כנס ארמגדון

מציג 9 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #160662 הגב
      עמנואל
      משתתף

אנו מצטערים להודיע כי בנסיבות שהשתררו בארץ בשבועות האחרונים, נבצר
      מאיתנו לקיים את כנס ארמגדון 2001 במועד ובמתכונת המתוכננים. ביתר פירוט, רוב
      אורחי הכנס מחו"ל — אם כי לא כולם — ביטלו את השתתפותם בו, ותוכנית הכנס
      כפי שנערכה מראש כמעט התרוקנה מתוכן. מכיוון שכך, לא נותר לנו אלא לבטלה.

בזמן הקרוב מאוד נפתח בהכנות לקיום הכנס (אולי במתכונת שונה במקצת)
      במועד מאוחר יותר, שבו יאפשרו התנאים, להערכתנו, את השתתפותם של אורחינו
      מחו"ל. לפי שעה, אנו מודים לכל הנוגעים בדבר על נכונותם להשתתף בכנס ולסייע
      לו. כל מי שכבר שילמו דמי השתתפות יקבלו החזר מלא.

להתראות בכנס ארמגדון 2001 החדש.

משכנות שאננים אגודה ישראלית למדע בדיוני ולפנטסיה

• #164468 הגב
      ??? ???
      משתתף

חבל , חבל מאוד. אבל השאלה היא עכשיו איך תוכל האגודה להתמודד עם כל הכספים שהיא כבר הוציאה בנושאים שונים הקשורים לאירגון הכנס ומן הסתם כבר לא תקבל אותם בחזרה., וזה כשמצבה הכספי לא היה מזהיר במיוחד גם כך ( האם אני טועה אם אומר שהיו תקוות שהכנס יביא לאיזון מסויים במצב הכספי? ).
      איך שאני רואה את זה לאגודה לא תהיה ברירה אלא לארגן אירועים שונים שמטרתם תהיה השגת כספים , חד וחלק . הקרנות של סרטים פופולאריים , הרצאות בנושאים פופולאריים, אולי בשיתוף פעולה עם ארגונים אחרים כמו ארגון העתידנים של אהרון האופטמן .וניסיונות נחרצים יותר להגדיל את החשיפה שלה בכלי התקשורת .

• #164471 הגב
      צור 1
      משתתף

הכוון הכללי נכון. בכל אופן, בלי ספונסרים רציניים האגודה לא תשרוד. לא נצליח להתקיים מדמי חבר בלבד.
      לקראת ארמגדון, יצרתי קשר עם מספר גופים וחברות ובדקתי לאן נושבת הרוח. רוב התשובות היו שליליות, אך חברות שיש להן פוטנציאל מכירה לחברי האגודה (חלליות מדגמים שונים שעפות באמת על מנוע רקטי, חברות סרטי וידאו, משחקי מחשב) היו מוכנות לקחת דוכנים או להגיע להסדרי מכירה. לאור המצב, ומאחר והרווח לא היה גדול, עצרתי הכל עד להבהרת הדברים.
      אני מעריך ששלוש חברות לפחות מוכנות לקנות מודעות במימד. אשמח לקבל תמחיר.
      ברגע שיש מעט מימון, ניתן להיערך להפקת מזכרות מכנסים שגם הן מהוות מקור הכנסה.
      מעבר לזה, ישנן חברות שאפשר לפנות אליהן לבקשת חסות כללית. עם הרבה עבודה ועקשנות, נשיג בסוף ספונסר. בכנס האחרון הצהרתי שאני מוכן לקחת את זה על עצמי, אך בכל מקרה חיוני מעמד מלכ"ר לקבלת תרומות.
      אשמח לקבל הצעות או מידע על חברות בעלות עניין. (הדואר יתעקב קצת
      – אהיה בלי מחשב עד יום ראשון).

• #164474 הגב
      גל
      משתתף

too bad. I (and am sure many others) expected this con very much.

Has it occured to you that the situation here at israel might be leading towards Armageddon?

• #164477 הגב
      ??? ???
      משתתף

זהו נושא שזה לא כאן המקום לדון בו ,אבל נראה שרבים חושבים כמוך וזהו הדבר המפחיד באמת , אולי אף יותר מהסיטואציה עצמה מכיווןן שלאמונות חזקות מספיק יש נטייה להגשים את עצמן.
      לענייות דעתי מה שמפחיד הרבה יותר מהמצב הפוליטי והבטחוני הוא המצב האקלימי ומצב משק המים זהו הדבר שאנחנו וכל תושבי האזור צריכים לדאוג לגביו באמת ולא לגבי הסכסוכים המטורפים האלה על קברים ועצמות .
      אבל נתקלתי באנשים רבים כמוך שחושבים באמת ובתמיד שהמצב הנוכחי יכול להוביל רק לארגמדון , דבר שעליו לא היו חושבים כה ברצינות אם היינו נניח חיים בשנת 1989 או לחילופין בשנת 2015.

• #164478 הגב
      ???
      משתתף
    • #164479 הגב
      ???
      משתתף

אופס, לא התכוונתי לתלות רק כותרת…
      שתי מחשבות עברו במוחי עם קריאת ההודעה על ביטול הכנס :
      1 אולי יתאפשר לעשות משהו קטן בחנוכה ? אולי מרתון סרטי פנטסיה ואנימה, שני נושאים שלדעתי לא זוכים למספיק תשומת לב.
      2 אולי בסוף 20001 נעשה כנס בנושא בריאה, התחלה חדשה, משהו אופטימי קצת יותר מחזונות אפוקליפטיים למיניהם.
      אני באמת חושבת שזה נושא מוצלח יותר לכנס, ועד יקר – נא לשקול אותו ואם החלטתם לפסול, אנא פרטו לי את סיבותיכם.

• #164480 הגב
      ארז
      משתתף

אבל אני לא בטוח שניתן לארגן זאת עד חנוכה. נושא הפנטסיה בהחלט נלקח בחשבון.

• #164483 הגב
      עמנואל
      משתתף

עד חנוכה, שזה בעוד שבועיים בערך, לא נספיק לעשות הרבה כמובן.

אבל… יש תוכניות לכנס פנטסיה בפסח, עוד לפני כן תהיה סדרת אירועים בנושא Blade Runner בבית אריאלה, מלבד הסדרה הרגילה של הרצאות גפן, יהיו אירועים בטכניון ובאוניברסיטאות ת"א וב"ג, והעיקר:

כנס ארמגדון לא ממש בוטל, הוא רק נדחה. רוב האורחים המיועדים (כולל לארי ניבן) הודיעו שישמחו לבוא בכ"ז, אם המצב הביטחוני יאפשר. כרגע אנחנו חושבים על סוכות, כלומר איקון 2001 מורחב (מאוד), כמועד המתאים ביותר. משכנות שאננים מוכנים לנסות, יש הידברות עם סטארבייס, ואני מתאר לעצמי שגם אנחנו רוצים את זה. אז אל יאוש.

• #164489 הגב
      ????
      משתתף

אני מקווה שזה יהיה כן בת"א..
      יש כבר תכנון לגבי איך אייקון ייראה?
      אתה אומר כנס ארוך יותר אבל אייקון לפי מה שהבנתי תוכנן להיות דווקא קצר יותר..בגלל שחצי ממנו נופל על שבת(מחג הסוכות..)

מציג 9 תגובות משורשרות
מענה ל־כנס ארמגדון

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: