חולק המימד בכנס עצמו. התוצאה, פעם שעברה, היא שלא קיבלתי את המימד לביתי, למרו תשגם בכנס לא יצא לי לקחת אחד.
מקווה שזה לא יקרה גם הפעם. -
גלמשתתף
באופן עקרוני, אם לא מקבלים (מכתב, מימד) – להודיע ונשלח שוב.
-
-
מאתתגובות