ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › לגבי מצב הגירסה באנגלית של האתר
- This topic has 6 תגובות, 5 משתתפים, and was last updated לפני 22 שנים, 2 חודשים by יעל.
-
מאתתגובות
-
-
Ange noirמשתתף
הצצתי היום לאזור זה של האתר. עכשיו כמה שהוא מעוצב יפה והכל הוא דל עד מאוד.
יש בו הפניה לחדשות אך הן אותן חדשות שיש בגרסה בעיברית, ובכך אני מתכוון גם לשפת התוכן. באתר של התא החיפאי יש יותר מאמרים והכנס האחרון שמדובר עליו שם הוא איקון 98.
האם יש מחסור בחומר או בכוח אדם לתיפעול אזור זה של האתר?
זהו אזור חשוב, החלון של האגודה לפני שאר העולם. חשוב שהוא יעביר כמות מקסימלית של מידע וכן יהיה בו די תוכן כדי למשוך גולשים. הוא צריך לחשוף את הכנסים בפני אנשים בחו"ל, גם אנשים שאינם קוראים עברית.אם הבעיה היא מחסור בכוח אדם לתפעול אותו אזור של האתר אני מוכן, באופן אישי, להתנדב לעזור.
-
NYמשתתף
לחשוף אותנו בפני העולם. עם זאת, אין טעם של ממש באחזקת אתר אנגלי כדוגמת האתר העברי, שכן אין לנו כל כוונה להתחרות במאגרי מידע או בעיתוני מד"ב מקוונים בשפה האנגלית. האתר האנגלי פונקציונלי ביותר, ומיועד לתת תמונה כללית של האגודה לאנשים מחו"ל. הוא בפירוש *לא* אתר תוכן, ואין שום סיבה שיהיה כזה.
בימים אלה אני פועל לעדכון חלקו האנגלי של האתר, בעזרתו האדיבה של גל. עם זאת, השינוי לא יקרה מיד, עקב סדרי עדיפויות וקשיים טכניים. -
Ange noirמשתתף
אני מבין שיש קשיים ומקווה שתתגברו עליהם בקרוב.
כאמור אני מוכן להושיט יד אם יש צורך. -
Boojieמשתתף
שהדף הראשי של האתר (www.sf-f.org.il) יפנה ישירות לגירסה העברית של האתר, ושהגישה לגירסה האנגלית תהיה דרך לינק בגירסה העברית. מכיוון שהרבה יותר מתשעים אחוז מהפונים לאתר זה (תקן אותי אם אני טועה, אם יש לך סטטיסטיקות) מעוניינים בגירסתו העברית, אני לא רואה מה הטעם לאלץ את כולם לעבור בדף הבחירה. תמצא איזשהו מקום בדף הראשי של אתר האגודה, תתקע בו את הלחצן של English, ושלום על ישראל.
-
רנימשתתף
לאחר הפעם הראשונה פשוט לשים בבוקמרקס את הקישור הבא:
http://www.sf-f.org.il/index.php3ואז לא צריך יותר לעבור בדף הבחירה.
-
Boojieמשתתף
שההערכה שלהם כלפי האינטליגנציה שלי נמוכה באופן מדהים.
כן, יש לי את זה בבוקמרקס. ו…? קודם כל, יוצא לי לעבוד מעוד מחשבים. שנית, יש המון אנשים שנכנסים מדי פעם לאתר. אבל הכי חשוב – הדף הראשון של האתר הוא הדף הייצוגי. הוא זה שמופיע בלינקים ובבאנרים של האגודה באתרים אחרים. ככזה, הוא צריך להיות *ייצוגי* – כלומר, לייצג את מה שבאמת יש באתר. אני אישית חושבת שאתר שנפתח בדף בחירה כזה הוא פחות מכובד, במיוחד כאשר הבחירה בין עברית לאנגלית היא לא בחירה שוות-ערך – כי האתר ה"אמיתי" הוא זה שבעברית, וזה שבאנגלית הוא בסך הכל דבר צדדי לשניים וחצי האנשים שירצו לגלות מה האגודה הזאת בכלל, ולא קוראים עברית. -
יעלמשתתף
לדף העברי לאחר כך וכך שניות.
דוגמה:
הקוד הזה יגרום לדף העברי להטען באופן אוטומטי לאחר חמש שניות גם אם לא לוחצים על הכפתור העברי.
זה כמובן לא עונה על הבעיה שלך, בוג'י, אבל זה יחסוך את ההקלקה.
אם מישהו יקדים וילחץ על אחד הכפתורים, הקוד לא יפעל.בקשר למה שאת כתבת: הרעיון נכון, אבל אז נוצרת בעיה אחרת. קודם כל, משתמשים מחו"ל ידרשו פתאום להתקין תצוגה עברית על המחשב שלהם כדי לקרוא את הדף. רובם פשוט יוותרו על הרעיון ויסגרו את האתר עוד לפני שיראו את כפתור האנגלית.
גם אם הם יצלחו את המשוכה הזו, הם עדיין יבהלו מהמון ג'יבריש שכתוב על המסך ואולי לא ישימו לב לכפתור של האנגלית. כך שיישום הרעיון שלך עלול להוציא את האתר בהפסד.
וכן, יש משתמשים מחו"ל שגולשים באתר. אני מקבלת הצעות לקישורים מכל מיני אנשים שלא חשודים בשליטה בעברית.
-
-
מאתתגובות