ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › כנס אייקון 2002
- This topic has 7 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 22 שנים, 9 חודשים by ??? ???.
-
מאתתגובות
-
-
אמברמשתתף
האגודה הישראלית למדע בדיוני ופנטסיה ומועדון סטארבייס972 שמחים להודיע על תחילת ההכנות לכנס 2002ICON .
כנס 2002ICON יתקיים גם השנה בחול המועד סוכות בסינמטק תל-אביב.
* הצעות לנושא לכנס יתקבלו בשמחה *.
אתם מוזמנים לשלוח הצעות לנושא לכנס, רעיונות לסרטים, הרצאות ופעילויות אחרות, בקשות, תחינות (ואפילו טענות), לדואל של הנהלת הכנס:
-
??? ???משתתף
אני מקווה שהלקחים נלמדו והפיאסקו של השנה שעברה עם פרסי גפן לא יחזור על עצמו גם השנה.
-
Kipodמשתתף
אנא, מה התנהל שלא כשורה עם הפרסים שנה שעברה? על איזה "פיאסקו" אתה מדבר?
לא מוצא חן בעיני שרומזים דברים שכאלו על דברים שהייתי מעורב בהם.אם יש לך ביקורת – תעלה אותה. אל תרמוז מסביב.
לא הולם. -
Boojieמשתתף
אני זוכרת דווקא שההצבעה התנהלה יפה מאד והכל הלך למישרין. אפשר דוגמאות ופרטים רלוונטיים?
-
??? ???משתתף
הפיאסקו היה כמובן בעצם המדיניות השגויה והמגוכחת של נתינת רשימה של 50 מועמדים שכולם מתורגמים וההתעלמות המוחלטת מכל המועמדים שהוצעו מהספרות המקורית .
אבל לא אכנס איתך שוב לויכוח חסר תוחלת על מה שהיה קיפוד, מיכיוון שמהניסיון אני יודע שזה רק יביא לעלבונות אישיים מצידך ואין לי זמן לזה.
אגיד רק זאת ובזאת אני מסיים את הדיון : תהיה זאת שגיאה גדולה אם גם השנה יתנהל פרס הגפן במתכונת הזאת. -
Kipodמשתתף
על שרמזת לאי סדרים, בעוד בסך הכל מדובר כאן באירוע שלא היה לטעמך.
(אתה יודע כמה אירועים היו לא לטעמי באייקון? ולא האשמתי את מארגניהם בדבר?) -
Boojieמשתתף
(תרגום מקורב אם גם לועזי משהו יהיה, למיטב הבנתי, "כשלון מונומנטלי"). ההגדרה הזו לחלוטין לא תואמת את מה שאתה מתייחס אליו. תיאור מתאים יותר יכול לנוע מ"דבר שלא הסכמתי איתו" ועד "בחירה לקויה". להגדיר דבר, שנעשה על פי עקרונות שאתה לא מסכים אתם, אבל שאחוז גבוה דיו של אנשי ועד האגודה כן מסכימים איתם, ושבמסגרת שעל פיה תוכנן עבר בהצלחה מלאה, "פיאסקו" – זו מתיחה של גבולות המציאות, בלשון המעטה.
-
??? ???משתתף
כל השאר בעינו עומד.
-
-
מאתתגובות