ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › כמה שאלות בקשר לכנס
- This topic has 9 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים, 7 חודשים by ???.
-
מאתתגובות
-
-
???משתתף
1.באיזה אופן יתנהלו הצ'אטים? האם הם יעלו כסף?
2.האם מי שמצטרף לאגודה נגיד בתחילת הכנס לפני שקנה כרטיסים יקבל את ההנחה של חברי האגודה?
זהו למעשה, חג שמח. -
???משתתף
1.האםאירוע הפתיחה גם יעלה כסף?
2.האם תוכלו לכתוב בתוכניה באתר הכנס אילו מההרצאות יעלו כסף ואילו לא?(כי הרי כתוב שם שרק הרצאות מרכזיות יעלו כסף).
מצטער על ההתעסקות בעניין הכסף פשוט יש לי מגבלות תקציביות וגם עודף אירועים בכנס אליהם אני רוצה ללכת אז אני רוצה לתכנן לי בדיוק למה אני בכלל אלך ולדעת כמה זה יעלה לי… -
???משתתף
וגם מהשאלה הראשונה בהודעה הראשונה שלי, כי רק עכשיו שמתי לב שבקובץ הWORD שמצורף לתוכניה כתוב בדיוק מה יהיה בכניסה חופשית וגם שכתוב שם איך יתנהלו הצ'אטים.
השאלה היחידה שנשארה היא בקשר להצטרפות לאגודה לפני קניית הכרטיסים. -
???משתתף
האם כל מה שנכלל תחת הכותרת 'הרצאה וסרט' בא בכרטיס אחד? ואם כן באיזה מחיר?
דבר שני, האם האיש שכתב את 'קונן הברברי' הוא לא רוברט ג'ורדן מיודענו מכישור הזמן? -
ארזמשתתף
ההרצאה והסרט הולכים ביחד, בכרטיס אחד, למעט שלוש ההרצאות המרכזיות שהן ללא סרט.
באפשרותך להצטרף לאגודה במקום ולקבל את ההנחות לחברי האגודה. -
יפעתמשתתף
-
???משתתף
-
cheshercatמשתתף
שעולות (כל אחת) 10 ש"ח לחבר אגודה ו-15 ש"ח למי שאינו חבר, שאר הארועים עולים 15ש"ח לחבראגודה ו- 25 ש"ח למי שאינו חבר (כן מדובר במחיר להרצאה+סרט).
כל הפרטים הנ"ל מצויים באתר הכנס.
-
???משתתף
שיהיה לכולם כנס מעניין ופורה ושיבואו כמה שיותר אנשים שגם יצטרפו לאגודה (כמו שאני כנרא ה אעשה)!
חוץ מזה שיהיה חג שמח לכולנו! -
???משתתף
ג'ורדן היה כותב שכיר לספר אחד או שניים בזכיון, אין לו בעלות על הדמות ואין לו את הזכות לטעון להמצאתה . קונן הברברי נכתב במקור ע"י רוברט איי.האוורד סופר טקסני בשנות ה 30 של המאה שעברה. והוא פותח ע"י מספר סופרים מוכשרים, ג'ורדן לא היה אחד מהם- הוא פשוט נשכר לכתוב מה שנקרא "ספר מדיה" (בדומה לספרי סטארטרק ודומיהם). ספר שמהווה עד מוצר צריכה ולא דבר מקורי.
-
-
מאתתגובות