כרטיס החבר שלי?????[[ל"ת]]

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה כרטיס החבר שלי?????[[ל"ת]]

מציג 8 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161814 הגב
      און
      משתתף
    • #173254 הגב
      און
      משתתף

אני עשיתי מנוי ל"חלומות באספמיה" ובאותו הזמן גם מנוי לאגודה (כל זה היה לפני חודשיים)
      עכשיו רציתי לשאול אתכם אם אתם יודעים במקרה איך אני בדיוק אמור לקבל את הכרטיס אני מחכה לו חודשיים ואני לא יודע אם אני צריך לפנות למישהוא לעשות משהוא ועכשיו שאני מחכה לכרטיס קרב ובא לו אייקון ואני צריך את הכרטיס בשביל ההנחות!!!!!
      האם מישהוא יודע מה אני צריך לעשות?????

• #173255 הגב
      גל
      משתתף

אספמיה.
      אני מציע שתפנה לרמי שלהבת, שמרכז את כל עניין ההרשמה לאגודה, באימייל: isfsff@hotmail.com

באימייל, אל תשכח לציין את שמך המלא.

• #173256 הגב
      ???
      משתתף

בגלל בעיות מנהלתיות ב"חלומות באספמיה" לא הגיעו אלינו אלינו עד כה פרטיהם של אף אחד מהאנשים שהצטרפו לאגודה באמצעות "אספמיה" מאז חודש מאי. מי שיפנה אלינו וימסור את פרטיו האישיים, יצורף רשמית לאגודה ברגע שהפרטים יגיעו. השאר יטופלו רק כש"אספמיה" יעביר אלינו סופסוף את הפרטים הדרושים. מיותר לציין שהתקופה שבה אתה וכל השאר חיכיתם לשמוע מאיתנו לא תיחשב כחלק מתקופת החברות שלכם.

בשבועיים הקרובים אני אהיה בחופש (עם הפסקה קטנה באמצע), כך שמיילים שלא יישלחו אלי היום עשויים לזכות לטיפול איטי במקצת מהרגיל. על כך אני מתנצל מראש.

• #173257 הגב
      ???
      משתתף

אף על פי שאם תודיע לנו את פרטיך בהקדם אין ספק שכרטיס החבר יגיע אליך ה-ר-ב-ה לפני אייקון, גם אם חלילה לא יהיה לך כרטיס, תוכל לקבל באייקון כרטיס חבר זמני.

• #173258 הגב
      ???
      משתתף

תודה רבה רבה לך

• #173259 הגב
      ???
      משתתף

אבל אני ממתין בציפייה דרוכה לכרטיס שלי, אחרי שנרשמתי בפאן.קון. לא שאני לחוץ, אני פשוט רוצה את הכרטיס (ולא רק בגלל הסיבות הפרקטיות).

• #173260 הגב
      גרומיט
      משתתף

אם לא יגיע עד אמצע השבוע, אנא שלח מייל למזכירות האגודה: Isfsff@hotmail.com, ויישלח אליך כרטיס נוסף. ליתר בטחון כדאי שתציין בו שוב את כתובתך המדויקת, למקרה שהיתה טעות ברישום שלה.

• #173261 הגב
      עופר 2
      משתתף

שלחתי את כל הכרטיסים היום בבוקר.אני מאוד מתנצל על העיכוב אבל לקח זמן עד שהכסף לבולים, שנגמר(יחד עם הבולים) בדיוק לפני פאןקון הגיע אלי.

מציג 8 תגובות משורשרות
מענה ל־Reply #173260 in כרטיס החבר שלי?????[[ל"ת]]

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים:

ביטול