לגבי הבחירות לוועד האגודה

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה לגבי הבחירות לוועד האגודה

מציג 11 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #163907 הגב
      גל
      משתתף

אני תוהה האם לא עדיף לדחות את הבחירות עד איקון?
      1. זה אמנם אומר שהוועד הנוכחי ימשיך לשאת בנטל עוד חודש וחצי, אבל בחירות באוגוסט אומר שהוועד החדש יצטרך להתמודד עם איקון. לוועד חדש לוקח בדרך כלל כחודש להיכנס להילוך גבוה… (כמובן, אם חברות הוועד הנוכחי מתכוונות להמשיך לוועד הבא אז אין בעיה…)
      2. לאיקון אמורים להגיע יותר אנשים, כך שיש סיכוי גדול יותר שיותר חברי אגודה יגיעו לאסיפה באיקון מאשר בפאןקון.

ומשהו אחר, לגבי דף הגדרות התפקידים, ראו הודעה של בוג'י פה בפורום מלפני שנה: http://forum.sf-f.org.il/read.php?10,51337

וגם הפתיל הזה: http://forum.sf-f.org.il/read.php?10,51175,51175#msg-51175
      בייחוד, כרגיל, חסרים תחום אחריות מאוד משמעותי – יחצנות, שיווק ופרסום.

• #191224 הגב
      Boojie
      משתתף

ואז נזכרתי שממילא, לאספה הכללית מגיעים כמה עשרות חברים לכל היותר, ומדובר בגרעין קשה שממילא סביר להניח שיגיע גם לפאן.קון, אז מה זה משנה…
      ואיזה נחמד זה שמישהו זוכר הודעות ישנות שלי! כלומר, חוץ ממני. אני זוכרת אותן באדיקות אובססיבית, כידוע.

• #191225 הגב
      גל
      משתתף

וחוץ מזה, אני זכרתי את ההודעות הישנות *שלי*. שלך במקרה היתה בסביבה…

• #191226 הגב

אני מניחה שהתאריך נקבע בגלל הצורך לאשר את הדו"ח הכספי ודו"ח ועדת הביקורת בקיץ.
      אני מציעה להפריד בין הנושאים, ולקיים אסיפה נוספת באייקון: לבחירות לועד ולועדת הביקורת.

• #191227 הגב
      MuchRejoicing
      משתתף

דם חדש ואנרגיות טריות יוכלו רק להוסיף לוועד, וזה בהחלט יכול לקרות עוד לפני אייקון. לא נראה לי שיש סיבה לטרטר את חברי האגודה לשתי אסיפות כלליות בחודשיים, או לגזול מהכנס מתנדבים, קהל ומקום בשעת שיא, וכל מה שכרוך בהוספת אסיפת בחירות נפרדת מעבר לאסיפה שחייבת להיערך באוגוסט (מסיבות של הגשות לרשם העמותות ושאר בירוקרטיה).

• #191228 הגב
      רז
      משתתף

לפיה הועד שיבחר בבחירות הנוכחיות (ואך ורק בהן) יכהן מעט יותר מהשנה הרגילה, וכי הבחירות הבאות יערכו באייקון 2011. אייקון הוא באמת אירוע אידיאלי יותר לערוך בו את הבחירות, אבל אני מבין את הבעייתיות שבדחיה שבהן עכשיו (גם אם הבעייתיות הזו היא בעיקר עקרונית).

• #191229 הגב
      MuchRejoicing
      משתתף

זה נראה לי להעמיס על חברי האגודה בירוקרטיה בלי שנרוויח מזה משהו מהותי…

• #191230 הגב
      Boojie
      משתתף

תוכן? איזה תוכן? [שורקת בתמימות]

• #191231 הגב
      רז
      משתתף

וגם אותה, למען האמת, אפשר לדחות לאייקון.
      אני לא מתכוון להגיע לפאן.קון – זה לא אישי, אבל התכנים בכנס, בהסתמך על שנים קודמות שבהן הוא נערך, לא ממש מעניינים אותי. חוץ מזה, הוא נערך ביום עבודה רגיל, וגם אם האסיפה והבחירות יערכו בשעות הערב, אני לא בטוח שיהיה לי כח לגרור את עצמי עד למקום שבו האסיפה תיערך. עם כל הצער והכאב, לחלק גדול מחברי האגודה, גם אלה שמאוד אכפת להם לאן היא הולכת, יש כמות מוגבלת של זמן פנוי והם צריכים להחליט על סדרי עדיפויות לגבי מה שהם עושים אתו.
      לאייקון, לעומת זאת, מגיעים יותר אנשים מאשר לפאן.קון (זה אמנם ניחוש, אבל ניחוש מבוסס) והם יכולים להגיע לאסיפה ולבחירות במובן של "אם אני כבר שם". לא אלגנטי, אני יודע, אבל זה מה יש. המצב הנוכחי מבטיח שלאסיפה יגיעו פחות אנשים, וגם כאלה שרוצים להשתתף בדיון ובהצבעה לא יוכלו. חבל.

• #191232 הגב
      MuchRejoicing
      משתתף

יש דברים שצריך לאשר בקיץ, כי ככה רשם העמותות רוצה את זה. אז חייבים לערוך אסיפה בקיץ, וצריך קוורום, וצריך להצביע. ובדיוק בגלל שלאנשים יש זמן מוגבל – צריך להימנע מאסיפה כללית כל חודשיים. זה מוגזם. אז הבחירות נערכות יחד עם אישור הדוחות הכספיים והתנהלות האגודה במהלך השנה וכל שאר הדברים – וזה גם הגיוני לעשות את זה ככה. במכה אחת רואים איך הוועד תפקד, ומחליטים אם רוצים שהאנשים שבוועד ימשיכו להיות בו או שהאגודה צריכה דם חדש.
      זה נכון שלפאן.קון מגיעים פחות אנשים, אבל אני חושבת שפעם בשנה, כשהאסיפה נערכת ביום חמישי בערב, אנשים שאכפת להם יכולים להגיע כדי לשמוע מה שלום האגודה ולהכריע לגבי מי ינהל את האגודה ומה הכיוונים אליהם היא תלך. גם אם הם לא באים לכל פאן.קון. כי האסיפה הכללית הזו *חייבת* להיערך. באוגוסט. בכל מקרה, עם או בלי פאן.קון מסביב. זו שבאייקון – ממש לא, וזה הופך אותה למיותרת.

• #191233 הגב
      ???
      משתתף

ההמלצה של ועדת הביקורת הייתה להקדים את האסיפה לאפריל מכיוון שהדו"ח לרשם העמותות צריך להיות מוגש עד יוני.
      בפועל הרשם מקבל את הדו"ח גם בספטמבר, אבל אין לדעת מתי יחליטו שם שהם מקפידים יותר על תאריך היעד.

• #191264 הגב
      סקיפי
      משתתף

[בשם עצמי, כמובן] זה לא שכרגע יש יותר מדי מועמדויות לוועד. לא נראה שלמישהו אכפת במיוחד, בין אם הבחירות יתקיימו במועד זה או באחר.

מציג 11 תגובות משורשרות
מענה ל־לגבי הבחירות לוועד האגודה

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: