ישיבת וועד

מציג 16 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #160698 הגב
      ארז
      משתתף

ישיבת הוועד שנקבעה טנטטיבית למחר, תאלץ להידחות ליום ראשון הקרוב עקב נסיבות טכניות.
      יום ראשון, 7.1.2001, שעה 19:00, במשרדו של עו"ד עזר מבורך.
      חברי הוועד, וועדת הביקורת, והמזכיר – לידיעתכם.

• #164672 הגב
      דותן דימט
      משתתף

לאחר שיום שני, שלישי ורביעי של השבוע שלי הוקדשו לפעילויות באגודה ובעמותה, חברה שלי (ואנוכי!) מברכים על הארכה.

עכשיו רק להסביר לה לאן אני נעלם ביום ראשון…

• #164678 הגב
      אמבר
      משתתף
    • #164679 הגב
      ???
      משתתף

יש סיכוי אולי לישיבה פתוחה מתישהו?

אני לא מדבר בהכרח על הישיבה הקרובה (ולא רומז בהכרח שאני ארצה להגיע) אבל יכול להיות שאחת לתקופת זמן מסוימת (הקטנה משנה) כדאי לתת גם לאנשים שאינם חברי ועד לצפות (לכל הפחות, אולי אפילו להעלות רעיונות או נושאים לדיון) בישיבות הועד.

כמובן שכל העניין צריך להיעשות בתיאום מראש ובצורה מסודרת (לא נרצה מאות חברי אגודה זועמים שידחקו במשרדו של עו"ד מבורך – לא שאני רואה מאות חברי אגודה מגיעים לישיבת ועד… לא שאני רואה מאות חברי אגודה…).

• #164680 הגב
      דותן דימט
      משתתף

לדעתי הועד צריך לקבל החלטה בכל מיקרה לגופו, אם להזמין מישהו מסויים שמעוניין לישיבת ועד. ניראה לי מתאים אם מדובר במישהו שקשור לנושא שעולה לדיון (למשל, מישהו שמתנדב לרכז כנס, או מישהו שמבקש לארגן פעילות כלשהי בחסות האגודה, ומבקש להציג בפניה את עניינו – למשל אסף ועודד שמארגנים את ההקרנות באוניברסיטת תל-אביב).

אבל אני נוטה שלא לרצות לפתוח את הועד לסתם קיביצרים. אם יש משהו חשוב לליבך, פנה ליו"ר והסבר לו למה לדעתך חשוב שתהיה נוכח (למשל: "רק אני אוכל לדאוג שכל החברים יקבלו כרטיסי חבר בזמן!" או "אני האיש המתאים ביותר להכנת כנס בנושא המוסר במד"ב לאן, ואסביר לועד מדוע").

מצד שני, בעמותה האחרת, כל הישיבות המשמעותיות הן באסיפה כללית של 20-24 איש, עם ל 3 משתתפים חיצוניים בממוצע… מתיש.

• #164681 הגב
      ???
      משתתף

טוב, אני לא חושב שיהיו כל כך הרבה קופצים על הרעיון הזה (בטח שלא 20 איש והלואי שאתבדה כיוון שזה אומר שאנשים רוצים להיות מעורבים).
      מה לגבי "אני רוצה לנדנד לועד בפורום על כל הדברים שהם לא עושים ולכן אני צריך לדעת מה הם כ-ן עושים?", תירוץ מקובל?

• #164682 הגב
      ארז
      משתתף

קודם כל, דותן צודק.
      אנשים בעלי עניין לנושא העומד על סדר היום יוזמנו לישיבת הוועד.
      כך נעשה בוועד הקודם, וכך ייעשה גם כעת.

מאחר ואתה, משלם יקר, מגלה התעניינות, אציג בפני הוועד את בקשתך לפרסם בפורום זה את פרוטוקול הישיבה.

• #164683 הגב
      אהרון
      משתתף

ביום ראשון 7.1 לא אוכל להגיע עקב סמינר באוניברסיטה שאני חייב להשתתף בו, והמתקיים באותו זמן (בין 18:00 ל- 20:30). לכן אני מבקש לדחות את הישיבה למועד אחר.

• #164685 הגב
      ???
      משתתף

(חוץ מלבקשה לפתוח את הוועד)
      הפורום הזה הוא… לא בדיוק… פורום של חברי הוועד לקבוע פגישות.
      אין לכם איציק או רשימת דוא"ל או משהו בשביל זה?
      אגב, איתי, אם הצלחת למצוא את האתר, אני לא יכול מחר בשמונה.
      ניפגש ליד הפלאפל בערב כבר עם כולם.

• #164686 הגב
      Boojie
      משתתף

אם חברי הועד רוצים לקבוע פה את מועד הישיבה שלהם, אין שום בעייה עם זה.

• #164700 הגב
      דותן דימט
      משתתף

כיוון שבמקום העבודה החדש שלי אין לי עדיין מחשב (לא איציק, לא דואר, לא נעליים),
      אז הודעות בפורום הם מקור חשוב מאוד עבורי לעידכונים.

• #164702 הגב
      Kipod
      משתתף

לי זה נראה בלתי סביר ביותר שאנשים יתאמו כאן לוחות זמנים.
      בלתי סביר, ובלתי יאה.

• #164704 הגב
      Boojie
      משתתף

צרכי ועד האגודה הם חלק מצרכי האגודה, והפורום מהווה בשבילם פתרון נוח, ונגיש מכל מקום. מה רע לך עם זה?

• #164705 הגב
      ארז
      משתתף

הודעה על קיום ומועד ישיבה תתפרסם כאן.
      את התיאומים מתבקשים חברי הוועד לעשות דרך המייל, או טלפונית.
      אני מקווה שזה מסבר את אזני כל המתלוננים והמיליטנטים…

• #164706 הגב
      אהרון
      משתתף
    • #164714 הגב
      נעמי
      משתתף

גם אני מבקשת מאוד. אני לא אוכל להגיע ביום ראשון, ואני לא חושבת שכדאי לקבוע את ישיבת הוועד הראשונה ואחת החשובות ביותר בלי שניים מחברי הוועד…

• #164734 הגב
      ???
      משתתף

אני מניח שהישיבה כבר התקיימה, מישהו מתכוון לפרסם את ההחלטות? הנושאים שנדונו? משהו? האם ייתכן שבמקום לדון בנושאי הועד (הבוערים!) האנשים פשוט ישבו וצפו ב"הכספת"?

ובנימה קצת יותר רצינית: אני מאמין שבאמת עלו נושאים חשובים לדיון (אם לא הייתי חושב כך, לא הייתי בוחר באנשים הללו לועד, או לפחות בחלקם) אבל נראה לי שחשוב גם לידע את חברי האגודה במה שמתרחש. אולי אנחנו יכולים לעזור?

מציג 16 תגובות משורשרות
מענה ל־ישיבת וועד

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: