ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › כנס פאן.קון
- This topic has 12 תגובות, 7 משתתפים, and was last updated לפני 20 שנים, 6 חודשים by Boojie.
-
מאתתגובות
-
-
רוביןמשתתף
אי שם בקיץ (שזה כבר ממש עוד מעט) יערך כנס פאן.קון (ע"י חובבים ובשביל חובבים).
זה הזמן לפרט אילו תכנים הייתם רוצים לראות בו – סרטים, הרצאות, אירועי חוצות וכיו"ב כיד הדימיון הטובה עליכם (עם קורט ריאליות).
אם מישהו רוצה להרצות ו/או להעביר אירוע חוצות, זה הזמן לציין גם את זה.
אתם מוזמנים להגיב בפורום או לדוא"ל שלי:
dot33b@yahoo.comרב תודות וכנס נהדר לכולנו,
-דותן ברום, מנהל פאן.קון. -
אמברמשתתף
את טרקיז2, זה יהיה מוצלח מאוד.
ואני לא זוכרת אם הקרנו את פרי אנטרפרייז בפאן קון הראשון. אבל אם לא – גם זה רעיון מוצלח.
-
הם יהיה נושא לכנס?
-
רוביןמשתתף
פאן.קון (כשמו – fan.con), מתעסק בחובבוּת ובחובבים, שנאמר "על חובבים, ע"י חובבים, בשביל חובבים!" (נעמי וינר, פאן.קון 2002).
-
אפשר באפי? זינה? טולקין זה יהיה נחמד
-
עופר לובזנסמשתתף
מפסידים!(ולהזיל ריר על התמונות
-
???משתתף
יש סיכוי לעוד הקרנה פעילה של גלקסי קווסט?
-
???משתתף
יש אפשרות להקרנת חוצות על הדשא ?
-
???משתתף
-
Kipodמשתתף
לפחות על סמך כנס מסויים שיצא לי להיות בו, שלהבנתי הוא מהגדולים מסוגו. מה שכן, הוא היה "מסחרי", זאת אומרת שאורגן לא ע"י חובבים, אלא ע"י גוף שרוצה להרוויח כסף. אבל לגופים כאלו יש לרוב יותר כסף להשקעה.
אז מה היה שם, שכאן לא היה?
– אורחים ידועים. טוב, לא לי, אבל אני לא מומחה גדול בסרטי אנימציה יפניים, ואני לא מעריך את המתרגם הזה-והזה, או המדובבת הזאת-והזאת.
– הכנס היה במתקנים השייכים לבית מלון. מה שאפשר לנוכחים לשהות בקלות במקום, וכמובן בהנחה. אבל זה דבר הכרחי כשמארגנים כנס שצריך לנסוע או לטוס שעות רבות כדי להגיע אליו.
– התוכניה הכילה המלצות על מסעדות. באמת. דבר שראוי שנאמץ. (מה, נראה לכם המסעדות לא שלמו על ה"המלצות" הללו? גם לנו מגיעים דמי חסות בצורה הזאת).
– קנקני מים היו פזורים בכל מקום. וגם פירות, ו-ופלים.אבל אלו נקודות שוליות, נכון? אם נתעלם מכך שהכנסים הגדולים בחו"ל יותר גדולים (והרי לא כולם כאלה), הרי שלמארגני כנסים בארץ באמת אין מה להתבייש.
-
Boojieמשתתף
ועל הבוס שלו, ועל כמה שהוא מסכן, ועל כמה שהוא עייף…
אי אפשר להאמין לאף אחד.
(אני כבר מתארת לי קנקני מים, פירות וופלים על השולחנות במופת/סינמטק. אני גם מתארת לעצמי פוסטרים, ספרים, חוברות, דוכנים, פלאיירים – רטובים ומרוחים בפירות מרוסקים בגלל שכל מיני חובבי מד"ב מחורפנים החליטו שלוחמה לא קונבנציונלית זו הדרך. אחרי שהם אכלו את הוופלים, כמובן. ואני גם מתארת לעצמי הנהלת סינמטק זועמת, תביעה כספית נגד האגודה וניתוק יחסית מיידי וחסר פשרות ולא בא בלובה יותר בחיים שלך.)
-
-
מאתתגובות