כל מיני נושאים

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה כל מיני נושאים

מציג 10 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #160832 הגב
      ???
      משתתף

אני משוטט זה זמן רב באתרכם הנכבד וקראתי את הקטלוג למד"ב של אלי אשד(מדוע הוא
      טרם עודכן טרם הבנתי?) בזמני החופשי. אחד מהכתבות היא על ביולוג חובב מד"ב שאחת מטענותיו שלא ייתכן שאוכל צמחים יהיה תבוני. לדעתי זה לא נכון; דרושה אינטלגנציה מאד
      רבה כדי לשמור על עצמך שלם באותה מידה שנדרשת לצוד. וגם לא הצלחתי להעלות את
      האתר שלו.
      אגב, מתי תעדכנו את הקישורים שלכם? אתר אחד לפחות לא מגיב.

• #165294 הגב
      NY
      משתתף

אתה מוזמן לפנות, בכל הנוגע לקישורים, לעורך עמוד הקישורים שלנו בכתובת:
      daniel-tm@visto.com
      (נתן גם לפנות ישירות מעמוד הקישורים, אם תלחץ על "Send In Your Links")

באשר לאתרו של אשד – הוא *אינו* חלק מאתר זה, כמובן, ולכן עדיף לך פשוט לשלוח אליו דואר אלקטרוני.

• #165297 הגב
      ??? ???
      משתתף

לא ברור לי למה כוונתך . לא זכור לי שפירסמתי כתבה כזאת באיזה שהוא מקום על נושא כזה.

• #165298 הגב
      ???
      משתתף

אני מתכוון לספר ולא לאתר.

• #165300 הגב
      ???
      משתתף

אבל באתרכם מופיעה כתבה כזאת באחד העמודים הראשונים.

• #165301 הגב
      NY
      משתתף

ראה, ההודעה שלך לא ממש ברורה. קשה להבין מדבריך אם מדובר בספר, כתבה, מאמר באתר וכו'. איך אפשר להגיב להודעה כזו?

בכל אופן, עצה לשימוש נכון באתר זה ובאתרים ופורומים בכלל:
      אם אתה מעוניין לחוות דעה על מאמר באתר, עשה זאת *במאמר עצמו*, בלחיצה על "פרסם תגובה למאמר".
      אם ברצונך להתייחס למאמר המופיע *מחוץ* לאתר, כגון המאמרים המתפרסמים באתרו של אלי אשד, שלח *דואר אלקטרוני* לבעליו של האתר הנדון.
      באם אתה מעוניין לשאול את אלי אשד מדוע לא עודכן ספרו, גם כאן המדיום הנכון לשמוש הוא *דואר אלקטרוני*.
      אם החלטת, למרות הכל, לכתוב הודעה בפורום, אנא נסה להיות ברור ככל האפשר בניסוחיך. על מנת להדגים, הרשיתי לעצמי לתרגם את הודעתך המקורית לשפת בני אנוש.

*ההודעה המקורית:*
      אני משוטט זה זמן רב באתרכם הנכבד וקראתי את הקטלוג למד"ב של
      אלי אשד(מדוע הוא טרם עודכן טרם הבנתי?) בזמני החופשי. אחד מהכתבות היא על
      ביולוג חובב מד"ב שאחת מטענותיו שלא ייתכן שאוכל צמחים יהיה תבוני. לדעתי זה לא נכון; דרושה אינטלגנציה מאד רבה כדי לשמור על עצמך שלם באותה מידה שנדרשת לצוד. וגם לא
      הצלחתי להעלות את האתר שלו.
      אגב, מתי תעדכנו את הקישורים שלכם? אתר אחד לפחות לא מגיב.

(כלומר, הקורא הממוצע יבין כי יש קטלוג מד"ב לא מעודכן של אלי אשד באתר, וכי קטלוג זה מכיל כתבה על ביולוג חובב – כאשר אתרו של הביולוג לא עולה. מעניין מאד…)

*תרגום:*
      שלום. אני משוטט זה זמן רב באתרכם הנכבד, ורציתי לדון במספר נקודות:
      1. קראתי את קטלוג המד"ב של אלי אשד (כלומר, הספר הנושא שם זה), ותהיתי מדוע הוא אינו מעודכן.
      2. אחת הכתבות באתרכם היא על ביולוג חובב מד"ב, הטוען בין השאר, כי אוכל צמחים לא יכול להיות תבוני. אני חולק עליו – האינטיליגנציה הדרושה על מנת לשמור על עצמך בריא ושלם דומה לזו הנדרשת בכדי לצוד.
      3. לא הצלחתי להכנס לאתרו של הביולוג הנ"ל [הערת המתרגם: אני לא בטוח כי זו היתה הכוונה המקורית – לאללה ולכותב פתרונים]
      4. נראה כי חלק מהקישורים באתרכם לא מעודכן או לא מגיב [הערת המתרגם: כאן יבואו לפחות חלק מהקישורים הנ"ל, בצירוף המקום בו הם נמצאים באתר]

—-

כך נוכל, גם אם איננו מסכימים עמך, לפחות להבין מה רצית לומר, דבר היכול להוות יתרון מסוים בבואנו לענות על טענותיך.

• #165302 הגב
      גל
      משתתף

כל הכבוד!!!

אגב, ככל הידוע לי אני הביולוג היחיד שכותב
      מאמרים לאתר זה ולא זכור לי שכתבתי משהו
      על אוכלי צמחים…
      אה­ וגם אין לי אתר כך שזה בטוח לא אני

• #165303 הגב
      ???
      משתתף

הכתבה היא "בנה לך חייזר" מאת דותן דימט. אני לא מסכים עם הקביעה של ג'ק כהן שאי
      אפשר שיהיה תבוני אוכל צמחים. בספרייה נתקלתי בקטלוג של ספרות מד"ב שחילקו אותו
      לשני חלקים- והשני הוא הקטלוג והראשון הוא הקדמה. שם העורך היה 'אלי אשד'. אני פשוט
      שאלתי מדוע לא הוציאו ספר חדש; אחרי הכל מאז תחילת שנות התשעים פלוס-מינוס כבר
      יצאו מיליון חדשים.

• #165304 הגב
      ??? ???
      משתתף

אני אשמח להוציא עידכון כספר אם מישהו ישלם לי את הוצאות ההדפסה. ברצינות איען טעם להוציא עידכון כזה כספר נוסף אלא רק כקובץ שמתעדכן כל הזמן באינטרנט.
      מתי זה יעשה ? כשתנוח עלי הרוח.

• #165305 הגב
      ???
      משתתף

האם יש עוד ספרים שלך?

• #165307 הגב
      ??? ???
      משתתף

יש .
      הספר "טרזן בארץ הקודש " על הגילגולים השונים של הדמות של טרזן בשפה העברית שבה נכתבו עליו לא פחות מ-970 יצירות מקוריות שונות בידי סופרים כמו עמוס קינן ,פנחס שדה, אהרן אמיר ושרגא גפני ( לאחרונה בספר החדש בסדרת "דנידין")
      http://www.dbook.co.il/book.asp?ID=9999-9999-1465
      ביקורת באנגלית על הספר נמצאת ב:
      http://www.violetbooks.com/REVIEWS/tarzan-holyland.html
      חוץ מזה תוכל למצוא באוניברסיטת תל אביב את התזה שלי שמשווה בין הפרקי הטלוויזיה והספרים של סדרות "מסע בין כוכבים" השונות.

מציג 10 תגובות משורשרות
מענה ל־כל מיני נושאים

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: