לגבי עדכוני הועד

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה לגבי עדכוני הועד

מציג 4 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #162107 הגב
      ???
      משתתף

מה קורה לעדכוני ועד ישנים? האם הם נמחקים לחלוטין, או מועברים לאיזה קובץ אי שם?
      האם לא צריך לשמור אותם, לפחות במשך כהונת ועד שלמה?
      וגם, לדעתי חשוב לשמור אותם בארכיב למקרה הצורך של בירורים היסטוריים. למשל – אני חיפשתי את ההודעה לאחר הבחירות האחרונות על חלוקת התפקידים בועד הנוכחי וההודעה כבר איננה שם.
      למשל, יהיה חבל אם תמחק הודעת העדכון על סעיף המחלוקת עליו דווח בפגוש את הועד.

• #174352 הגב
      גרומיט
      משתתף

כשהתחלנו עם העדכונים האלה בשנה שעברה, הכוונה היתה לרכז בדף הזה את כל החלטות הועד לאורך זמן. המטרה האחת היתה לאפשר לחברי האגודה לדעת מה הבוועד הנוכחי עושה, והמטרה השניה היא "תיעודית" – שהמידע על פעולות האגודה והחלטות הועד השונות יהיה זמין. מחיקת עדכונים ישנים די מחטיאה את המטרה, לא? זה לא כאילו הדף הזה עמוס מדי כרגע או מכביד על המערכת או על העין.

• #174385 הגב
      ???
      משתתף

n/t

• #173846 הגב

פרוטוקולים של ישיבות הוועד נשמרים, אבל כרגע עדכוני ועד האגודה מכילים רק את העדכונים האחרונים.

מכיוון שעבור הוועד הנוכחי קצת מאוחר מכדי לשנות את זה – לא סביר שיהיו עוד עדכונים לפני איקון, ואם יהיו הם לא ידחקו שום דבר החוצה – ההחלטה תשב לפתחו של הוועד החדש עם היבחרו.

אני מתנצלת על העיכוב, לא היה לי זמן בשבוע האחרון לברר את הפרטים כדי לתת תשובה מוסמכת.

• #173847 הגב
      גרומיט
      משתתף

את זה שזה המצב הקיים אנחנו יודעים, אבל לא ברור _מדוע_ הוחלט להוריד מהדף הזה עדכונים ישנים. אני חושב וחושב ולא מצליח להעלות בדעתי אפילו סיבה טובה אחת. מה הבעיה להחזיר את העדכונים הישנים? למה לכל הרוחות "עבור הוועד הנוכחי קצת מאוחר מכדי לשנות את זה"? לא מדובר בעדכונים חדשים, אלא בהחזרת העדכונים הישנים לרשת. למה שעדכונים חדשים ידחקו בכלל את הישנים? אמור להיות מקום לכולם, לא?

נראה לי שמוטב להחזיר את העדכונים שכבר הוסרו לדף עדכוני הוועד, או לפחות להסביר לנו מדוע זה בלתי אפשרי. אין שום סיבה לגלגל דבר שולי כזה לוועד הבא.

מציג 4 תגובות משורשרות
מענה ל־Reply #174385 in לגבי עדכוני הועד

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים:

ביטול