ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › כרטיס החבר שלי?????[[ל"ת]]
- This topic has 8 תגובות, 5 משתתפים, and was last updated לפני 21 שנים, חודש 1 by
עופר 2.
-
מאתתגובות
-
-
און
משתתף -
און
משתתףאני עשיתי מנוי ל"חלומות באספמיה" ובאותו הזמן גם מנוי לאגודה (כל זה היה לפני חודשיים)
עכשיו רציתי לשאול אתכם אם אתם יודעים במקרה איך אני בדיוק אמור לקבל את הכרטיס אני מחכה לו חודשיים ואני לא יודע אם אני צריך לפנות למישהוא לעשות משהוא ועכשיו שאני מחכה לכרטיס קרב ובא לו אייקון ואני צריך את הכרטיס בשביל ההנחות!!!!!
האם מישהוא יודע מה אני צריך לעשות????? -
גל
משתתףאספמיה.
אני מציע שתפנה לרמי שלהבת, שמרכז את כל עניין ההרשמה לאגודה, באימייל: isfsff@hotmail.comבאימייל, אל תשכח לציין את שמך המלא.
-
???
משתתףבגלל בעיות מנהלתיות ב"חלומות באספמיה" לא הגיעו אלינו אלינו עד כה פרטיהם של אף אחד מהאנשים שהצטרפו לאגודה באמצעות "אספמיה" מאז חודש מאי. מי שיפנה אלינו וימסור את פרטיו האישיים, יצורף רשמית לאגודה ברגע שהפרטים יגיעו. השאר יטופלו רק כש"אספמיה" יעביר אלינו סופסוף את הפרטים הדרושים. מיותר לציין שהתקופה שבה אתה וכל השאר חיכיתם לשמוע מאיתנו לא תיחשב כחלק מתקופת החברות שלכם.
בשבועיים הקרובים אני אהיה בחופש (עם הפסקה קטנה באמצע), כך שמיילים שלא יישלחו אלי היום עשויים לזכות לטיפול איטי במקצת מהרגיל. על כך אני מתנצל מראש.
-
???
משתתףאף על פי שאם תודיע לנו את פרטיך בהקדם אין ספק שכרטיס החבר יגיע אליך ה-ר-ב-ה לפני אייקון, גם אם חלילה לא יהיה לך כרטיס, תוכל לקבל באייקון כרטיס חבר זמני.
-
???
משתתףתודה רבה רבה לך
-
???
משתתףאבל אני ממתין בציפייה דרוכה לכרטיס שלי, אחרי שנרשמתי בפאן.קון. לא שאני לחוץ, אני פשוט רוצה את הכרטיס (ולא רק בגלל הסיבות הפרקטיות).
-
גרומיט
משתתףאם לא יגיע עד אמצע השבוע, אנא שלח מייל למזכירות האגודה: Isfsff@hotmail.com, ויישלח אליך כרטיס נוסף. ליתר בטחון כדאי שתציין בו שוב את כתובתך המדויקת, למקרה שהיתה טעות ברישום שלה.
-
עופר 2
משתתףשלחתי את כל הכרטיסים היום בבוקר.אני מאוד מתנצל על העיכוב אבל לקח זמן עד שהכסף לבולים, שנגמר(יחד עם הבולים) בדיוק לפני פאןקון הגיע אלי.
-
-
מאתתגובות